Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, švagrová, manželova sestra se vdává a všichni se z toho s prominutím můžou snad posr$t. Neslyším nic jiného než švagrová to a švagrová tam to. Už mi to leze na nervy, navíc měla včera rozlučku se svobodou a všichni skákali jen kolem švagrové. Zašlo to tak daleko, že jsem si musela jejich pozornost získat. Švagrová z toho pak málem dostala infarkt, což mě nebudu lhát, potěšilo. Švagrová pak manželovi řekla že mě na svatbě nechce. Manžel i s tchýni se za mě postavili. Na svatbu půjdu a hodlám si to tam užít. Teď si jen lámu hlavu, jestli jí dávat svatební dar. Manžel mi řekl, že mě podpoří ať už se rozhodnu jakkoliv. Dali byste takové švagrové vůbec něco?
Přestaň žárlit na švagrovou, to jí chceš zničit svatbu? Dar asi dáte dohromady s maželem.
@Florimo píše:
Tak at se jeste pobavime… by me zajimalo jak sis vynutila tu pozornost. Jsem zvedava, jak velkou predstavivost ti trollove maji
To právě udělala ten stiptýz na stole!
![]()
Copak? Shanime material na clanek? Mmch trapne tema. Nebo se jen nudime a trollime?
@Ijen píše:
Copak? Shanime material na clanek? Mmch trapne tema. Nebo se jen nudime a trollime?
Příští týden vyjde článek u konkurence.
Tak taková očividně provokativní témata nahlašujte a hlavně ty trolly nekrmte, oni si jdou pro přesně takové reakce a mají z toho srandu.
@vokishka píše:Určitě oboje. Kdyby nebyla kraaava, netrolila by blbě.
Nebo oboje
@prokr píše:
A pro vnitřek hlavy si objednej lobotomii![]()
Lobotomii čeho? Ta se dělá na mozku, ne na vakuu.
@inkakřivák píše:
Lobotomii čeho? Ta se dělá na mozku, ne na vakuu.
Hihihi
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, švagrová, manželova sestra se vdává a všichni se z toho s prominutím můžou snad posr$t. Neslyším nic jiného než švagrová to a švagrová tam to. Už mi to leze na nervy, navíc měla včera rozlučku se svobodou a všichni skákali jen kolem švagrové. Zašlo to tak daleko, že jsem si musela jejich pozornost získat. Švagrová z toho pak málem dostala infarkt, což mě nebudu lhát, potěšilo. Švagrová pak manželovi řekla že mě na svatbě nechce. Manžel i s tchýni se za mě postavili. Na svatbu půjdu a hodlám si to tam užít. Teď si jen lámu hlavu, jestli jí dávat svatební dar. Manžel mi řekl, že mě podpoří ať už se rozhodnu jakkoliv. Dali byste takové švagrové vůbec něco?
Troll…
@Anonymní píše:
Ty budeš taky dobrý dárek do jejich rodiny ![]()