Tchýně doma

Anonymní
12.8.24 07:05

Tchýně

Smazáno na žádost

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
74217
12.8.24 07:13

Promluvit si se svou matkou. To by měl především její syn. Ono soužití v jednom domě chce, ať je tolerance u všech účastníků. Musí se nastavit nějaká pravidla, ať máte všichni své soukromí.

• načítám...
40418
12.8.24 07:13
@Anonymní píše: Více

Je to její barák a je hodná, že vás tam nechala bydlet.

Bud s ní nějakým způsobem zkusit vycházet anebo se odstěhovat, jiná možnost není… :nevim:
Ber to tak, že ona z vás taky nemusí být nadšená, je nemocná, mohla mít doma klid.

Proč není možné odstěhování?

• načítám...
2447
12.8.24 07:17

Tak mateřská je jen půl roku, to vydržíš. A místo rodičáku můžeš normálně do práce, tchyne vám pohlídá a ty si alespoň našetříš, abys, hned jak dáte dítě do školky se mohla odstěhovat, zcela jistě bez chlapa, který se nehne :mrgreen:

• načítám...
44197
12.8.24 07:19

@Annonymní_007 Kojit bude taky tchyně? :mrgreen:

• načítám...
2447
12.8.24 07:21
@1Pears1 píše: Více

Jojo protože 100 % žen plně kojí 6 měsíční dítě :roll: a kdyby náhodou jo, tak půjde až v roce, na pointě příspěvků to nic nemění.

• načítám...
53190
12.8.24 07:29

No poslouchej, když není možnost vlastního bydlení, ale musíte parazitovat u tchyně, budete muset něco zkousnout a moc si nevyskakovat. Na druhou stranu slušně se vymezit rozhodně můžeš, ať je to tvoje máma nebo tchyně. Prostě „babičko nezlobte se, potřebuju taky svůj klid, abych se mohla věnovat malé, manželovi a svým věcem“. Máte alespoň nějak rozdělené to bydlení, nebo za vámi leze až do ložnice? :nevim:

• načítám...
35864
12.8.24 07:29

Problém není tchýně, ale chlap. Co to jako znamená že udělá vše pro to aby byla doma celou tvou mateřskou. Proč se nejde odstěhovat?

• načítám...
65222
12.8.24 07:32
@JancaS84 píše: Více

Zakladatelka si mysli, ze tchyne hodi rec s posudkovym a on ji prodlouzi duchod :mrgreen:

• načítám...
35864
12.8.24 07:35
@vokishka píše: Více

Jo mě už to došlo. Jsem myslela, že se o to bude snažit ten manžel. Blik cvak

• načítám...
26864
12.8.24 07:41

Ty neustálé návštěvy jsou co? Že bydlíte v jednom domě a ona se chce s vámi každý den vidět? To je snad logické. Nežijete v paneláku jako cizí sousedé. :nevim:

• načítám...
1729
12.8.24 07:50

Musí si s ní promluvit manžel.

• načítám...
547
12.8.24 07:57

Proč se nemůžete odstěhovat? Když se chce, tak to jde.

• načítám...
178
12.8.24 08:00

Hele co na to říct, bydlíte u ní, sama píšeš že předtím si s tím byla ok. Vědomě si do tohohle prostředí přivedla dítě, tohle ti prostě muselo být jasné už předtím 🤷 proč není odstěhování možné? Máte dítě měli byste umět s manželem stát na vlastních nohách. Mě to co píšeš připadá jako noční můra 🙈 proto bych nikdy nešla do bydlení s rodinou nebo bych trvala na velmi brzkém odstěhování I kdybych měla bydlet někde v mrňavém bytě, za ten klid by mi to fakt stalo 🙏

• načítám...
40418
12.8.24 08:09

Každopádně to je radost, taková snacha.

Tchyně nabídla pomoc ohledně bydlení a dočkala se, místo pomoci v nemoci, přání, aby jí neprodloužili inv. důchod a ona musela jít makat, protože snacha chce trávit čas s děckem na zahradě a bojí se, že tchyně bude pobývat na své vlastní zahradě a kazit jí siestu :lol:

Myslím, že až by mi synek vysvětloval, že bych měla omezit pobyt na zahrádce, že se to snaše moc nepozdává, tak bych je vypakovala všechny z baráku do pronájmu, at se snaží.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová