Švagrová a konec

Anonymní
13.8.24 06:38

Švagrová a konec

Ahoj, mám hloupý dotaz. Je tu některá z vás, která naprosto utla vztahy se sestrou partnera, ze to bylo natolik neúnosné, ze je pro vás lepší se s člověkem nestykat? Jak na to reagoval případně partner, tchyně apod. Protože věřím, že někdy se nejde už nadále přetvařovat, ustupovat, jelikož to stojí sílu a energii. Rodinné vztahy - to je na knihu. :jazyk: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.8.24 07:14

Já bohužel utla vztah se svým bratrem kvůli jeho ženě…
Všichni to brali v pohodě, protože s jeho ženou měl problém každý normální člověk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.24 07:18

My se s ní nestýkáme. Ona byla po tchýní generálka a ředitelka zeměkoule. S tchýní se nám snažily řídit život. To bylo pořád oni by chtéli, jim by se líbilo, měli byste…a pak když se narodili děti, tak jsme začali fungovat pro ně a věnovat se jim, nikoliv švagrové a jejím potřebám. Švagrová si neviděla do pusy, dokázala být dost hnusná. Tchýně ji vždycky bránila, že měla migrénu nebo, že má povahu po tetě a my si musíme zvyknout a tolerovat to. Dlouho jsme se snažili aspoň o povinné setkáni 2 x do roka, ale člověk byl znechucený a musel se dost nutit. A když začali srovnávat děti tak jsme řekli dost. Nechtěli jsme aby měli komplex méněcenosti a nízké sebevědomí…A je nám dobře. Tchán je v pohodě ten to chápe a i k nám zajde. S tchýní se vidíme parkrát do roka na hodinku…narozeniny, vánoce. Jsem ráda, máme klid a nehádáme se. Manžela to mrzelo i se s ní snažil promluvit, ale po tom rozhovoru to utnul. Nemělo to cenu.

• Citovat
  • Upravit
9148
13.8.24 07:32

Kdyz je nekdo kreten, je uplne fuk, kdo to je, jestli clen rodiny nebo nekdo cizi. Mas plny pravo se vymezit a treba se i nestykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.8.24 10:16
@Anonymní píše: Více

Mě úplně fascinuje, že je někdo hnusný a sprostý a člověk má držet hubu, protože přeci ví, jaký je. To mi prostě hlava nebere. Naše matka taky byla vždycky hnusná a porážela nás, jak jen mohla a všichni ji pořád omlouvali, a nic se jí říct nesmělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
13.8.24 12:28

Jà jsem utnula vztah se svým otcem. Všichni ho měli za děsně inteligentního člověka, jako dítě jsem mu lezla do pr.dele, abych se mu zavděčila, jako dospělá jse se o něj starala a on jen pyskoval co všechno je špatně a všichni jsou úplně blbí. Jak měl někdo jiný názo tak byl hned hlupák, jak nebylo podle něj, tak měl nadutou tlamu a dával najevo svou nelibost. Muselo se kolem něj chodit po špičkách a jednat s ním s maximální úctou, ale on si mohl kdykoli do kohokoli beztrestně kopnout a všichni to museli chápat a tolerovat jinak byli “malicherní”.
Chochot jeden!!!
Chápu lidi, kteří kohokoli z rodiny odstřihnou. Okolí nikdy neví jak se ten dotyčný chová doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21357
13.8.24 16:04

Kdy se s ni vidas? Maximalne na nejake oslave?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.8.24 16:10

Sám manžel utnul vztah se svojí sestrou před 10 lety. Udělal to předtím už jednou, po tom co mému muži způsobila obrovskou finanční škodu…ale jako že za peníze o které jsme díky ní přišli bychom v té době koupili malý byt a ze dne na den jsme se ocitli bez peněz. Následně jsem (já kráva) přemluvila manžela a začali jsme se s ní stýkat po tom co se nám narodil syn. Vydrželo to 2 roky, dokud náš dvouletý syn nezpůsobil švagrové doma škodu v řádu pár tisíc. Uznali jsme okamžitě že se věc stala a že škodu zaplatíme. Dopadlo to scénou ať táhneme z jejího domu a hláškou švagrové, že než mít takové nevychované smrady (druhý syn miminko) tak že radši nebude mít děti vůbec. Manželovo máma se občas pokusí o něco ve stylu jste sourozenci, co bylo bylo…ale můj manžel je neoblomný a já už vlastně také. Nakonec se celá situace v očích všech opilých příbuzných co byli na místě zcela otočila proti nám a všude to odvyprávěli úplně jinak, ale nám už je to jedno a pro manžela prostě sestra neexistuje. Sama zůstala sama, bez dětí a snad je ve svém domě spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16008
13.8.24 17:00

No přesně tak, to máš úplnou pravdu. Protože, čeho je moc, toho je příliš… :pankac:
Už to bylo sice dávno, ale dost jsme se tenkrát nepohodly, tak jsme to obě utly. Zkrátka ona přestala jezdit k nám a já k nim.
Můj ex, to celkem toleroval. Na návštěvy k nim jezdil sám a nijak mu to nevadilo.
Nechyběly jsme si a ani teď si nechybíme. Je klid a vyřešeno ku prospěchu nám všem.
Někdy to opravdu jinak nejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.9.24 12:31

Ano, moje žena se s mou sestrou nebaví už snad 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová