Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
23.9.16 10:54

Susicka podle me bezpecnosti pojistku ani nema, ta se da otevrit za chodu a jen se zastavi - jako mycka. Ostatne z ni nic nevytece, tak proc by ne. Pracka logicky ne - byva plna vody. ale kdyby mela pojistny cudlik, asi bych ho pouzivala furt, protoze nase pracka AEG po doprani kolikrat 2 minuty stoji a nic nedela, nez se odemkne :cert: a ja stojivam pred ni a cekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31904
23.9.16 11:02
@Pudloslava píše:
Susicka podle me bezpecnosti pojistku ani nema, ta se da otevrit za chodu a jen se zastavi - jako mycka. Ostatne z ni nic nevytece, tak proc by ne. Pracka logicky ne - byva plna vody. ale kdyby mela pojistny cudlik, asi bych ho pouzivala furt, protoze nase pracka AEG po doprani kolikrat 2 minuty stoji a nic nedela, nez se odemkne :cert: a ja stojivam pred ni a cekam.

Sušičky nemívají? :think: My ho tam právě máme, ale je fakt, že máme 2v1 a je tam hlavně třeba kvůli výpadku elektřiny. U praček jsem si téměř jistá, že je to standardní výbava, jinak to může být docela problém. Musíš být schopna vyndat prádlo kdykoliv.

Na druhou stranu bych čekala, že v podobné situaci se budou blokovat i dveře sušičky. Ale pokud to tam není, tak tím pádem asi ten samotný mechanismus. Pokud to fakt počítá s tím, že se to otevře kdykoliv v průběhu a nic moc to neřeší, tak bych hledala chybu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.9.16 12:53

@Nimie Mozna ho ma, jen o nem nevim, musim se kouknout do navodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.9.16 20:49
@Nimie píše:
Aale nestraší :) koukni do manuálu, kde máte zajištění dveří. Každá pořádná pračka i sušička musí mít krizové odemčení dveří :kytka:

no tam fakt žádná pojistka není… prostě se pořádně zatáhne za dveře a ona se vypne.. nic víc.. :-/ máme beko…
a dveře byly dokořán, ne jen trochu pootevřené 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.9.16 13:21

Ahoj, má někdo zkušenost se sušičkou AEG Lavatherm s přidanou fcí pára? Lze sušit i značková bavlněná trika hl. pánská? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
8.10.16 09:04

Dobré ráno dámy, zvažuji (konečně) koupi sušičky - zajímalo by mne jste s ní max spokojené? musí se tedy pak prádlo ještě nějak „dosušovat“ protože je ještě vlhké? a žehlit se musí? popřípadě doporučily byste mi nějaký typ sušičky? předem vám moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
8.10.16 09:09

@bryanna značkové věci se mi nesrazily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33740
8.10.16 09:56
@beruska03 píše:
Dobré ráno dámy, zvažuji (konečně) koupi sušičky - zajímalo by mne jste s ní max spokojené? musí se tedy pak prádlo ještě nějak „dosušovat“ protože je ještě vlhké? a žehlit se musí? popřípadě doporučily byste mi nějaký typ sušičky? předem vám moc děkuji

Ze sušičky mám prádlo suché, jen poskládám a šup do skříně, kdyby bylo vlhké a musela bych ještě dosušovat na sušáku tak by byla sušička k ničemu :mrgreen: Nežehlím, mám Beko a jsem spokojená. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31904
8.10.16 12:17
@beruska03 píše:
Dobré ráno dámy, zvažuji (konečně) koupi sušičky - zajímalo by mne jste s ní max spokojené? musí se tedy pak prádlo ještě nějak „dosušovat“ protože je ještě vlhké? a žehlit se musí? popřípadě doporučily byste mi nějaký typ sušičky? předem vám moc děkuji

To je podle toho, co si nastavíš - aspoň u naší. Může ho schválně ponechat vlhčí nebo vysušit úplně - já obvykle radši suším na míň než víc, protože většinu věcí stejně žehlím (ale to je spíš věc názoru, máme dost tvrdou vodu, takže prádlo bývá zmačkanější a nevyhovuje mi ani „vyžehlený vzhled“, když prádlo „správně povsíš“, máme rádi prádlo skutečně vyžehlené.

Na druhou stranu třeba povlečení, deky, některá pyžama - to nežehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.16 23:12

Také vybírám sušičku… rozhoduji se mezi AEG Lavaterm a Beko DPU 7380×… poradíte? 8) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.16 23:16

ALE - mám starší pračku, která má jen 800otáček… nebude to problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
8.10.16 23:23

@3HE mám doma koupenou cca 4m právě tu beko 7380×… a prodavač mi skoro „nutil“ AEG se samooplachovacím kondenzátorem… Tady mi nikdo nebyl schopen poradit co vybrat.. ale četla jsem hodně recenze a prý je to dost kazové (ten samooplach) ale hodně lidí to doporučuje. Já koupila tu beko a jsem zatím mooooc spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.16 23:39

@brulinka díky :-) také mne láká spíše Beko. Má ji švagrová dva roky a je spokojená.
sušíš i oblečení se zipy a gumovými obrázky? a dáváš aviváž?

se to otočilo - teď radíš ty mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.16 23:40

@brulinka ale pračku mám max 800otáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
8.10.16 23:42

@brulinka a ty máš přímo 7380×? na předchozích stránkách píšeš, že nemáš dětskou pojistku… ale ve specifikaci výrobku u prodejců se uvádí, že dětskou pojistku má.

máš tam to čechrání prádla - když nevytáhneš prádlo hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí