Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Peczka co svatba to něco jiného, když je mrtvo můžou si za to ti, co tam jsou doufám, že to tak nebude…:-)to je někdy potom hrůza dáš za to peníze a oni jen sedí a čučí snad to tak nebude ![]()
@Peczka píše:
To jsem si taky říkala, proč ty nevěsty jančí, ale je fakt, že tne konec je fakt nejhorší
Ohnostroj jsem taky chtěla, ale kde máme svatbu, tam je zakázanýJá si objednala jen holé jmenovky kus myslím za 3-4,– a ted jsem si v práci natiskla jména a doma dodělám
Jinak svatební menu kašlu a Oldova sestra mi dělá nápojový lístek, at lidi ví, co mají pít a nechodí mi na bar pro to nejdražší.
My tam máme totiž vlastní alkohol, ale myslím, že by číšníkům nedělalo problém k lístku s pivama a nealkem připisovat i tvrdý alkohol
jsi sikula, by me mohlo to tisknout, staci ze dnes budem vypisovat obalky
.A hlavne je to vsechno ve stejnym pismu. kolik mate korkovy na hlavu? My 180,–.Diky tomu, ze tam tatci budou mit ty svoje mediciny, tak tam berem vse vlastni(krome piva).A myslim, ze toho bude hodne. Pochopitelne bar bude otevreny, at si kazdy da co ma rad, ale tvrdy si bude platit sam.By se tam ve velkem pily tulamorky a podobne
.A tchan no, ten uz asi 3mesice objizdi a ve velkem kupuje sampus, kdyz nam to rekl, tak jsem padla smichy
.Ale s tim napojakem je dobry napad
.Ale mam strach, ze uz by byly stoly prekartickovany.Leda par kousku a nechat je lezet na baru
.
@Peczka taky mame vyvar s knedlicky
.Mame ho radi a neurazi.Sice jsme byli na ochutnavce svatebnich jidel a vyyyborny kremy, ale zas, ne kazdy to ji.
@Peczka píše:
koukám na ten svůj metřík a sevřel se mi žaludek. Kde jsou ty časy, co se vdávaly ostatní a říkali jsem si jéé už jenom 14 vám schází a ted jsem na ředě už my
![]()
Je to divny, co
?Vdana pani…
@Peczka píše:
@sjuzn1 no právě taky tam potom byla kačena zelí a tak..a třeba mě fakt po zelí nadýmá![]()
takže tohle jídlo by fakt na svatbu nešlo
![]()
a vem si jeste tak hutny jidlo v lete.by se kazdy narval a odpadnul ![]()
@sjuzn1 píše:
@Peczka nooo já jí měla a dobrý, ale pro malé děti nevím právě a že jich tam bude dost a myslet se musí na všechnyjooo já se těšim taky hlavně na obřad a hlavně až to bude za námi a já si taky vytrhnu z kopýtka a oslavim si to po svém stejně se nikomu nezavděčíme teda všem a někdo se najde vždycky kdo to zkritizuje
mame pro deti jidlo jiny. Budou mit kureci platek se stejnou prilohou co vsichni, protoze uz vidim maly decka, jak se porypaj v panence
.A predkrm taky nemaji. Myslim ted tedy deti do 10let, starsi uz maji to stejny.No jestli bude nekdo kritizovat, tak se nastvu, protoze se pro ne opravdu snazime o pohodli a zabavu ![]()
Ahoj všem já jsem se vdávala před necelým měsícem. Nejlepší věc na světě, normálně to za ty přípravy stálo.
Klidně bych to zopakovala, teda s tím samým chlapem. Jinak svatbu jsme měli na zámku ve Slatiňanech a fakt super. ![]()
@sjuzn1 píše:
@Peczka co svatba to něco jiného, když je mrtvo můžou si za to ti, co tam jsou doufám, že to tak nebude…:-)to je někdy potom hrůza dáš za to peníze a oni jen sedí a čučí snad to tak nebude
presne tak
.Co me nastvalo jeste na jedne svatbe, opravdu ji meli krasnou a propracovanou, jenze se vytvorily skupinky a novomanzelum se nikdo nevenoval.Na prvni tanec, na krajeni dortu a cteni prani pulka neprisla, jen starousi sedeli vevnitr v teple a ostatni jsme byli venku.Jako za to muzou i svedci, protoze neprisli rict, ze se bude neco dit. O hazeni kytice a podvazku ani nemluvim, vubec jsem netusila, ze uz to probehlo. A svedek taky ne, sedel s jinou partickou venku. Proto jsme si stali za tim, ze chceme koordinatorku a DJ seznamili s tim, ze s hosty bude komunikovat atd.Ne ze tam pusti par pisnicek, na prani hudba taky nefungovala, protoze v playlistu nemel nic, co jsme chteli zahrat. Bozeeee drzim nam vsem holky palce, at nam to klapne a vse se vydari
![]()
@adelalala Gratulujuuuuu
.nejaky vychytavky, co se ti osvedcilo? Co bavilo hosty atd?
@wildcherry
Díky. Osvědčila se mi kytice. Gerberky – mám je moc ráda, nezvadly mi i když bylo ten den horko. Jinak všechno se myslim si povedlo. Spíš se jedli jednohubky než chlebíčky. Největší průšvih dorty v horku. Lepší byly koláčky, zkrátka to suché, mohlo to být na stole. Jinak my měli rautové stoly, aby si každý vzal co chce. Nikomu jsme nic nenutili. Večer jsme měli kýtu a nějaké grilované maso. Ale zase si vzal kdo chtěl. Ono toho je hodně kolem toho, tak kdyby tě něco napadlo, klidně se ptej, zkusím zapátrat.
@wildcherry Jo jinak co pobavilo hosty? Tak brácha měl pro nás připravené nějaké soutěže právě pro novomanželé. To si myslím, že dost zabodovalo.
Jinak únos nevěsty se nekonal. To zakázala moje máma.
Hudbu jsme měli živou, což taky hosté ocenili. Po 22 hodině přišel kámoš, co dělá DJ a jeli jsme až do rána do 3 hodin. ![]()
A já radím odjet před svatbou na dovolenou
zdravím z Pálavy
Pěkně to tu utíká a za týden svatba. Přípravy za námi, už jen o víkendu napečem koláče, v pondělí vyzvednu šaty, objedu kadeřnici, krejčovou s oblekem pro ženicha, koláče do mé práce a hotovson. Druhý den to vypukne.
@Peczka Nejprve jsme měli otázky jak se známe, např. kdy jsme se seznámili, co má ten druhý rád, jaké číslo bot mí ten druhý atd… pak jsem si měla vybrat vajíčko (jedno bylo syrové a druhé vařené) měla jsem ho prostrčit Petrovi skrz kalhoty nohavicí až nahoru. Bylo toho hodně docela.
takové prostě kravinky. ![]()