Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@RomanaBl no halnvě se nestresuj, to je základ
já se přiznám, že jsem čekala, kdo ví jak budu ráno nervozní, ale možná paradoxně, že už jsem byla těhotná, jsem byla v klidu. že to hlavní byl už v tu dobu prcek
no a jinak my to chystali asi tak dva týdny dokupy i s hledáním šatů, nákupemm obleku a domluvou toho cateringu. jen kytku jsem si kupovala v pátek před obřadem a to celkem bla ta květinářka zděšená,no.ale nakonec za mne super a spokojenost. do kytky jsem dala 340 kč (měla jsem 20% slevu na kuponek z časopisu nevěsta, který je skoro všude volně ostupný) no a stačilo ![]()
tož já chtěla jet na svatbu na koloběžce a ze svatby na dvoukole s krásnými bílými cyklotretrami a bílými cyklospodáry, no tak to neklaplo, tak aspon ty tenisky ![]()
Taky jsem vše plánovala sama..měli jsme to u mamky na zahradě pro 70 lidí bez hostiny..a se vším všudy komplet za 100tis.. a to podotýkám, že jsme nakupovali všechno v akcích celého půl roku dopředu
ale jsou věci na kterých neušetříš..a když tak je to vidět..jako třeba místo obřadu
, něco nám pak zbylo tak jsme rozdávali namísto výslužek.. Můžu říc, že byly doby kdy jsem myslela že celou svatbu zrušim.. ještě k tomu mám rodiče rozvedené nemluví spolu atd takže z každé strany to byla masáž jak se patří..a představte si že se na té svatbě usmířili a teď se i zvou na akce
atd.. teď zpětně jsem hrozně ráda, že jsem si to udělala vše podle sebe.. byl to vážně záhul ale i když jsem svatbu moc nikdy nechtěla, zpětně to byl pro mě jeden z nejhezčích dní v životě.. a hned bych ho zopákla..všichni byli z atmosféry unešení..a myslím že to hodně udělala ta zahrada, nic okázalého a mohli se uvolnit..určitě doporučuji
![]()
@ivulk ano souhlasím!! halvně si to prostě užít. taky jsem sama nečekeal, že to tak dobře dopadne
my tedy měli tež 70 lidí hositna a 120 večer a vyšlo to na 68 tis. se vším všudy, takže luxus a hlavně jsme se všichni dobře pobavili, nikdo se neseparoval a tak. a právě si myslím, že když to máš tak pohodové jako akci, tak ideál. někteří mají naplánovanou každou minutu, pak nervozní, že to tak není a já nevím co.
Tak holky, dneska došly nějaké fotky, pár ještě dodám. Kdyby tohle byla uzavřená dodala bych i další info ale radši ne takhle veřejně.
@RomanaBl Všechno zvládneš, já věděla prd a taky jsem to zmákla. ![]()
Teedy náhdehrý fotky..musela to být krásná svatba
já bohužel ještě fotky nemám
tak snad se brzo dočkám ![]()
@ivulk Díky, mě se moc líbila
Neboj, fotky dojdou, já čekala skoro měsíc… ale jsem ráda že jsem si počkala
Tak holky přidávám taky pár fotek…:-) zatím jsme jich dostali jen málo..tak snad budou brzo další ![]()
Moc krásné jste to měli, krásný účes a krásná kytka. Taky nádherný dort. Prostě všechno krásné ![]()
@Peczka píše:
@ivulk krásné fotky slušelo vám toÚče jsi měla krásný o něčem podovném jsem taky uvažovala, ale neměla jsem tak dlouhé vlasy na to..na těch mojich by to vypadlo asi blbě
já je taky nemám
vizářistka mi je na ten den prodloužila klipama
a vůbec nebylo poznat, že nejsou moje ![]()
@Peczka @ivulk Holky vy jste dobré, já mám tolik vlasů že kadeřnice říkala že tak husté v životě neviděla. No měla problém to vůbec ukočírovat… já si účes nevybírala. On jde z takové husťárny udělat jen jeden ![]()
@Peczka To si člověk nevybere že? Mě říkala že do drdolů dává výztuhy aby to bylo objemnější no a ten můj nešel ani umotat jak to bylo mega velké ![]()
Ahoj holky, plánujeme tajnou svatbu - na poslední chvíli ještě k tomu.
Teď řeším svatební oznámení. Chci svůj návrh, který mám zhruba v hlavě a v hrubém náčrtu i na papíře. Kde mi udělají oznámení podle toho, jak jej chci přesně já? Ideálně přes internet..? Máte zkušenost s nějakou konkrétní firmou?