Sušička prádla nedosušuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.19 20:56

@Ba-stet tak tady je sice program v základu 2:56 nebo 3:04 ale suší něco málo přes hodinku. Případně kdyby to sousedům přišlo hlučné mám i noční program s polovinou otáček o to tišší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.12.19 20:59

@Kristyna.Vechtova Hele, Kristy, nezlob se - ale ty mi ji chceš prodat? :D Nebo jsme si teď poměřily sušičky a jako další poměříme pindíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61118
30.12.19 21:07
@Ba-stet píše:
@Kristyna.Vechtova Hele, Kristy, nezlob se - ale ty mi ji chceš prodat? :D Nebo jsme si teď poměřily sušičky a jako další poměříme pindíky?
:mrgreen: jsem si zrovna rikala, ze by ji firma beko měla platit, jakože placena reklama, jak to maj ty hvězdičky na instagramu :mrgreen: ale ty to tam musej uvádět, tak příště to prosím dat do hlavičky příspěvku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.1.20 20:27

@matkabagristy ano vylevam hned po skonceni programu, a take cistim hned oba filtry.
No nas boj se susickou pokracuje tak ze jsem zkusila rucniky na bavlnu a vysuseno perfektne. Pak jsem dala opet normalni pradlo, trika, teplaky, no klasika na program Mix a taky bez problemu. Tak jsem z toho zmatena, ze nejprve nesusi, ted zase susi.. No uvidim, zitra me ceka opet velke prani, tak jsem zvedava jaky to bude mit dalsi prubeh… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.1.20 20:30

@Lalelale no tak to je teda super :zed: Tohle mi rict, tak leti technik z okna a hned za nim susicka. Jako snad jsem si koupila susicku pradla aby susila ne? To je snad jeji ucel :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
5.1.20 20:30

@Aqualinea to vychytáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie