Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@brulinka píše:
A ještě otázka na 7kg prádla je to málo? pračku mám myslím na 6kg, když ji naplním celou, vyperu, můžu pka vše dát do sušičky?
To záleží. Já mám obojí na 9kg a mít na víc nevadilo by mi to. Ne vzdycky dávám plnou, to je jasný. Ale docela dost to využiju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@H8N2O4S píše:
To záleží. Já mám obojí na 9kg a mít na víc nevadilo by mi to. Ne vzdycky dávám plnou, to je jasný. Ale docela dost to využiju.
no já když dám plnou pračku, tak se mi to oblečení pak nevleze na sušák
ale pračka mi stačí těch 6kg, stejně oblečení třídím dle barev atd, takže ho na jednou moc nevyperu.. spíš mě zajímá, že to oblečení kdžy je mokré tak ztěžkne. takže do pračky dám 6kg suchého prádla, po vyprání váží třeba 8kg a sušičku bych měla na 7kg?
jaks e to počítá? a značka je která lepší Beko nebo Gorenje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka píše:
Takženo já když dám plnou pračku, tak se mi to oblečení pak nevleze na sušákale pračka mi stačí těch 6kg, stejně oblečení třídím dle barev atd, takže ho na jednou moc nevyperu.. spíš mě zajímá, že to oblečení kdžy je mokré tak ztěžkne. takže do pračky dám 6kg suchého prádla, po vyprání váží třeba 8kg a sušičku bych měla na 7kg?
Tak to nevím jak se počítá… jako já neplnim do plna vždycky ale třeba peřiny atd. Bych do menší si nenarvala. Jo v těch značkách se vůbec ale fakt vůbec nevyznam, ja jsem věrná jedné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka píše:
Takženo já když dám plnou pračku, tak se mi to oblečení pak nevleze na sušákale pračka mi stačí těch 6kg, stejně oblečení třídím dle barev atd, takže ho na jednou moc nevyperu.. spíš mě zajímá, že to oblečení kdžy je mokré tak ztěžkne. takže do pračky dám 6kg suchého prádla, po vyprání váží třeba 8kg a sušičku bych měla na 7kg?
Pračku máma na 6kg a sušičku na 7kg a je to v pohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka @challidona
Já tedy musím říct, že máme od Beka pračku, lednici a myčku přes pět let, vše celou dobu funkční. A cca před rokem jsme pořizovali od Beka i indukci, vestavnou troubu a mikrovlnu a jsme maximálně spokojení. V dohledné době budeme kupovat sušičku a není divu, že to bude zase Beko ![]()
Ale nebudu popírat - Miele má velmi spolehlivé výrobky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wittis mam na to smůlu asi nebo fakt nevím každopádně nevyvracim ale je fakt ze pak cenove muze mit clovek susicky skoro dve…vzhledem k pokroku technologii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wittis píše:
@brulinka @challidona
Já tedy musím říct, že máme od Beka pračku, lednici a myčku přes pět let, vše celou dobu funkční. A cca před rokem jsme pořizovali od Beka i indukci, vestavnou troubu a mikrovlnu a jsme maximálně spokojení. V dohledné době budeme kupovat sušičku a není divu, že to bude zase BekoAle nebudu popírat - Miele má velmi spolehlivé výrobky.
Miele má velmi spolehlivé výrobky to ano ale cena je malinko vyšší no
taky mám pračku i sušičku Beko a jsem moc spokojená, ono prostě záleží na jaký kus člověk narazí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám A+++ Bosch sušičku i pračku, vše, co nacpu do sušičky dávám i do pračky (tedy krom podprsenek), takže žehlíme minimálně. Za elektřinu nám vraceli přes 5 tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekupujte si Gorenje, je to šmejd i Candy,.. v okolí samé stížnosti.
Bosch sušičky i Siemens ( samočistící filtr) stojí taky za houby ucpe se po pár letech a opravář musí sušičku odvést, komplet rozebrat a vyčistit ) asi za 2 tisíce)!
Pokud můžu radit vybírejte střed a to Electrolux.
Když jsem vybírala sušičku já (dost dlouho) tak jsem sháněla informace všude po opravářích, obchodech, podle diskuzí atd. nakonec mám Miele, ale cena je někde jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamaris promiň někdo říkal že je spokojen a ja doufám že se proste vzniti a pořídime jinou (miele). @Pavoučnicee by ti asi k tomu mohla říct více ja mam od nich pouze pracku a mycku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rýchlá rada, co Lg se samočistícím filtrem(kondenzátorem)? Vyplatí se? Jak vypadají vaše filtry po letech? (myslím ty které se sami nečistí)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
Jako nové vezmu si sprchu sundam hlavici a filtr proplachnu
já myslím ten co je v sušičce a nedá se vyndat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brulinka píše:
já myslím ten co je v sušičce a nedá se vyndat.
Abych filtr ho opláchnul sprchou tak ho nemusím vyndávat, voda ti zustane dole v susicce a čerpadlo ji po spuštění odčerpá do odpadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit