Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, švagrová, manželova sestra se vdává a všichni se z toho s prominutím můžou snad posr$t. Neslyším nic jiného než švagrová to a švagrová tam to. Už mi to leze na nervy, navíc měla včera rozlučku se svobodou a všichni skákali jen kolem švagrové. Zašlo to tak daleko, že jsem si musela jejich pozornost získat. Švagrová z toho pak málem dostala infarkt, což mě nebudu lhát, potěšilo. Švagrová pak manželovi řekla že mě na svatbě nechce. Manžel i s tchýni se za mě postavili. Na svatbu půjdu a hodlám si to tam užít. Teď si jen lámu hlavu, jestli jí dávat svatební dar. Manžel mi řekl, že mě podpoří ať už se rozhodnu jakkoliv. Dali byste takové švagrové vůbec něco?
jsi troll nebo krráva - doufám, že to první
Když jsi se vdávala ty, tak se kolem tebe taky skákalo ne? Tak to dopřej i druhým.
@stinga píše:
jsi troll nebo krráva - doufám, že to první
Nebo oboje ![]()
@PaníBovaryová píše:
Obleč si dlouhé bílé šaty a dej si na hlavu závoj
A pak by měla vskočit na stůl a udělat parádní striptýz, pozornost bude zaručena ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, švagrová, manželova sestra se vdává a všichni se z toho s prominutím můžou snad posr$t. Neslyším nic jiného než švagrová to a švagrová tam to. Už mi to leze na nervy, navíc měla včera rozlučku se svobodou a všichni skákali jen kolem švagrové. Zašlo to tak daleko, že jsem si musela jejich pozornost získat. Švagrová z toho pak málem dostala infarkt, což mě nebudu lhát, potěšilo. Švagrová pak manželovi řekla že mě na svatbě nechce. Manžel i s tchýni se za mě postavili. Na svatbu půjdu a hodlám si to tam užít. Teď si jen lámu hlavu, jestli jí dávat svatební dar. Manžel mi řekl, že mě podpoří ať už se rozhodnu jakkoliv. Dali byste takové švagrové vůbec něco?
Jsem rada, ze nejsi manzelkou meho bratra ![]()
@cecetka píše:
Jsem rada, ze nejsi manzelkou meho bratra
Holky vždyť je to troll probůh
@PaníBovaryová píše:
Obleč si dlouhé bílé šaty a dej si na hlavu závoj
A pro vnitřek hlavy si objednej lobotomii
![]()
Tak at se jeste pobavime… by me zajimalo jak sis vynutila tu pozornost. Jsem zvedava, jak velkou predstavivost ti trollove maji ![]()
@Florimo píše:
Tak at se jeste pobavime… by me zajimalo jak sis vynutila tu pozornost. Jsem zvedava, jak velkou predstavivost ti trollove maji
Tipuju, že už se neozve a to je ohromná škoda, protože diskuze těhle trapáků s mizivým IQ jsou slušná prča. ![]()
@Anonymní píše:
Ano. Na rozlučce a na svatbě by se to mělo točit kolem nevěsty. Ty sis anad svou svatbu taky užila. Jak malé děti ![]()
@Anonymní píše:
Není ti to trapné? Chováš se jak malé dítě.
@Kfětoslava píše:
Holky vždyť je to troll probůh
Troll to určitě je. ![]()
Dotyčná asi dostala vycházky z psychiatrické léčebny.