Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66821
29.6.16 12:38
@brulinka píše:
já myslím ten co je v sušičce a nedá se vyndat. :-)

ten se vyndat dá, teda u aeg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
29.6.16 12:50

Vyndat se da jen u levných susicek bez tepelného cerpadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.9.16 21:28

Stalo se Vám někdy že se při sušení cca po 10min samy otevřely dveře? Třeba že byly špatně dovřené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2437
22.9.16 21:39

Pouze pokud se zapojila malá pomocnice :roll: Ale to se sušička zastaví. Když jsou špatně zavřené, ani nejde zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.9.16 21:42

Jsem z toho dost špatná.. susišku jsem zavřela a zapla.. po 10min sušení, slyším cvak a sušička přestala sušit.. po chvilce jsem se šla podívat a sušičla byla otevřená.. :-/ byla jsem s dětmi v ložnici a jsme doma sami.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
22.9.16 23:28
@brulinka píše:
Stalo se Vám někdy že se při sušení cca po 10min samy otevřely dveře? Třeba že byly špatně dovřené?

Ne, ona se mi ani nespustí pokud to nedocvaknu :think: a koneckonců to ani není nijak lehké jí otevřít, neblbne ti zámek? Netrhnul za to někdo a nemohlo se tam něco uvolnit, že to teď při nějakém větším tlaku nedrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
22.9.16 23:43
@brulinka píše:

Teď mě napadlo, nemáš povolenou nebo ulomenou bezpečnostní pojistku na dveře? Podívej se kdyžtak do manuálu, ale my máme ke krizovému otevření dveří dole pod úplně spodním krytem nad přístupem k čerpadlu takovou pojistku, takovej tahací čudlík, nevím jak to popsat. Pokud ten je ulomený nebo špatně zacvaknutý, tak nefunguje správně uzamykání dveří a to by to mohlo taky způsobovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.9.16 05:33

Stalo se mi to u susicky i pracky. protoze je mam v jinem patre, bylo to zajimave zjisteni, kdyz jsem si po dvou hodinach prisla pro pradlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.9.16 06:40

Sušička je nová asi 3m… opravdu neni to lehké ji otevřít, musím zabrat.. ted jsme se na to dívali s mužem a nejde to ani „špatně zavřit“ prostě bud se to zavře nebo ne.. o žádné pojistce, ani čudlíku nic nevím…samozřejmě jak se sušička otevřela hned se program vypnul a skočilo tam „pause“… :nevim: já mám normálně strach že tu straší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.9.16 06:42

A to mi tu v tu chvíli začali obě děti plakat a dcera ta už spala a ze spaní nepláče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
23.9.16 10:48
@Pudloslava píše:
Stalo se mi to u susicky i pracky. protoze je mam v jinem patre, bylo to zajimave zjisteni, kdyz jsem si po dvou hodinach prisla pro pradlo.

A v čem byl problém? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
23.9.16 10:49
@brulinka píše:
Sušička je nová asi 3m… opravdu neni to lehké ji otevřít, musím zabrat.. ted jsme se na to dívali s mužem a nejde to ani „špatně zavřit“ prostě bud se to zavře nebo ne.. o žádné pojistce, ani čudlíku nic nevím…samozřejmě jak se sušička otevřela hned se program vypnul a skočilo tam „pause“… :nevim: já mám normálně strach že tu straší..

Aale nestraší :) koukni do manuálu, kde máte zajištění dveří. Každá pořádná pračka i sušička musí mít krizové odemčení dveří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.9.16 10:52
@Nimie píše:
A v čem byl problém? :think:

nevim, zavrela jsem to a pustila znova. neopakovalo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
23.9.16 10:53

@brulinka jinak koukala jsem, že se to občas stává, hlavně když se sušička nahřeje. Pokud jí máte nově, je dost možné, že máte prostě vadný kus, který má buď špatnou tu pojistku nebo blbne nějaké jiné čidlo. Co máš přesně za model? Jinak bych zkusila nejdřív kontaktovat autorizák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32022
23.9.16 10:54
@Pudloslava píše:
nevim, zavrela jsem to a pustila znova. neopakovalo se

Zajímavý. Tak hlavně, že od té doby je to v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí