Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30332
23.12.13 19:27

@Cracky jakou máš sušičku? Já suším naše oblečení na bavlnu, to jsou 2 tečky a dětské a naše choulostivé na syntetiku a to je 1 tečka. Pak to mám taky rozdělení suché, na žehlení, do skříně atd. To pak bavlnu suším na druhé nejsušší a syntetiku na nejsušší. Mám AEG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
23.12.13 19:34

Poctivě jsem si přečetla celou diskuzi. Všimla jsem si, že v trošku starších příspěvcích se řešilo, že pračku s nízkou spotřebou není možné sehnat pod 18 tisíc. Nevím, jestli se už ceny na trhu tak moc změnily anebo je chyba někde v sušičce a proto je tak levná… můžete mě prosím někdo, kdo tomu rozumíte, poradit, proč například nekoupit tento typ? http://susicky.heureka.cz/…specifikace/#text

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.12.13 19:40

@El-Brno Co jsem vybíralajá, tak měla spotřebu 1,58 - to už je docela rozdíl. Tedy vybírala, nekoupila, aby nedošlo k omylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
23.12.13 19:45

@rejžička 1,85 nebo 1,58 mě teda zas až takový rozdíl nepřijde… to je rozdíl koruny na cyklus, možná ani to ne? :think: a pořizovací cena nebyla vyšší? mohla bych poprosit odkaz? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
23.12.13 19:51

@El-Brno ta mě nepřijde špatná. Já mám sušičku už asi 3 roky a v té době, byly sušky s takovou spotřebou kolem 25 tis. tyhle levnější měly kolem 4kw.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
24.12.13 11:21

No holka má necelé 4 roky a dávám tam její hadříky normálně, no a čekáme mimi a i od mimča tam narvu hadry, naopak právě proto jsem si sušku pořídila:-)) jo sráží to oblečení ale ne každé a o pár milimetrů, a jen to první sušení pak už to navždy zůstává stejné, rozhodně se ti nestanou z dupaček po pár sušení dupačky z vel. 68 na 56m to je nesmysl, vykašli se na rady maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
2.1.14 20:05

Je tady někdo, kdo má sušičku whirlpool AZA 7673? Potřebovala bych český návod. Jsem vytočená do běla, bo je u ní manuál v mnoha řečech, ale česky ne, kdyby aspoň v AJ, ale ani ten ne.

• Citovat
  • Upravit
bamba
2.1.14 20:17

Je tady někdo, kdo má sušičku whirlpool AZA 7673? Potřebovala bych český návod. Jsem vytočená do běla, bo je u ní manuál v mnoha řečech, ale česky ne, kdyby aspoň v AJ, ale ani ten ne.

• Citovat
  • Upravit
12262
2.1.14 20:21

Mrkni sem jestli to tam není http://www.whirlpool.cz/…azeni/navody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
2.1.14 20:35

Díky, ale není, nemůžu ho nikde na netu najít.

• Citovat
  • Upravit
1075
3.10.14 08:47

Ahoj Prosím majitelky sušiček o radu.
Přemluvila jsem manžela ke koupi sušičky, ale máme málo mista v koupelně tak bude muset stát na pračce. Jde postavit přímo na pračku?? Nebo se musí koupit ten spojovací mezikus?
Pračku mame aeg a sušička bude miele.
Děkuji za radu. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.10.14 08:51

@adelina3
Některé sušičky mají závěs i na zeď, ale určitě bych dala spojovací mezikus. Pračka vždy mírně vibruje, a neriskovala bych poškození jednoho či druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
3.10.14 08:59
@marcela74 píše:
@adelina3
Některé sušičky mají závěs i na zeď, ale určitě bych dala spojovací mezikus. Pračka vždy mírně vibruje, a neriskovala bych poškození jednoho či druhého.

Tahle to nema bohužel.
A je jedno jaka to bude značka toho mezikusu? Ptala jsem se i v datartu a tam na mne koukali jak telata a neuměli odpovědět tak to zkouším tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.14 09:45

A co susicka s tepel. cerpadlem, ta nepotrebuje vodu. My ji mame v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
3.10.14 09:48

@adelina3
Myslím, že každá značka má svůj speciální držák. To si budeš muset zjistit nejspíš u výrobce.

@stara_carodejnice
Mám taky kondenzační sušičku, stojí mi na chodbě. Nutná pouze zásuvka. To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí