Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@mikitaa píše:
to radej sus na balkone nez tu kombinaci - to te bude stat min penez i nervu…jinak susicka se da vrznout na pracku nahoru.
pračku se sušičkou 2v1 s vrchím plněním mám už 2 měsíce a super, jediné co mě štve že když mám moc prádla musím čekat až se to vypere a usuší což je dohromady třeba 4 hodiny ale jinak super, jsem spokojená a i samostatné praní můžu říct že ta pračka pere líp jak ta předchozí a že jem měla pračku 2 roky starou, šla z domu jen kvůli touze po sušičce která tady nešla nikam dát. já zatím pračku se sušičkou dohromady doporučuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník A jakou přesně máš, prosím tě? To mě zajímá, když jinak všichni na dva v jednom nadávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://pracky.heureka.cz/…36s/recenze/ tuto, i recenze na té heuréce ukazují že zase tak špatná nebude, no mám jí 2 měs. ale denně peru tak 4 pračky víkendy i 6 praček a jsem spokojená, jen by tam mohlo být víc těch sušících programů, kámoška má samostatnou sušičku a má tam funkci i na funkční prádlo, kratší sušení atd ale lepší než nic, je jasné že 2v1 bude mít něčeho méně. ale jinak pere krásně líp jak whirpoolka kterou jsem měla 2 roky starou, a sušička super, nesuším každou pračku to ne, třeba deky klidně radši pověsím než usušit ale jinak jsem spokojená. na to jak každý na to kydal já si nestěžuju, 2 roky mi trvalo než jsem se rozhoupala právě kvůli špatným recenzím ale nakonec jsem si to i tak zkusila koupit a jsem ráda. zatím jsem výraznou vadu nenašla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že je velmi důležité co kdo od toho očekává. Pokud ji máte jen na občasné sušení, tak určitě je to lepší než nic. Ale pokud chcete sušit stále, jde tam hlavně o tu elektřinu, ale také vodu. Pračka se sušičkou musí mít i přívod vody, samostatná sušička, ne.
Já jsem psala na předchozí straně, že ta spotřeba je nesrovnatelná, ale co se týče praní, myslím že na kvalitu praní to němá žádný vliv. Spíše je to o té kvalitě sušení.
Vzhledem k tomu, že mám doma oboje, tak z toho pohledu jsem to srovnávala. I můj manžel, který nemohl rozdýchat, že jsem si pořídila samostatnou sušičku, tak si ji nemůže vynachválit. Jinak mně také pračka pere dobře. Pokud bych neměla mít vůbec sušičku, raději bych také volila 2 v 1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elektriku se přiznám vůbec neřeším, s tím jsem do toho šla, ono nejde mít oboje úsporu a byt bez sušáků. občasné sušení no jestli myslíte že z 6 praček jde 5 usušit a jedna na sušák tak jo
v létě bych chtěla sušit pořád venku na balkoně, kupovala jsem to hlavně kvůli malého bytu v zimě a vzduchu protože neustálým sušením na sušáku jsme tu měli vzduch jako v prádelně. přívod/odtok máme takže tam problém není. určitě souhlasím že je lepší samostatná sušička ale tak to je asi jasné, kdybych měla velkou koupelnu koupím si spotřebiče zvlášť, tyhle 2v1 si z 90% kupují lidé kteří jinou možnost nemají, buď nic nebo dohromady. já jinou možnost nemám kouupelna je malá a nikde jinde v bytě (např rada kamarádky dát to do ložnice) je pro mě nepřijatelná. tohle ale asi každý chápe jaký tam je rozdíl, aspoň já do toho takto šla, určitě vím že kamarádky se samostatnou sušičkou to mají lepší i jen kvůli toho že můžou prát a sušit nezávisle na sobě tudíž mají ušetřený čas, já musím s dalším praním prostě čekat až se první dávka usuší a nemám tam tolik sušících funkcí jako kamarádky což je ale zase těžké určit, většina mi řekla že používá dva tři programy takže to stejně plně nevyužívají.
já opravdu jsem zatím spokojená, ale možná právě proto že s tím jsem do toho šla že to je kompromis, ale pro mě pořád lepší toto než nic, takže jak jsem často četla recenze o tom jak by to nechtěli ani zadarmo a jak lepší nic atd. tak s tím nesouhlasím a nemyslím si že 2v1 jsou špatné, rozhodně je nesmysl psát že neperou pořádně a ani pořádně neusuší protože tato pračka pere fakt lépe než ta původní whirpoolka!!jsem ráda že jsem neposlechla recenze a jakože jsem jich prošla hodně a koupila, nelituji, zatím jsem spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak určitě je to kompromis, s tím souhlasím. A dost se mi líbí ta cena - vlastně za jeden výrobek 7 000, to je fajn. Myslím to tak, že jinak by člověk dal minimálně osm za pračku a čtrnáct za sušičku.
Vadilo by mi nevidět dovnitř, ale zase proč ne, je to o zvyku. A i kdyby to nevyšlo, pořád mám za cenu pračky navíc i sušičku. A pokud pere supr, člověk vlastně nemůže prodělat. ![]()
I kdyby sušičku používal minimálně, pořád se to vyplatí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička vždycky jsem měla ppračku s vrchním plněním protože vždycky jsme měli malý byt takže jsem neměla problém s tím že nevidím dovnitř. cena přesně, já koupila tu pračku se sušičkou za necelých 14 tis. z jednoho eshopu měliakci takže cena super na to že je to obojí. sušička co samozřejmě nebude nikdy tak plnohodnotná jako samostatně stojící, v počtu programů atd. ale za mě to suší super, určitě džíny, ručníky atd. jsem moc spokojená, jen občas když je hodně prádla tak zůstanou dva kousky prádla třeba navlhlé ale to je asi dáno tím že prát se dá 6 kg ale sušit prý jen 4 ale určitě suším víc, jen prostě pak není úplně všesuper suché když je toho tolik ale to je otázka dosušit na sušáku hodinka dvě. to mi vůbec problém nedělá. no apračka je to pro mě normálně plnohodnotná, s pračkou jsem spokojená bez výhrady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník Tak to je supr, já si dala ten odkaz do záložek a až budu řešit sušičku, určitě podle toho budu vybírat. Já doteď se na 2v1 nedívala, když jsem tak četla ty negativní ohlasy. Ale máš naprostou pravdu - už z hlediska té finanční úspory. Ono kupovat novou pračku i sušičku, na sušičku by peníze rozhodně nebyly, ale takhle 2v1 v pohodě. ![]()
Vyřešila jsi to vážně supr! Díky za tip.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička nemáš zač, nevím jak potřebuješ řešit místo ale mě se jiná než s vrchním plněním do koupelny nevleze ale určitě jsou super komplety i s předním plněním. doporučuju zkusit a nedat tolik na recenze, člověk musí do toho jít že je to kompromis a i z finančního hlediska to musí brát s rezervou. je jasné že kdyby v mé pračkosušičce měla prát kamarádka která má roky samostatně stojící set že by řekla že je to šunt ale já nemůžu s ničím porovnat a tak za mě jsem spokojená. hlavně téma pračkosušičky už koluje na netu dlouho a je jasné že se nejde řídit recenzemi z roku 2009-2010 neboť každý rok to jde dopředu, to že kdysi někdo měl ten komplet a stálo to za prd neznamená že teď to bude stejné. mě kamarádka psala jak její máti měla 2v1 a prádlo šílené, že to buď zůstalo mokré nebo to bylo zmačkané, no nevím ale většina mého prádla jde krásně načechraná rovnou do skříně i manžel je spokojený. držím palce ať dobře vybereš a jsi taky pak spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, davate do susicky i kojenecke a detske obleceni? Susicku mam uz tretim rokem, na jare cekame miminko. mamka rikala, ze nesusit, z to srazim, ale predstava zehleni po 3 letech nezehleni je hrozna
kdyztak na jaky program susit? zatim sem vsechno susila vzdycky na jeden program, jednou sem akorat srazila manzelovy monterky
a sobe jeden svetr, jinak si nic moc nevybavuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cracky ahoj, suším v ní i dětské oblečení. Dávám to na jednu tečku, je to ta snížená teplota. A nepozoruju, že by se oblečené nějak srazilo, jen asi jedno bodýčko to odneslo, tak ho druhé mimčo holt bude nosit dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera ja tam tecky nemam
mam tam nemackave pradlo nebo normalni a je tam program extra suche, suche do skrine, suche k zehleni, extra kratky program 20 min a nevim co jeste
ja susila zatim jen na suche do skrine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám do sušičky úplně všechno. Zrovna jsem tam včera sušila batohy a cestovní tašky. Ještě se mně nestalo, že bych něco srazila.
Já suším Mix Extra krátký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kajkamorka a staci to? neni to vlhke? nebo to pak nekde dosusujes a zehlis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, ne, nic nedosušuji. Když dávám třeba více prádla tak přidám funkci Med nebo Maxi a je to suché. A když ne, tak mám ještě program, že si nastavím čas sušení, třeba 20 minut navíc.
Nežehlím vůbec nic. Já bych se toho nebála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit