Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Aha, já to suším všechno na max, jinak podle parametrů jsou ty naše na tom stejně. Asi jsem barbar, mám pračku na 7 kg, pak to všechno v kupě mrsknu do sušičky a za 1,5 hod. vytahuju. Kdybych toho tam cpala míň, asi bych udělala líp. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kemiaa já mám pračku na 6 pak to tam taky cpu všechno. Ono se to nějak popere. Na tu nižší teplotu se sice má sušit jen 3 kg, ale to neřeším a cpu tak taky plnou pračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemys pak bych vybrala tuto nebo tuto . Spotřebu mají obě dobrou a jsou obě na 7 kg a AEG je dobrá značka. Já bych je klidně objednala i z toho obchodu, jak jsem dávala odkaz. Už jsem od nich objednávala a max. spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera Super, díky moc. Já právě hledala a nacházela jsem všechny se spotřebou 2 - 3 nebo za 20 000,–
a nás teď bohužel opravdu tlačí finance, jenže sušička je nutnost, fakt nemám kde sušit, teď jak pořád prší, tak se mi tu zas hromadí prádlo
Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jemys Udělej to jako já - manžel se nechal ukecat a natáhl mi šňůry do ložnice, normálně ode zdi ke zdi podél okna a je to supr. Nechávám pořád trošku vyklopené, aby nevlhly zdi a ok. Manžel si to dokonce chválil, jak jsem to hezky vymyslela.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jemys, pokud můžete, radši si kupte sušičku než ty šňůry.
Já jsem si dřív myslela, že to vlastně ani moc nepotřebuju, a dneska ji řadím co do důležitosti hned vedle myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kemiaa Však já ji chci k vánocům, šňůry jsou jenom dočasné.
Sice si ji nejspíš budu muset koupit sama, ale i tak.. ![]()
Heleď a ty nic nežehlíš, že sis ji tak zamilovala? Přežili to citlivější kusy prádla nebo je dáváš pro jistotu na minimum? Docela se toho bojím, protože teď peru jen podle barvy, takže klidně třeba rifle, které se budou určitě sušit dlouho s tenoučkým tričkem, které bude hned a bude chtít nejnižší teplotu.. tak mě zajímá, jestli to potom budu muset řešit, dávát sušit (a tím pádem i prát) zvlášť nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička já se snažím dávat rychle a pomalu schnoucí věci zvlášť, ale ne vždy se povede. K riflím většinou dávám ponožky a pracovní trika, protože to peru na delší program. Pak třeba extra manželovi košile, ty jsou suché hned. Věci u kterých si nejsem jistá jestli přežijou sušičku radši hodím na šňůry(svetry, fleesové mikiny, spol. kalhoty) Bývá to ale pár věcí z praní.
A skoro nic nežehlím. Občas je nějaké tričko co je zamačkané tak to přejedu, ale výjimečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička U nás bohužel není šňůry kam dát.
Navíc nám barák hrozně vlhne, měl se zateplovat, ale majiteli se do toho zas nějak nechce
takže jak je tu vlhko, tak mi tu prádlo schne i čtyři pět dní a to je pak humus, je takový načuchlý, prostě děs. Zkoušela jsem sušit už i v garáži, ale fakt to nejde. Takže teď jedu rušit stavebko a objednávám tu sušičku, co sem dávala odkaz Aspera a těším se na ní jak malý děcko ![]()
- Citovat
- Upravit
My už dvě sezóny neplesnivíme - od doby, co máme sušičku, takže taky doporučuju (taky máme aeg).
Taky nacpu všechno prádlo z 7kg pračky do sušky, prostě se prodlouží program, než to vysuší, ale na to dlabu, hlavně že je to pak suché. Akorát je to zmačkanější, než když dám sušit doporučené množství prádla. Takže když fakt nechci žehlit, peru častěji menší množství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemys To pak chápu a určitě budeš spokojená, neboj. Četla už jsem spoustu diskuzí a všichni si sušičky chválí a spíš se chytají za hlavu, proč je nekoupili dřív. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já narvu 7kg pračku po okraj, vyperu a pak ten chumel hodím do sušičky, zapnu program, co suší úplně dosucha a čekám, než se to tam všechno pomele. Vzhledem k tomu, že je sušička narvaná, tak prádlo je pak trochu zmuchlaný, ale hned (většinou) ho vyhladím, poskládám a ve skříni se to už dorovná.
Košile třeba chtějí přejet žehličkou, proto je nevlatním.
Ze sušičky se mi nic nezničilo, a to prádlo netřídím a šanci má u mě jen to nejsilnější. Ale určitě bych do sušičky nehodila vlnu, hedvábí apod. Ale klasika bavlna, viskóza, uměliny, rifle je všechno bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych si ji koupila taky nejradši hned, ale zaprvé peníze a za druhé mám od Vánoc novou žehličku a žehlící prkno, tak aby se to využilo.. Aby manžel nenadával, že jsme to kupovali zbytečně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani se sušičkou není žehlička zbytečná, bohužel.
Halenky, košile, svetříky, prostě jemné prádlo tam nesmí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit