Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Susicka podle me bezpecnosti pojistku ani nema, ta se da otevrit za chodu a jen se zastavi - jako mycka. Ostatne z ni nic nevytece, tak proc by ne. Pracka logicky ne - byva plna vody. ale kdyby mela pojistny cudlik, asi bych ho pouzivala furt, protoze nase pracka AEG po doprani kolikrat 2 minuty stoji a nic nedela, nez se odemkne
a ja stojivam pred ni a cekam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Susicka podle me bezpecnosti pojistku ani nema, ta se da otevrit za chodu a jen se zastavi - jako mycka. Ostatne z ni nic nevytece, tak proc by ne. Pracka logicky ne - byva plna vody. ale kdyby mela pojistny cudlik, asi bych ho pouzivala furt, protoze nase pracka AEG po doprani kolikrat 2 minuty stoji a nic nedela, nez se odemknea ja stojivam pred ni a cekam.
Sušičky nemívají?
My ho tam právě máme, ale je fakt, že máme 2v1 a je tam hlavně třeba kvůli výpadku elektřiny. U praček jsem si téměř jistá, že je to standardní výbava, jinak to může být docela problém. Musíš být schopna vyndat prádlo kdykoliv.
Na druhou stranu bych čekala, že v podobné situaci se budou blokovat i dveře sušičky. Ale pokud to tam není, tak tím pádem asi ten samotný mechanismus. Pokud to fakt počítá s tím, že se to otevře kdykoliv v průběhu a nic moc to neřeší, tak bych hledala chybu tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie Mozna ho ma, jen o nem nevim, musim se kouknout do navodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie píše:
Aale nestrašíkoukni do manuálu, kde máte zajištění dveří. Každá pořádná pračka i sušička musí mít krizové odemčení dveří
no tam fakt žádná pojistka není… prostě se pořádně zatáhne za dveře a ona se vypne.. nic víc.. :-/ máme beko…
a dveře byly dokořán, ne jen trochu pootevřené
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, má někdo zkušenost se sušičkou AEG Lavatherm s přidanou fcí pára? Lze sušit i značková bavlněná trika hl. pánská? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno dámy, zvažuji (konečně) koupi sušičky - zajímalo by mne jste s ní max spokojené? musí se tedy pak prádlo ještě nějak „dosušovat“ protože je ještě vlhké? a žehlit se musí? popřípadě doporučily byste mi nějaký typ sušičky? předem vám moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska03 píše:
Dobré ráno dámy, zvažuji (konečně) koupi sušičky - zajímalo by mne jste s ní max spokojené? musí se tedy pak prádlo ještě nějak „dosušovat“ protože je ještě vlhké? a žehlit se musí? popřípadě doporučily byste mi nějaký typ sušičky? předem vám moc děkuji
Ze sušičky mám prádlo suché, jen poskládám a šup do skříně, kdyby bylo vlhké a musela bych ještě dosušovat na sušáku tak by byla sušička k ničemu
Nežehlím, mám Beko a jsem spokojená. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska03 píše:
To je podle toho, co si nastavíš - aspoň u naší. Může ho schválně ponechat vlhčí nebo vysušit úplně - já obvykle radši suším na míň než víc, protože většinu věcí stejně žehlím (ale to je spíš věc názoru, máme dost tvrdou vodu, takže prádlo bývá zmačkanější a nevyhovuje mi ani „vyžehlený vzhled“, když prádlo „správně povsíš“, máme rádi prádlo skutečně vyžehlené.
Na druhou stranu třeba povlečení, deky, některá pyžama - to nežehlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také vybírám sušičku… rozhoduji se mezi AEG Lavaterm a Beko DPU 7380×… poradíte?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ALE - mám starší pračku, která má jen 800otáček… nebude to problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE mám doma koupenou cca 4m právě tu beko 7380×… a prodavač mi skoro „nutil“ AEG se samooplachovacím kondenzátorem… Tady mi nikdo nebyl schopen poradit co vybrat.. ale četla jsem hodně recenze a prý je to dost kazové (ten samooplach) ale hodně lidí to doporučuje. Já koupila tu beko a jsem zatím mooooc spokojená..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka díky
také mne láká spíše Beko. Má ji švagrová dva roky a je spokojená.
sušíš i oblečení se zipy a gumovými obrázky? a dáváš aviváž?
se to otočilo - teď radíš ty mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka a ty máš přímo 7380×? na předchozích stránkách píšeš, že nemáš dětskou pojistku… ale ve specifikaci výrobku u prodejců se uvádí, že dětskou pojistku má.
máš tam to čechrání prádla - když nevytáhneš prádlo hned?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit