Švagrová se vdává

Anonymní
25.7.21 11:23

Švagrová se vdává

Ahoj, švagrová, manželova sestra se vdává a všichni se z toho s prominutím můžou snad posr$t. Neslyším nic jiného než švagrová to a švagrová tam to. Už mi to leze na nervy, navíc měla včera rozlučku se svobodou a všichni skákali jen kolem švagrové. Zašlo to tak daleko, že jsem si musela jejich pozornost získat. Švagrová z toho pak málem dostala infarkt, což mě nebudu lhát, potěšilo :P. Švagrová pak manželovi řekla že mě na svatbě nechce. Manžel i s tchýni se za mě postavili. Na svatbu půjdu a hodlám si to tam užít. Teď si jen lámu hlavu, jestli jí dávat svatební dar. Manžel mi řekl, že mě podpoří ať už se rozhodnu jakkoliv. Dali byste takové švagrové vůbec něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.7.21 11:24

Proč na sebe strháváš pozornost? Je to ona a její den.. Jsi trapná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
25.7.21 11:26

Tak, že je na své rozlucce středem pozornosti, tak a tom nevidím nic špatného. Je to tva svagrova a je slušne dar dát, jestli nechceš, tak tam raději ani nelz a nenic ji svatbu, tím že jsi nevychovana.

Příspěvek upraven 25.07.21 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870

To nemyslis vazne a chces jen rozpoutat bourlivou diskuzi. Ja byt svagrovou, tak si prosadim, ze tebe tam opravdu mit nebudu. Bracha by me mrzel, ale nicit svatbu bych si nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540

Roztomilej trollíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267

Hurá svatba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
25.7.21 11:27

Jsi trapná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
25.7.21 11:27

Obleč si dlouhé bílé šaty a dej si na hlavu závoj  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
25.7.21 11:28

Je snad normální, ze na rozlucce se svobodou se skáče kolem nevěsty :nevim: spíše bych se zamyslela nad svým chováním, proč si musíš vynucovat pozornost a ještě mas radost z toho, ze svagrova měla malém infarkt, v pořádku mi to u dospělé ženy nepřijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11752
25.7.21 11:28

Podívej se na to z druhé strany. Kdyby jsi ty byla na straně nevěsty a ona na tvojí. Líbilo by se ti to, kdyby se chovala stejně jako ty nyní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
25.7.21 11:30

Nechápu, o co ti jde…Ty už jsi snad svatbu měla, ne??? :roll: Takže ano. Vše se má točit kolem nevěsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.7.21 11:30
@fíkofka píše:
Roztomilej trollíček :hug:

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
25.7.21 11:31

Řeknu ti tajemství - Svatba je tak trochu o nevěstě a o ženichovi a ne o žárlivý švagrový, co chce taky pozornost, nechápu co ti na tom tak vadí.
Já na švagrový rozlučce se svobodou schovávala zásnubní prstýnek co jsem čerstvě dostala a to právě proto, aby si ten večer užila ona a nekradla jsem ji tim pozornost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
25.7.21 11:32

Troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15494
25.7.21 11:32
@Anonymní píše:
Ahoj, švagrová, manželova sestra se vdává a všichni se z toho s prominutím můžou snad posr$t. Neslyším nic jiného než švagrová to a švagrová tam to. Už mi to leze na nervy, navíc měla včera rozlučku se svobodou a všichni skákali jen kolem švagrové. Zašlo to tak daleko, že jsem si musela jejich pozornost získat. Švagrová z toho pak málem dostala infarkt, což mě nebudu lhát, potěšilo :P. Švagrová pak manželovi řekla že mě na svatbě nechce. Manžel i s tchýni se za mě postavili. Na svatbu půjdu a hodlám si to tam užít. Teď si jen lámu hlavu, jestli jí dávat svatební dar. Manžel mi řekl, že mě podpoří ať už se rozhodnu jakkoliv. Dali byste takové švagrové vůbec něco?

Jsi neskutečně trapná, ubohá a závistivá. :roll:
Manžel to s tebou fakt vyhrál. :roll:
Jo a neměla bys tam vůbec lézt.

Doufám, že je tohle jen troll. Jinak by takoví lidé měli lézt kanálama :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová