Svalnaté bříška před porodem - jak pak vypadají po porodu

4338
8.5.15 08:55

svalnaté bříška před porodem jak pak vypadají po porodu

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat, které máte po porodu pomohlo vám když jste měli před těhu svaly nebo je to spíš naobtíž nebo to je prostě genetika??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
8.5.15 08:57

Určitě to pomohlo. Já teda neměla 6pack, ale břicho jsem měla týden po porodu zase ve stejném stavu jako před těhotenstvím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
8.5.15 09:00

Bříško splaskne rychleji, ale co tak sledují, vysportovane holky rodí hůř. :nevim:

Příspěvek upraven 08.05.15 v 09:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
8.5.15 09:00
@Halibar píše:
Určitě to pomohlo. Já teda neměla 6pack, ale břicho jsem měla týden po porodu zase ve stejném stavu jako před těhotenstvím :)

Já taky- úplně stejně :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
8.5.15 09:11

@Halibar A cvičila jsi nějak v těhu? :) Já teda "6pack :D " měla, ale dávno slehl se zemí :lol: Každopádně mám problémový těhu a nesním se namáhat, takže už je to na mě dost viditelný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.5.15 09:20

A bříško vám vykuklo kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
8.5.15 10:01

@nikoleta93 Tak mne zbývá do porodu 6 dní, bříško mi vykouklou až ve 26 tt a ještě teď si lidi myslí, že mám rodit až okolo srpna či září :lol: Jinak já měla ten 6pack ještě okolo toho 18 tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
8.5.15 10:27

Měla jsem 6 pack, břicho mi vylezlo už v 12 týdnu a to dost, jako v 6 měsíci. no a po porodu? :mrgreen:

sick pack není, ale břicho je ploché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verinka13
8.5.15 10:46

@bambooska: hej, závidím :mrgreen: já vypadám po roce od porodu furt jak nejmín v pátém měsíci. Ale není to špek, je to prostě vytahaná kůže nebo co..děs.

• Citovat
  • Upravit
4338
8.5.15 10:50

@bambooska no takžejsem se utvrdila že to nato nemá moc vliv jasné pak nato vrácení jo já sice nemám extra svaly žádné buchty ale ani nijak extra povolené tak mě šlo jen o to jestli mám teď zamakat ještě protože se budeme červen červenec snažit znovu o mimi…takže můžu trochu zaposilovat ale není třeba si tím lámat úplně hlavu bříško si stejně vykoukne jak chce jak vidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
8.5.15 10:53

@nikoleta93 každé tělo je jiné.. přikládám srovnávačku v týdnech, kde je vidět že mám břicho brzo. a to jsem docela makala na sobě před otěhotněním… takže bych to moc nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.5.15 10:59

@bambooska děkuji přesně toto hledám pořád ty srovnávačky a dáš ještě fotečku před těhu?? no taky si to už myslím za poslední tři dny jsem toho dost přečetla a každá to má opravdu jinak…tak uvidíme jak budu vypadat já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
8.5.15 11:08

@nikoleta93 Na fotku PO si ještě počkáme.. Foto pro srovnání do 5.měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.5.15 11:33

@LadyPet tak je fakt že bříško máš malinkaté krásné :-) ale vidíš bambooska cvičila na bříško a měla ho vypouklé už brzyčko…asi to opravdu neovlivníme ale klobouk dole máš pěkné bříško ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
8.5.15 11:39

@nikoleta93 Děkuju :kytka: Docela se ale shledávám naopak s kritikou, že ho mám moc malé a že nejím a bůhví co :D Přesto mám nahoře už 6 kilo :) Uvidíme, co se mnou udělají další cca 4 měsíce :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí