Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
6.7.14 15:17

@veryen tak to byla paní z levného kraje, platila jsem za nalíčení ve stavební den 1000Kč plus 150 Kč za cestu a zkouškujsme měla za 350Kč…ale zas prý mi to fakt slušelo, říkal manžel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
6.7.14 15:40

Me cesala holicka, ke ktere chodim a platila jsem 300kc za uces, kt delala 2h :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.7.14 15:44

@Miriska Tak to je důležitý, že jsi se líbila manželovi :potlesk:…Já měla taky obrovskej úspěch a DOKONCE se to líbilo i mě(v zrca ;) dle :-D ).Já dala kadeřnici 1000Kč, to zas jako blázen koukala ona, jenže to, že mě vytáhla ze srabu, do kterýho mě dostala nespolehlivá kadeřnice z Harrachova, to je k nezaplacení a navíc jela z Tanvaldu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4288
6.7.14 16:20

Ahojky
mohu se pridat? vdavam ve ctvrtek.
kdo chce fotografa, mohu doporucit toho meho, fotky ma upravene do tri dnu, foti paradne, je na nej spoleh. mohu v sz poslat odkaz na jeho webky- zde je videt jak foti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
8.7.14 08:55

@Peczka Vyšlo Vám to krásně, jak jste měli udělanou hudbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
8.7.14 10:11

@Peczka
Sluší vám to, nám zbylo dost jídla taky :mrgreen: Podařilo se nám to rozdat. Zakusky zamraz, až ti přijde návštěva budes to mít po ruce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.14 12:44

@Peczka Děkuju a též moc gratuluju :kytka:,s manželem vám to sluší, jste hezký pár.
My měli všechny fotky kvalitní, kromě jednoho kompaktu, kterým fotila dcera, ostatní měli jen klasiku digitál…fotky zde jsou právě z digitálu :D
A s tím klídkem před obřadem…My byli taky totálně v pohodě, až jsem se tomu sama divila, jsem docela stresmenka :lol: a vůbec nic. Spíš jsem myslela na to, aby se všem všechno líbilo, když jsme to vymýšleli sami a povedlo se :palec: Šaty Ti moc sluší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
8.7.14 13:13

Velká gratulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
8.7.14 15:07

@Peczka No vidíš a už to potěší. My, když jsme loni všem řekli, že se chceme oddat v Harrachově(200km),…to byly reakce…,,Proč tak daleko? Proč to neuděláte tady, pak se může slavit doma, nebo v restauraci, pak můžete odjet do Harrachova sami si to užít, proč bude ubytování od pá-so?,to bude stát fůru peněz :roll:,proč tohle a proč tamto???…",no hrůza, až jsem měla období se na to vykašlat :cert:Nakonec jsme byli vysmátí celý tři dny, super zábava, ani se nám nechtělo odjíždět domů. Dokonce i moje mamka(každou chvíli jí něco štve a nadává, tak trochu pesimistka, co nemá z ničeho radost),se bavila senzačně, pořád mi říká, jak má svatbu v hlavě, že na ní s taťkou stále myslí a baví se o ní, jak to bylo perfektní a krásný, že by tam jeli znovu :hug: Tak to nás hodně potěšilo, vždyť je to NÁŠ důležitý den :srdce: Užívej si líbánky, my je máme za sebou, odjeli jsme do Vysokých Tater a paráda…prostě od svatby, přes svatební cestu…naprostá paráda :potlesk:..Teď už jsme najeli na realitu všedního dne, ale v nás to pořád je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
8.7.14 22:30

@Peczka Vám to sluší a tobě teda ten úsměv naprosto náramně :pankac: Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.7.14 22:34

@Peczka ahojky, moc ti to sluselo :potlesk:,moc gratuluji :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
9.7.14 10:32

@Peczka Budeme se taky fotit po obědě, nechceme nechat lidi hlady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
10.7.14 18:57

Kdyby jste ještě někdo řešil hudbu na svatbu, tak mohu doporučit dobrého DJ, dělá i světelnou show. Hraje na přání, cokoliv a myslím, že za dobré peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
12.7.14 12:07

@Peczka moc krasny fotky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
12.7.14 20:42

@Peczka moooc krásné a mádherný stůl nazdobený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný