Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
farska píše:mikitaa píše:No,je fakt,ze ja mam ted stejne po porodu pocit,ze se mne zmensilo uplne vse-ale za to susicku vinit nemuzu,holky
tak dovi jak to je u nas…terezka roste…tak mozna me prijde ze roste o to rychleji kdyz susicka zmensujepritel si nestezuje…a rifle mam pak taky jak na me usity..te fakt…ale to bylo aji kdyz sem je nechala na slunku…akorat ze pak byly tvrdy a takhle jsou kraaasne mekoucky .-)
![]()
![]()
![]()
prave ze muzes
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:Vichrice píše:Kazdy NEMÁ
FarskaTo pak budu chodit krásně barevná
Myslela jsem to tak, že dávám sušit dohromady jen to, co dohromady peruTAkže podobné barvy
Ale takhle červená a bílá.. hmmm, to bych byla krásně růžová kočka
Ale jinak teda já peru dohromady červenou, zelenou i černou. Asi každý má cit proto, co prát dohromady![]()
![]()
![]()
Ale co-i ja se to naucila![]()
![]()
stane se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loucim se a jedu vyrizovat doo okresniho mesta dulezite veledulezitosti ........
![]()
SUSICKAM ZDAR
![]()
A tem ‚zkracovacim‘ obzvlast
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspera píše:
Podle mě výhoda těch dražších je nižší spotřeba energie a hlavně suší při nižší teplotě tím pádem míň ničí prádlo
Holky, takže při výběru sušičky se mám zaměřit hlavně na co, tak aby splňovala výše uvedené, tj. nižší spotřebu a „šetrné“ sušení
Jaká třída A+ nejméně? S tepelným čerpadlem? Nebo poradíte přímo Typ
![]()
Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě tip nejen do sušičky, ale i do pračky
Ponožkové kolíčky
Koupila jsem si značku Sockodiles a spokojenost největší
A taky speciální koule do sušičky, které mají načechrávat oblečení a sušit kratší dobu. Zatím mi to teda ušetřilo na 45min.sušení cca 4 minuty ![]()
Ale chtěla bych se ještě zeptat, zda používáte nějakou vůni do sušičky. Nepoužívám voňavé prací prostředky, tak by se mi něco voňavého na ručníky a povlečení líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, koukám, že máte zajímavou diskusi:-) nedočítám ale všechno. Chtěla jsem se zeptat, uvažuji o koupi sušičky taky, protože mám neskutečný problém se sušením
kvůli sousedům…jenže máme malý byt, takže pokud bych kupovala sušičku, tak jedině kombinace pračka+sušička. Má někdo podobnou zkušenost? Prý se to moc nedoporučuje, jenže já nemám jinou možnost
díky za názory!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někde jsem četla, že usušení v sušičce nižší třídy vyjde i na 40 Kč. Nevím, kolik tojí usušení mně, ale věřím tomu, co se všude píše, že kondenzační sušičky s tepelným čerpadlem sežerou až o polovinu méně energie. Však mrkni na net, jak velké rozdíly jsou ve spotřebě energie, jež uvádějí výrobci. Tak třeba ta moje žere 1,9 kWh. Jiné žerou i 5kWh, takže i dvojnásobek - a to už je pak asi dost znát, když přijde vyúčtování za energie ![]()
Já jsem si raději připlatila, koupila sice sušičku dražší, ale zato šetrnější k prádlu a navíc šetřící energii. Jsem maximálně spokojená a dneska si bez ní domácnost představit nedokážu. Na super věci si člověk zvyká snadno ![]()
Mám tuto http://www.mall.cz/…atherm-59850 i s tím mezikusem, který se dává mezi pračku a sušičku. SKvělá pomůcka!!! Rovnou na něm prádlo poskládám a odnáším do skříně (teda kromě manželových triček - ta musí být vyžehlená do posledního minipidiskladu
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
andy01 píše:
Zdravím, koukám, že máte zajímavou diskusi:-) nedočítám ale všechno. Chtěla jsem se zeptat, uvažuji o koupi sušičky taky, protože mám neskutečný problém se sušenímkvůli sousedům…jenže máme malý byt, takže pokud bych kupovala sušičku, tak jedině kombinace pračka+sušička. Má někdo podobnou zkušenost? Prý se to moc nedoporučuje, jenže já nemám jinou možnost
díky za názory!
to radej sus na balkone nez tu kombinaci - to te bude stat min penez i nervu…jinak susicka se da vrznout na pracku nahoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, to já právě nemám ani balkon:-(( a jsme v přízemí a navíc jen 2+1. Pračku můžu mít jen na otevírání zezhora, jiná se mi tam nevejde.-((( doteď jsem sušila v sušárně, ale někteří sousedi jsou neskutečný prasata a bezohlední, že to tak musím napsat. Takže přes léto to vozím k mamce na zahradu, jenže když je ošklivě, tak mám akorát sušák domů, jenže tam to schne dlouho:-(( a sušička na pračku? To by v malé koupelně vypadalo asi taky blbě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s tou kombinaci ale budes fakt akorat s odpustenim nasrana…blbe to susi blbe to pere…proste jak cokoliv v kombinaci..sice to dela oboji ale ani jedno poradne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vichřice, ty ponožkové kolíčky - to se jen před praní sepne, abys to pak nemusela hledat? Bo jak to funguje? ![]()
Holky a to prádlo se vám teda zmenšilo, jen když bylo nové a poprvé sušené, nebo třeba i staré (už několikrát vyprané a sušené normálně na sušáku) po první sušení v sušce?
Taky jsem si pěkně plánovala, že si koupíme mezikus a ušetřím místo, jenže jsem nevěděla, že se to musí přidělat pak ke zdi. To u nás nejde, takže budou holt vedle sebe, jen bude v koupelně u vany trochu těsno. Ale zase by mohlo být trochu teplíčko ![]()
Jo a můžete mi ještě poradit, máte pračku i sušku v jedné zásuvce? Vím, že to záleží na kolik Ampérů je to dimenzováno, ale i tak..my máme totiž jen jednu zásuvku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Peo,
mám ty kolíčky dané u koše na prádlo a jak je špinavé sundáváme, tak hned sepínáme a hážeme do koše na prádlo.Pak dám prát, vysuším a jsou hezky napárované ![]()
Hned po sušičce a myčce nádobí dokonalý vylepšovák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vichřice, to vypadá super, jenže moje drahá polovička má často problém ponožky vůbec do toho koše donést, takže nějaké spínání by asi nedopadlo..ale trenýrky už jsme nacvičili, ty už nám v obýváku na zemi neleží
naštěstí moje pračka není zase až tak žravá a to co sem tam sežere, pak po čase zase vyflusne..jen mi nejde do hlavy, že to dokáže vyflusnout z koupelny třeba až do ložnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomhle jsem byla bezkompromisní
co nebylo na kolíčku, to jsem nevyprala
a když nebylo v čem chodit, tak seděl u koše na prádlo a ty špinavé ponožky pároval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit