Sušička prádla nedosušuje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My mame LG, davam na smiseny program na 1h 10min a suche mam vse vzdy a to i povleceni a rucniky na tento program. Ted jsem tam davala po nemoci susit i polstare z Ikei a dobry
svrzli se mi jen asi 3 tricka z Pepca, ale to jsem tusila, protoze kvalita dost nic moc, takze to ani nemrzi. Susim tam i veci, co maji listecek, ze do susicky nejdou a dobry…je to vazne divny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova stupne suseni nastavit nelze, pouze program
vazne nevim co udelat jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám sušičku asi měsíc a ještě se s ní učím. Běžný program už mám zmáklý, teď jsem třeba bojovala se svetry a musela trochu laborovat. Na tvém místě bych zkusila méně prádla a různé programy, jinak asi reklamace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedine co me napada ze bychom zkusili reklamovat, meli by ji prijit opravit do 48mi hodin, ale nevim teda, ze by s ni hned neco bylo? Abychom nereklamovali zbytecne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aqualinea Tak teoreticky to může být vadný kus, to se stává. Ještě můžeš zkusit nějakou hot line, jestli Grundig má, a popsat problém. Já jsem takhle volala na whirlpool kvůli troubě (tam se přes hot line objednává reklamace) a zkušená operátorka mi docela dobře poradila, na reklamaci nedošlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aqualinea máme Beko a když dám málo prádla tak je taky vlhké, pračku mám na 5kg a sušičku na 8kg a v 90% dám dvě pračky do jedné sušičky. A většinou dávám program Bavlna do skříně nebo Bavlna extra a pak je prádlo krásně suché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet diky za radu, podivam se jestli je v pribalaku nejaka infolinka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aqualinea ahoj, ja mam ted LG, ale take jsem byla nejdříve zklamaná, ale susim na bavlnu, ale stupen suseni do skrine je na prd, pradlo je mokre. Musim dat skrin +, nevim.jak to tam.mas ty, proste ten atupen suseni vyssi a vse je ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No meli jsme i pocit ze nam dali vystaveny kus, cekali jsme venku u auta a privezli nam ji zabalenou jen v cernw folii, zadny polystyren, nic, tak nevim, jwstli nahodou nebude ta vystavena a neco s ni nebude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ted to ctu, ze nejde nastavit stupen suseni..tak to je na prd. Tak uvidis, snad to nejak vyresite a budes susit. Ja jsem jinak strasne spokojena, nikde susaky, hroznej pomocnik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aqualinea Hoď sem ještě typ té sušičky. Je divné, že by byla tak drahá a nešla přenastavit. Já mám taky levnější od LG a leccos jde zvýšit (u některých programů ne, jak je to „chytrý“ přístroj, tak to někdy nepustí) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zkus ten program co je na víc suché prádlo
suché do skříně +. Když ani to tak ten nejvyšší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit