Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tamaris Vybrala jsem tuhle: LG RC7055AP3Z a i pračku novou LG k ní a musím říct, že jsem maximálně spokojená. Taky jsem původně myslela, že nebudu sušit všechno, předtím jsem sušila hlavn ponožky, spodní prádlo, ložní povlečení a ručníky, ostatní jsem věšela, máme sušáky na zahradě, ale teď už fakt nic, miluju jak je to měkoučké, voňavé a hlavně z pračky do sušičky to přehází i děti během jedné minuty, tak se mi to ani někam nosit a věšet nechce
A hlavně jsem neviděla od té doby žehličku, jen na vánoční košili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den chtěla bych se nekoho zeptat jestli do ty susicky davate i spodni pradlo dekuji za odpověď JULINKA2 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JULINKA2 Co neprezije susicku, nema v nasi domacnosti misto
Spodni pradlo samozrejme do susky davam, vcetne podprsenek, zatim vse prezilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myskalucka píše:
Kromě svetru a dětských puncochacu dávám vše.
Co udělají punčochy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
susicka
Dobry vecer chtěla bych se zeptat jakou si tu susicku mam poridit kondenzacni nebo s tepelnym čerpadlem dekuji za radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JULINKA2 píše:
Dobry vecer chtěla bych se zeptat jakou si tu susicku mam poridit kondenzacni nebo s tepelnym čerpadlem dekuji za radu
Tepelné čerpadlo- má mnohem menší sportřebu a siší při nižší teplotě tj můžeš v ní sušit uplně všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám i punčocháče, i svetry všechno. Do staré jsem nedávala, ale teď máme LG s tepelným čerpadlem a tam dávám úplně vše, dokonce i podšité šusťáky, věci s gumovými obrázky, spodní prádlo taky, krásně se tím i vydezinfikují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě si pořiďte kondenzační s tepelným čerpadlem. Tepelné čerpadlo má měnší odběr a sušička suší na méně stupňů, tím vám prádlo vydrží déle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky o kolik platíte víc za elektřinu od té doby co máte sušičku? a jakou máte usporu? myslím tím jestli A, A+,A++,A+++?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit