Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak uz mame rozvezene kolace a oznameni. Ted uz jen cekat do soboty ![]()
Taky jsem toho mela dost, meli jsme sice jen 22vysluzek. Snad vyjde pocasi ![]()
Holky zdravím vás už jako mladá paní ![]()
svatební den se vydařil, počasí vyšlo na jedničku. Dnes už prší.
Komplikace nastala s kytkou, místo bordo byla klasická červená
neb nedorazil kamion z Holandska. Zapomněla jsem si vzít bižu na krk, zapomněla jsem se navonět…ale den to byl krásný a proběhl naprosto v klidu a tak jak jsme si přáli. Dcera stihla ještě před odjezdem z domu roztrhnout na svých šatičkách rukáv, zmazat si ty bílé šaty od knotu svíčky a ještě jsem se o ni otřela rtěnkou…jako večer byly ty šaty pěkně špinavý, ale uhlídejte malé dítě. Hlavně, že si to všichni užili.
Holky, hlavně se nestresovat
Ono to nějak dopadne a navíc je to váš den.
Jinak jsme oba nemocní, malou mám u mamky už od uterka, tak snad to nechytí. Bolí nás v krku a ted už je to takový ošklivý dávivý suchý kašel, co mě budí i v noci.
Ahoj holky co plánujete svatbu v Praze na jakém místě potřebovala bych inspiraci.
Ahoj holky hlasim se po nejake dome posledni dobou po svate vubec nemam cas jen si to ttu chodim procist
ale musim nahlasit ze jsem tehotna ![]()
asi svatebni dar ![]()
@verunka8812
gratulace, at je vše, jak má být a není ti zle. A jak dlouho asi?
Ještě jsem chtěla napsat, že nás svatba stála cirka 5 000, jinak se nám vše zaplatilo formou svatebních darů. Prostě rodiče a sourozenci jsou zlatí ![]()
@Miriska dekuju jeste nevim dnes jsme chtela volat k dr. ale zrovna dnes ma dovolenou tak tam cinknu v pondeli, ale muzu byt tak 14 dni max.:-D
@Peczka no ja to mela dostat ve stredu a uz ten den rano jsem mela na testu ducha a vcera silil a dneska uz je dalnice
ale i bez testu bych poznala ze jsem tehu v brise se mi cosi vari a prsa boli, boli au au… jako pri jirovi uplne stejny ![]()