Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Brbra píše: Více
Asi tak. My jsme bydleli pár let u našich a co se narodila dcera tak mamka věčně u nás. Tak jsem ji poprosila, že když přijde manžel z práce ať už k nám moc nechodí že by si chtěl užít děti sám. A v pohodě, akceptovala to.
Musí si s ní promluvit manžel a nebo si sedněte a promluvte si všichni. Já zase chápu, že teď je těžké se odstěhovat. Ty ceny bydlení, hypoték jsou šílenost. Takže se tomu úplně nedivím. Ale bude to chtít hodně tolerance. My bydlíme s tchanovci tak to znám. Jde to, ale je to velmi těžké. Jinak opravdu to chce komunikovat. Domluvit si rozumná pravidla. Mít někoho celý den ta zadkem znám. Taky jsme to řešili, ale úplně upřímně je to pak už o tom člověku jestli pochopí, že je to nepříjemné. Když ne, tak je opravdu jediné řešení se odstěhovat.
Je A a B. Platite najem a energie, popelnice, internet, vidne. Stocne. Pojistku, dan? Ne cele. Ale adekvatni pridpevek 2/3?
Pomahate s udrzbou, pripadne jo nejak pomahate? Pokud ano, tak muzes opravnene chtit ve svem byte klid.
Pokud ne, tak by to chtelo vic vdecnosti, protoze setrite opravdu dost penez. Ma muz sourozence? Platite jen neco malo? Je proste dost faktoru, ale presto ona vas nechava u sebe doma. Z ditete je asi hotova jako vsechny, to se nezmeni. Kdyz to s ni nezvladne komunikovat syn, tak s ni mluvte oba. S ty ho predem instruuj, ze ma byt na tve strane. Slzam z jeji strany se asi nevyhnete. Taky budes jednou tchyne…
Ségra to vyřešila zamykáním do „jejich bytu“, zvonkem a žádostí, aby rodiče chodili jen po ohlášení, musí se prostě komunikovat…
já bych s nikým nebydlela, nese to právě tyhle nutnosti kompromisů… šetříte hodně tisíc měsíčně, a to holt není zadáčo - jen cenou nejsou peníze, nýbrž omezení soukromí
zvolili jste si to dobrovolně.
Hele na jednu stranu co jsi čekala? Stačí si přečíst diskuze tady, v 90ti procentech to je úplně stejný. Ono bude asi docela těžký nastavovat pravidla v jejím baráku, zkusit to můžete, když to nepůjde tak vám holt nezbyde nic jiného než se odstěhovat.
Kolik platíte za bydleni u tchýně?
Co by některé daly za to, že má babička zájem…
Odstěhujte se.
Do jejího ID ti nic není.
Ona může na své zahradě dělat, co chce, je to její.
@Anonymní píše: Více
Tak se zamkni, ať k vám nemůže přijít kdy se zachce. Pokud otravuje na zahradě, tak odejdi na procházku, až bude dite větší na hřiště, do herny atd. Jinak samozřejmě odstěhovat se by bylo nejlepší řešení.
@Anonymní píše: Více
Vidím, že úvodní příspěvek jsi už mírně přepsala, proč to?
@Alušáček píše: Více
Otravuje na zahradě?
na svoji vlastní zahradě? Navíc je tam, drsné řečeno, někdo jiný.
@free333 To je hrozně blbý, ta možnost přepsat prispevek a současně s tím zákaz citace.
@Edding444 píše: Více
Ano je na své zahradě, muže si tam delat co chce, ale umím si představit, ze jestli do vseho kecá, napominá, organizuje, tak to druhé otravuje. A jediné řešení které mě napadá je odejít.
@Alušáček píše: Více
Tak ale zakladatelku nikdo nenutí s dítětem na té zahradě být, pokud jí to vadí. Však se může sebrat a jít s kočárkem do lesa, na hřiště, kamkoli
Jako mě přijde drsné si vůbec dovolit říct, že mě babička otravuje na její vlastní zahradě
Něco jiného je pokud jim bez domluvy leze do „jejich“ prostor uvnitř bytu, tam bych si soukromí vydupala i za cenu, že se budu zamykat.
@unuděná píše: Více
Vždyť to jsem zakladatelce radila, ať na té zahradě není a jde jinam.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máš chodit na epipi. Těch příběhu je tu mraky. Tak se odstěhujte, nebo ať to s ni probere manžel.