Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
31.8.10 15:28
Lesina píše:
Sušičku mám už dva roky a je nezaplacení :)L.

Hoj,
já věděla,že si diskuzi o sušičce nenecháš ujít :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738

Tak to bydlíš celkem blízko, cca 60 km od nás. My už jsme zase dole, začíná tady ta polská nížina. Ale jsme tu chvilku, navíc jsme přišli z většího města, tak se pořád sžíváme. No nic, zaplácávám to tady úplně něčím jiným než je téma :mrgreen: :roll: Moc dík za rady, já mizím z práce. Ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

Jo a kdo tady psal o tech koliccich na ponozky-muzete jeste jednou hodit odkaz?!
KUJUUUU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:29
Peo píše:
Tak to bydlíš celkem blízko, cca 60 km od nás. My už jsme zase dole, začíná tady ta polská nížina. Ale jsme tu chvilku, navíc jsme přišli z většího města, tak se pořád sžíváme. No nic, zaplácávám to tady úplně něčím jiným než je téma :mrgreen: :roll: Moc dík za rady, já mizím z práce. Ahoj.

Není zač:-)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.8.10 15:39
farska píše:
Lesina píše:
Hoj,
já věděla,že si diskuzi o sušičce nenecháš ujít :mrgreen: :mavam:

To víš, že nenechám :) U nás doma je teď aktuální robovysavač :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:43
Lesina píše:
farska píše:
Lesina píše:
Hoj,
To víš, že nenechám :) U nás doma je teď aktuální robovysavač :)

ŠMAKOTE-takže Ty jen sedíš a koukáš,jak za Tebe šůruje,chápu správně?! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.8.10 15:45
farska píše:
Lesina píše:
farska píše:
Lesina píše:
Hoj,
ŠMAKOTE-takže Ty jen sedíš a koukáš,jak za Tebe šůruje,chápu správně?! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Jojojojoooooo! Nebo, ještě lépe, večer zapnu, ráno mám vysáto. Tři děti, pes, dva kocouři a časté návštěvy v kombinaci s velkým prostorem není právě ideální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:48
Lesina píše:
farska píše:
Lesina píše:
farska píše:
Lesina píše:
Hoj,
ŠMAKOTE-takže Ty jen sedíš a koukáš,jak za Tebe šůruje,chápu správně?! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Jojojojoooooo! Nebo, ještě lépe, večer zapnu, ráno mám vysáto. Tři děti, pes, dva kocouři a časté návštěvy v kombinaci s velkým prostorem není právě ideální :)

A proto my mame MALY PROSTOR :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.8.10 15:50
farska píše:
Lesina píše:
farska píše:
Lesina píše:
farska píše:
Lesina píše:
Hoj,
Jojojojoooooo! Nebo, ještě lépe, večer zapnu, ráno mám vysáto. Tři děti, pes, dva kocouři a časté návštěvy v kombinaci s velkým prostorem není právě ideální :)
A proto my mame MALY PROSTOR :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Taky řešení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
31.8.10 20:44

Lesino, tak roombu máme taky, ale to je spíš hračka přítele :mrgreen: když ho koupil, tak jsem nadávala, že je to drahá hračka, ale je fakt super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.8.10 20:47

tak … vysavac…:-) mam jen jednu kamosku co to ma a chvali…tak me zajimaji aji ostatni…fakt to vysaje chlupy? nevadi tomu prejezd z podlahy na vyssi koberec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ploxi
31.8.10 21:55

Také přemýšlím o koupi sušičky, ale holky, skoro na všem oblečení je symbol zakazující sušení :think:

• Citovat
  • Upravit
Peo
6738
1.9.10 08:23
mikitaa píše:
tak … vysavac…:-) mam jen jednu kamosku co to ma a chvali…tak me zajimaji aji ostatni…fakt to vysaje chlupy? nevadi tomu prejezd z podlahy na vyssi koberec?

Mikitaa, to nevím, my máme jen nízké koberce a lamino a na to je to super. Chlupy, vlasy a prach to vysaje dobře, při čištění pak zjistíš, kolik je tam nepořádku. Jen to teda trvá delší dobu než s normálním vysavačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.9.10 09:37
Ploxi píše:
Také přemýšlím o koupi sušičky, ale holky, skoro na všem oblečení je symbol zakazující sušení :think:

to sem si taky vsimla…ale susim vsechno…jednou sem omylem dala do susicky puncochy - takovy tu tlusty silonky…a taky v pohode prezily :lol:
myslim ze je to z duvodu toho aby si nemohla reklamovat kdyby naaaahodou…tak tam radej daji symbol aby byli z obliga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.9.10 09:38
Peo píše:
mikitaa píše:
Mikitaa, to nevím, my máme jen nízké koberce a lamino a na to je to super. Chlupy, vlasy a prach to vysaje dobře, při čištění pak zjistíš, kolik je tam nepořádku. Jen to teda trvá delší dobu než s normálním vysavačem.

asi zacnu psat jeziskovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1