Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Peczka O půlnoci už budu mrtvá a dávát mlíko malé na apartmá takže smůla ![]()
@Peczka Souhlas
chci taky vydržet
muj mi sice nadává, že je zničim, když je to venku atd…ale já nemám moc v plánu opíjet tak moc, že bych o sobě nevěděla…to spíš až bude po všem
opilá nevěsta není můj styl…
@Peczka no to sice jo do pulnoci ale ja bych v nich nevydrzela uz me pak bolely zebra z korzetu a moc tancovat se v nich taky nedalo mela jsem vlecku ktera se nedala pripnout tak jsme si po ni pri kroku vzad slapala
ale jinak byly krasny a super
Tak víte co, zas nějaké obyč letní šaty které nikoho neurazí v záloze v autě to jistí
jo a holky, dáváte si šaty nějak narovnat? mám je trochu pomuchlané ale čisté..nevím jestli doma nebo radši do čistírny - žehlí bez čištění? ![]()
@Peczka Jasně nechám si to teda dát někam k nim
do centra..
Jo a prstýnky už máme krásné
ocel (časem bílé zlato) a vyšli nás na 3300
takže spokojenost a jsou nádherné ![]()
Jj přesně tak…šaty lehké si dám do zálohy a jen víno a sprite…to je jak limonáda
taky už nejsem mooc zvyklá pařit tím, že mám prcka…na to jsem hoooodně zvědavá a pak druhý den si to zapiju a oslavim sama na to se možná těším nejvíc ![]()
@Luisiana jak máte staré dítko
mám z toho docela obavy snad to nějak zvládneme malé je 1,5 roku a je to divoch a strašně mluví a vše opakuje tak to bude sranda ![]()
@sjuzn1 Malá má 15 m, bude mít 18 m když bude svatba, nemluví vůbec ale děsně ječí, takže já se děsím, že proječí celý obřad u nás na rukách. ![]()
Já dítě nemám
jsem stará konzerva, je mi 21 a chci dítě do manželství, navíc teď musím vyřešit zdraví a čistím se po HA takže mimčo bude za nějaký čas ![]()
@Luisiana tak to budeme mít stejně
malé bude 19m
na svatbu no mele a mele vše zopakuje a jak vám bude spát plánuju kočárek tak ona moc nenaspí tak snad vystačí a neposedí, ale pozoruju, že mí víc a víc rozum tak snad to dáme…:-)
@sjuzn1 Spát bude před a pak se uvidí. Ona si ráda pospí takže usne už v autě tam.
@Luisiana a v kolik to máte my v 11 tak uvidíme ono se to nějak udělá ![]()