Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
12.8.14 20:49
@Luisiana píše:
@ivulk Já mám termín jako ty, dneska jsem ještě změnila na prstýnku zirkony za brilianty a nemám skoro nic připravené… no zatím nešílím…

já mám o den dříve 22.8. na prstýnku mám taky brilianty :-) já mám už asi většinu hotovou, jen to všechno vyzvednout..děláme to u mamky na zahradě takže je toho hodně…ale když něco neklapne tak se z toho nestřílí..hlavně jsem ted koukala že má v pátek pršet :think: :? :,( :,( tak mi držtě palce at se jim to nevyplní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
12.8.14 20:50
@sjuzn1 píše:
@ivulk no my dali přes dva za kulatou a 2krát pro mámu a na klopu a ty pro mámu byli šílený…růže hnus ovadlý no hotovo :-(

tak to já budu mít 4kytičky, jednu pro sebe, na auto, malinký na stoly do skleniček a ještě vývazky a to vše za 9200!! jsem myslela že upadnu když jsem to slyšela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
12.8.14 21:02

@ivulk A jak má být v sobotu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
12.8.14 21:04

@ivulk A kytky, já mám dvě pro sebe (jednu jako házecí atrapu) ženich, maminky mají taky kytky, tatínkové do klopy, na stoly pro 60 lidí a pro malé děti náramky na ruce a jednu pro psa na obojek. A myslím že to budu mít kolem 8 000. Ještě nevím cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.8.14 08:02

Já jsem zvědavá na počasí a na ty naše kytky, na náš dort atd… Vlastně jsem to objednávala jen tak a vůbec netuším co bude :mrgreen:

A teď musím máknout a dodělat spousty krabičeka a nesmyslů…

Nevím, jestli jsem to tady dávala ale dělám vývazky, kartičky na strom přání, dělám si menu - dávám sem jenom návrh, je to ještě křivé, kartičky na stoly, taky krabičky na dárečky ale ty už mám naštěstí poskládané :mrgreen:

A oznámení musím ještě pár dodělat - dělám si je taky sama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
13.8.14 10:00

To můžu potvrdit, že ne vše se na svatbě povede :mrgreen: Mně taky zmrvili kytky, měla jsem mít tmavě červené karafiáty a místo toho bylo sovětsky rudé :mrgreen: kytku jsem si taky představovala trošku jinak, ale budiž. Hlavně že jsem měla aspon nějakou a svatba se jinak náramně vydařila. Jinam my měli kytku nevěsty, dvě kytky maminkám, kytku svědkyni, ženich v klopě, malá květina pro drůžičku a květina na hrob mému tatínkovi a vyšlo nás to na 2200. Takže cena super, ale i tím, že jsem neměla růže, ale karafiát s hortenzií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
13.8.14 10:01

Holky, mate strasne drahy kytky 8o ja mela cerveny kaly, kytka pro me, na stul, na dort, maminky, babicky, svedkyne, do klop manzel a svedek plzs 45 mirt a cena 5000 kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.8.14 10:04

@2012Mex No tak já mám v ceně ještě zdobení sálu, s poustu kytiček na stoly a hlavně taky dojezd na místo, máme to mimo bydliště.

Prosím tě, meli jste malou celou dobu na rukách? My to tak asi budeme mít… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
13.8.14 10:16

@Luisiana Dcera se mě nechtěla po dojití k oltáři pustit, takže stála celou dobu s námi a nakonec jsem ji měla i na ruce. Až na výměnu prstýnků a polibek jsem ji předala svědkovi…držela se jako klíštátko :lol: ale nikomu to nevadilo a hlavně byla hodná a nebrečela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.8.14 10:21

@Miriska Díky, ta naše je ještě malá, nepustí se vůbec ale tatínka. Bude u něho celý obřad určitě, jen nevím co ty prstýnky a podpisy… bude ječet určo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.8.14 10:29

@Peczka Já budu mít takové vázičky a do nich malé kytičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
13.8.14 10:30

No, deti vzdycky na svatbach zlobi, protoze ta hlavni pozornost nesmeruje k nim :lol: takze manzel drzel dcerku na ruce- to byla hodna. Na vymenu prstynku ji postavil na zem, ona zacla rvat, ze ona chce taky prstynek- vzala si ji tchyne, dala ji svoji kyticku a kyticka letela na oddavajiciho s hladitym NE :roll: takze mame na co vzpominat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.8.14 10:32

@2012Mex Moje ještě nemluví a o pozornost jí nejde ale ječí jak operní pěvkyně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.8.14 10:33

@Peczka Ha, super nápad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.8.14 11:20

Tak to jsem měla ještě dost levné…ty bláho to je ranec teda za kytky malá taky dost fnukala…fotky s ní nemám žádné jako profi…pořád chovat moc lidí na ní…pak oběd v pohodě---to seděla a vydržela a u obřadu taky jinaik maminka, maminka…v 18h už jsem jí vyslala s babičkou domů a to jsem si užila až potom ale zvládli jsme to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný