Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
2.9.10 18:52

Nerovnám, jen přeházím. sušička si to prádlo natřepe sama, takže by to bylo zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
2.9.10 19:11
Lesina píše:
Nerovnám, jen přeházím. sušička si to prádlo natřepe sama, takže by to bylo zbytečné.

Moje rec-delam totez a zehlicku uz nemam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.9.10 19:30
Lesina píše:

taky tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
2.9.10 20:03

tak, že bych to taky zkusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.9.10 22:46
Lesina píše:
lulje píše:
Jo, mám to taky v němčině jako Lesina (tímto ji zdravím :mavam: ), ale nám němčinářům tohle nedělá problém :lol: :lol:

Hlásím, že mám pračku i sušičku v češtině ;)

L.

Proč jsem si myslela, že máme „nemlich“ tu samou? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.9.10 22:49
Aspera píše:
Já ho vždycky trošku urovnám když ho dávám do sušičky. Zabere mi to chvilku a mám pocit, že kdybych tam hodila ten žvanec z pračky tak bych to ani nevyžehlila. Aspoň si otočím to co bylo naruby, rozdělím kusy co vlezly do sebe atd.

Dělám to taky tak. Při vyndávání z pračky přetočím věci, které jsou naruby, a prádlo do ušičky trochu ladněji naskládám, tzn. - nehodím tam třeba zmuchlané triko, ale před tím ho jedním trhnutím protřepu a přehnu napůl atd. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.9.10 13:46

Holky,
ale já vážně NIC NENATŘEPÁVÁM ANI NEPŘEKLÁDÁM ANI NĚJAK NEUKLÁDÁM!!!
Vše tak,jak je to z pračky,V JEDNOM CHUMLU,jenom přehrnu nahoru do sušičky(máme ji stát na pračce)a pustím program.Pak vytáhnu pouze usušené a načechrané prádlo :nevim:
TOŤ VŠE 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.9.10 14:01

farska…to sou dve skupiny zenskych…jedny co se proste co jim prijde ze ta susicka to nemuze udelat vsechno a citily by se spatne kdyby nic nedelaly…a ty druhy co si to umi maximalne ulehcit…nic neskladaji a zehlicku vyhodi do popelnice…dulezity je ze obe skupiny jsou se susickou spokojeny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.9.10 14:20

:lol: Farska, tak tatko odvážná jsem opravdu ještě nebyla. Vždy se řídím návody k použití. Ale když říkáš…po víkendu to vyzkokuším hodit tam jeden chuml a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
3.9.10 14:54

Jako Farska taky neprotřepávám :) Vytáhnu chuml z pračky a hážu do sušičky :) A žehlit? Co je to žehlička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.9.10 16:39
Konvice píše:
Holky, jdu na to :D běda jak to nebude fungovat, když tak mi to vyžehlíte :D

Nevyžehlíme :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale nebooj-směle do toho :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
3.9.10 22:47
Konvice píše:
Holky, jdu na to :D běda jak to nebude fungovat, když tak mi to vyžehlíte :D

Tak doufám, že to vyšlo :) už pomalu nevím, jak se žehlička drží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
4.9.10 10:07

Tak jsem to taky zkusila, přehodit tam chumel tak jak je a ono to fakt funguje. Moc děkuju za radu, ušetřím u každého sušení pár minutek neskládáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.9.10 10:15
Aspera píše:
Tak jsem to taky zkusila, přehodit tam chumel tak jak je a ono to fakt funguje. Moc děkuju za radu, ušetřím u každého sušení pár minutek neskládáním.
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.9.10 09:13

Já teď zase se žehličkou musím být kamoška, protože žehlím věcičky pro miminko (z obou stran :lol: ), ale to s tím chumlem vyzkouším a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí