Sušička prádla nedosušuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
29.12.19 16:51
@Aqualinea píše:
@g.sandova stupne suseni nastavit nelze, pouze program :nevim: vazne nevim co udelat jinak :,(

To je fakt divný. Já tam mám bavlna a syntetika, ale u každého 4 stupně sušení od „suché k žehlení“, „suché do skříně“, „suché do skříně +“, „suché extra“ Jinak tedy jsou tam i programy na deky, sportovní oblečení, atd.
Většinou dávám na suché do skříně + a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.12.19 16:55

@Aqualinea Tak jsem na to mrkla a je to fakt zvláštní. Taky bych zkusila ten vyšší program (samozřejmě na ničem oblíbeném, hodila bych zkušební várku domácího oblečení, nebo nečeho, na čem nelpíš). Jo, a na kolik Ti odstřeďuje pračka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
29.12.19 18:27

Susicku nemam, takze neporadim.Ale prvni co me napadlo…na kolik otacek ti zdima pracka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.19 18:29

@mroe na kolik ždime pračka je putna, sušička má (nebo teda měla by mít) senzor „suchosti“ a podle toho volí délku programu automaticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
29.12.19 18:36

Tak tehle to asi nejak nejde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.12.19 19:04

@Kristyna.Vechtova Nemusí mít. Ta naše má nastavené programy a suší opravdu jen určený čas :nevim: Kdybych tam dala prádlo odstředěné na 800 otáček, tak zlstane vlhké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.12.19 21:30

@Ba-stet @mroe prackumam na 1000 otacek a pradlo je vyzdimane dle me dost…
@Berry77 ucinnost A++
Zkusim zitra hodit jeste bavlna extra suche ale dost se bojim co to udela s oblecenim teda, uz tak jsme prisli o dost kousku, ja skoro vsecka trika kratke, syn ted nosi o dva cisla vetsi… :roll: no mistovabych se radovala z usetrene prace jen nadavam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.12.19 21:33

@Ba-stet zrovna ta nase si take voli delku sama a stejne asi spatne no. Jako co nechapu, kdyz jsem tam davala povleceni, rikam si ze to urcite neda, no prekvapene jsem zirala jak krasne vysusene bylo, opravdu se dalo hned poskladat a dat do skrine, no a obycejna trika ba ani ponozky nevysusi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
29.12.19 21:39

@Aqualinea A nemáš doma nějaké oblečení na chalupu nebo tak? Abys to vyzkoušela. Já jsem teda se sušičkou spokojená a nic se nám nesrazilo ani nezničilo. Teda muž tvrdí, že se se mu srazila jedna mikina, ale já myslím, že za to spíš může cukroví :D

Já mám LG i pračku a program Smíšené prádlo, který používám nejčastěji, se vypere ua hodinu a kousek, vyždíme na 1200 otáček a vysuší za 1:10 dosucha. Teď jsem třeba prvně sušila svetry a to moc nedopadlo. Program Vlna (logicky teda :roll: ) vysušil, co bylo fakt vlněné, většina mých svetrů je spíš směs uměliny a sušila jsem to asi natřikrát. Ale všechno je v pohodě a nezničené. Jen to musím vychytat :nevim: Buď je ta vaše sušička úplně blbá nebo vadná. A nebo ji fakt přeplňuješ, v návodu je obrázek, jak ji plnit, ale to jsi určitě viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.19 18:36

@Ba-stet no tak díky výrobcům Beko že naše to má, včetně dalších „vymožeností“ ale já na pračce nechávám vždy 1000 otáček a ze sušičky tahám suché prádlo. Dnes mi leželo asi 3h v sušičce vysušené, po příjezdu jsem zapla 10 min program - Osvěžení a prádlo vyskládala rovnou do skříně 🙏 když už si dopřávám spotřebič, tak chci kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 19:52

@Kristyna.Vechtova Já měla Beko hodně dlouho ve výběru, nakonec zvítězilo LG - hlavně kvůli tomu programu na hodinu, no. A kvůli hlučnosti (bydlím v bytě). To se mi nakonec zdálo důležitější. Takže to může být spíš o prioritách než o kvalitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.19 20:42

@Ba-stet taky bydlíme v bytě a teda Beko mi fakt hlučná nepřijde :nevim: 64dB a vzhledem k tomu že suším přes den max do 18h kdy chodí dcera spát je mi putna jestli je hlasitější a vzhledem k tomu, že nad námi jsou schopni prát ve 4 ráno :dance: :mrgreen: a teda priorita je pro mě suché prádlo bez práce kdy mi to čidlo suchosti dost usnadní, než extra nízká hlučnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
30.12.19 20:47
@Aqualinea píše:
@Ba-stet GTN 38252 HGP

to je dobrý model, napadlo mě teda ještě, jestli vylíváš nádobku, kde se kondenzuje voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 20:48

@Kristyna.Vechtova Tak to je fajn, že jsi spokojená. Já jsem taky. Jinak hlučnost byla na druhém místě, na prvním jsem psala sušící program na hodinu (který též suší úplně dosucha :nevim: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
30.12.19 20:52

@Aqualinea řešila jsem stejný problém u sušičky Siemens. Program jsem zapínala natřikrát a prádlo stejně vlhké. Na zahraničním foru jsem se od lidí se stejným problémem dozvěděla, že po přivolání technika jim bylo řečeno, že Siemens sušička je takto nastavená a že cílem je, aby prádlo nebylo úplně dosušené, důvod je mi teda neznámý :zed: A pokud to člověk takhle nechce, musí nějak manuálně přehodit nastavení. Což jsem zatím neudělala, ale chystám se, páč úplně nesnáším hrabání se v manuálech. Nemůže to být stejné u té tvé?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max