Sušička prádla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
31.8.10 14:05

ja mam whirpool a taky spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 14:10

Tak to my ted posledni dny mame v byte celkem zimu-a jsem rada,ze si muzu ‚zatopit‘ susickou treba presne jako TED:-)
(Jsem uz netrpelive cekala na levny proud az zapne) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
31.8.10 14:24

Farska, to věřím, taky už se na to těším, do dvou dnů by měla dorazit :dance: jen teda my pojedeme za draho.. a prý ta moje tak moc netopí a já se těšila, jak bude v koupelce hic :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
31.8.10 14:45

Farska, teď jsem koukala na fotky vašeho minibytu a popravdě mi moc není jasný, jak se tam všichni i se suškou a pračkou můžete naskládat??!! a já si dělám starosti, jak se nám sem vejde do našich 80 m2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 14:56
Peo píše:
Farska, teď jsem koukala na fotky vašeho minibytu a popravdě mi moc není jasný, jak se tam všichni i se suškou a pračkou můžete naskládat??!! a já si dělám starosti, jak se nám sem vejde do našich 80 m2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mame opravdu,OPRAVDU malou hlavne ! koupelnu-najdu fotecku :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:00

Tak…TOMUHLE JA RIKAM MALA KOUPELNA

Vidis vytriskane futra????
Tak ty manzel vybil,kdyz jsme zjistili,ze susicka i pracka jsou asi o DVA CM SIRSI nez potrebujeme na pruchod do koupelny(nejaky d…l si nechal udelat UZSI dvere)
A vidis vlevo za futrama vidis pracku a NA NI SUSICKU???:-)(Mezikus mame,ale ne vytahovaci-nebyl by nam na nic,NENI TAM MISTO na vytazeni) :mrgreen:
(Za ni je sprchac,vpredu umyvadelko a podel prave zdi ikeacky uzky police......
TOT VSE

80M ??? Neblaaaazni-v pohode :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
31.8.10 15:00
farska píše:
Peo píše:
Farska, teď jsem koukala na fotky vašeho minibytu a popravdě mi moc není jasný, jak se tam všichni i se suškou a pračkou můžete naskládat??!! a já si dělám starosti, jak se nám sem vejde do našich 80 m2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mame opravdu,OPRAVDU malou hlavne ! koupelnu-najdu fotecku :mrgreen: :lol: :lol:

Tak to jsem fakt zvědavá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
31.8.10 15:06
farska píše:
Tak…TOMUHLE JA RIKAM MALA KOUPELNA

Vidis vytriskane futra????
Tak ty manzel vybil,kdyz jsme zjistili,ze susicka i pracka jsou asi o DVA CM SIRSI nez potrebujeme na pruchod do koupelny(nejaky d…l si nechal udelat UZSI dvere)
A vidis vlevo za futrama vidis pracku a NA NI SUSICKU???:-)(Mezikus mame,ale ne vytahovaci-nebyl by nam na nic,NENI TAM MISTO na vytazeni) :mrgreen:
(Za ni je sprchac,vpredu umyvadelko a podel prave zdi ikeacky uzky police......
TOT VSE

80M ??? Neblaaaazni-v pohode :pankac: :pankac: :pankac:

Teda tomu se říká využít každou skulinku!! :lol: :lol: :lol: ale zase na úklid je to ideál ne?
Naše futra jsou přesně 60 cm a nacpat tam pračku prý taky byl oříšek (u stěhování jsem nebyla, balila jsem věci na druhý straně republiky), tak se těším na to samé u sušky :mrgreen: ale jinak se můžeme klidně i tři válet na zemi bez problémů..jen podél stěn už je plno.
Vy ten set máte přichycený ke zdi nebo vám to taky stojí jen na volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
31.8.10 15:10

Jo a jinak předtím jsme měli koupelku klasický kamrlík v paneláku, naproti od zdi ke zdi vana, vlevo místo akorát na umyvadlo a jedna společná baterie (přičemž nepochopitelně bylo umyvadlo od vany asi 4 cm, takže při přendávání kohoutku si člověk nabryndal na zem) a na druhé straně byl miniprostor, kam se pračka stejně nevešla. Takže tak poloviční jak ta vaše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:12

JASNE, ZE NEMAME :lol: :lol: :lol:
Ja teda nikdy neslysela nic o prichycovani mezikusu na zed :think:
My mame nejvic volneho prostoru prave pred tim gaucem,co na nem spime,jak je tam ten hezky cerveny pruhovany koberec,jaks koukala v jine diskuzi..Tam se radi valime a vlezem se vsichni… :mrgreen: :-P
A propos,sem do hor jsme se stehovali z olomouckeho nadstandartniho bytu 145m2 skoro v centru-a ja teprve tady ocenila vyhody pidinbytecku(UKLID PLUS NAKLADY NA VYTAPENI APOD) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:13
Peo píše:
Jo a jinak předtím jsme měli koupelku klasický kamrlík v paneláku, naproti od zdi ke zdi vana, vlevo místo akorát na umyvadlo a jedna společná baterie (přičemž nepochopitelně bylo umyvadlo od vany asi 4 cm, takže při přendávání kohoutku si člověk nabryndal na zem) a na druhé straně byl miniprostor, kam se pračka stejně nevešla. Takže tak poloviční jak ta vaše :mrgreen:

Ne-stejny :lol:
Mamka ma stejnej pidipanelakovej-a stejne tak,jak se ja ‚bokata‘ mamina spatne otacim u ni,tak totez je v bledemodrem u nas :mrgreen: A v tehotenstvi to bylo uplne zůůůůůzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peo
6738
31.8.10 15:18

Tak co nám to teda plácali za blbosti v tom obchodě.. :think: tak to já si ten mezikus asi dokoupím. Zatím uvidím, jak to půjde vedle sebe.
Ten červený koberec se mi taky líbí, já mám koberce ráda, zútulní pokoj. Škoda, že tady jsme si nemohli vybrat, máme tady jen takové zátěžové do kanclu. Ale lepší než nic.
A ty jsi odkud, že píšeš o horách? My máme z jedné strany Jeseníky a z druhé Rychleby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
31.8.10 15:22
Peo píše:
Tak co nám to teda plácali za blbosti v tom obchodě.. :think: tak to já si ten mezikus asi dokoupím. Zatím uvidím, jak to půjde vedle sebe.
Ten červený koberec se mi taky líbí, já mám koberce ráda, zútulní pokoj. Škoda, že tady jsme si nemohli vybrat, máme tady jen takové zátěžové do kanclu. Ale lepší než nic.
A ty jsi odkud, že píšeš o horách? My máme z jedné strany Jeseníky a z druhé Rychleby.

Tak A je spravne:-)
Bydlime kousek od Rymarova,v nadm.vysce 800 m.n.m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
31.8.10 15:23
Peo píše:
Holky, sice ji ještě doma nemám, ale můžete mi prosím vy, co máte aeg lavatherm 59850 doma, napsat na jaký program běžně sušíte (takový ten mix - ponožky, trička, spodní prádlo, mikiny, tepláky)? Stáhla jsem si český návod, ale jsem tak trochu z toho jelen, zdá se mi to dost složité.. nechci si zničit prádlo, navíc nesnáším visačky, takže u většiny prádla vůbec netuším, jestli se tam strkat může nebo ne.. moc díky!!

Peo já to suším na dvě tečky na storage dry a krásně to usuší. Vyjímečně je po vyndání něco vlhčí tak to nechám chvíli mimo skříň a krásně to doschne. Jinak zrovna dneska jsem ráda, že ji mám. Fence se povedlo nám umazat matraci tak už je vypraná a usušená, co bych dělala bez sušičky netuším.
Jinak ji mám taky na pračce jen s tím obyč. mezikusem. Ten vysouvací mi rozmluvili a ještě že tak, bych ho ani nevytáhla (malá koupelna). Ke zdi ji přišroubovanou nemáme a ani se o této možnosti nikdo nezmiňoval. Jen, že ji musíme přidělat na mezikus. Máme na sobě Elektrolux a aeg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.8.10 15:26

Sušičku mám už dva roky a je nezaplacení :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1