Sušička prádla
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Peo, dávám různé barvy dohromady. Ještě se mi nestalo, že by mi sušička obarvila červené triko černým prádlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Farska, neboj, to nebude tím, mně se některé věci taky zkracují
Ale pak se zase vytáhnou
Třeba na rifle je to ideální, jsou dokonale uplé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ručníky taky peru zvlášť.. já jsem asi praštěná ![]()
Holky moc díky za rady, já se už nemůžu dočkat, až bude, to budu mít předčasný Vánoce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky peru ručníky zvlášť
sem tam přihodím povlečení. A ze sušičky jsou ručníky jako nové
Žádná zatuchlina, žádné škrábání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vichrice píše:
Taky peru ručníky zvlášťsem tam přihodím povlečení. A ze sušičky jsou ručníky jako nové
Žádná zatuchlina, žádné škrábání
A jsou mekoucke
![]()
Ted kdyz bylo hezky,dala jsem parkrat uschnout veci na snuru…A pleny i rucniky byly jako skrabka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
farska píše:mikitaa píše:A sakra
ja susim vsechno…co vytahnu z pracky rovnou soupnu do susicky…a problemy se zkracovanim ja nemam
Tak to bude tim,ze ja pribiram![]()
![]()
![]()
![]()
vidis vidis
![]()
ale treba susis moc teplym…nebo nevim cim by to mohlo byt ![]()
Příspěvek upraven 30.08.10 v 14:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vichrice píše:
Farska, neboj, to nebude tím, mně se některé věci taky zkracujíAle pak se zase vytáhnou
Třeba na rifle je to ideální, jsou dokonale uplé
UFFFFFFFFF
Jsem si oddechla
![]()
Ale zase-jeste mam narok…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:farska píše:vidis vidismikitaa píše:A sakra
ja susim vsechno…co vytahnu z pracky rovnou soupnu do susicky…a problemy se zkracovanim ja nemam
Tak to bude tim,ze ja pribiram![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A vichrici se to taky obcas stane,heeehec heeehec
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zatím nic obarvit nepovedlo, ale dávám si na barvy pozor. Červenou černou dohromady hodím, ale k bílé bych červenou radši nedávala. Je to stejné jak v pračce. A před sušením vyndávám jen ty hodně umělé věci, co jsou stejně skoro suché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vichrice píše:
Peo, dávám různé barvy dohromady. Ještě se mi nestalo, že by mi sušička obarvila červené triko černým prádlem
Tak zkus data BILY PRADLO S CERVENYM a budes zirat na drat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak dovi jak to je u nas…terezka roste…tak mozna me prijde ze roste o to rychleji kdyz susicka zmensuje
pritel si nestezuje…a rifle mam pak taky jak na me usity..te fakt…ale to bylo aji kdyz sem je nechala na slunku…akorat ze pak byly tvrdy a takhle jsou kraaasne mekoucky .-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám sušičku skoro rok a pokládám ji za nejlepší vynález doby. Mám Bosch třídu B, stála lehce nad 10 tisíc. Doplatku z elektřiny jsem se hodně bála a nakonec nám jestě vraceli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:
tak dovi jak to je u nas…terezka roste…tak mozna me prijde ze roste o to rychleji kdyz susicka zmensujepritel si nestezuje…a rifle mam pak taky jak na me usity..te fakt…ale to bylo aji kdyz sem je nechala na slunku…akorat ze pak byly tvrdy a takhle jsou kraaasne mekoucky .-)
No,je fakt,ze ja mam ted stejne po porodu pocit,ze se mne zmensilo uplne vse-ale za to susicku vinit nemuzu,holky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Farska
To pak budu chodit krásně barevná ![]()
Myslela jsem to tak, že dávám sušit dohromady jen to, co dohromady peru
TAkže podobné barvy
Ale takhle červená a bílá.. hmmm, to bych byla krásně růžová kočka ![]()
Ale jinak teda já peru dohromady červenou, zelenou i černou. Asi každý má cit proto, co prát dohromady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vichrice píše:
FarskaTo pak budu chodit krásně barevná
Myslela jsem to tak, že dávám sušit dohromady jen to, co dohromady peruTAkže podobné barvy
Ale takhle červená a bílá.. hmmm, to bych byla krásně růžová kočka
Ale jinak teda já peru dohromady červenou, zelenou i černou. Asi každý má cit proto, co prát dohromady
Kazdy NEMÁ
![]()
Ale co-i ja se to naucila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit