Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6721
19.9.14 16:33

@RomanaBl no halnvě se nestresuj, to je základ :) já se přiznám, že jsem čekala, kdo ví jak budu ráno nervozní, ale možná paradoxně, že už jsem byla těhotná, jsem byla v klidu. že to hlavní byl už v tu dobu prcek :) no a jinak my to chystali asi tak dva týdny dokupy i s hledáním šatů, nákupemm obleku a domluvou toho cateringu. jen kytku jsem si kupovala v pátek před obřadem a to celkem bla ta květinářka zděšená,no.ale nakonec za mne super a spokojenost. do kytky jsem dala 340 kč (měla jsem 20% slevu na kuponek z časopisu nevěsta, který je skoro všude volně ostupný) no a stačilo :)
tož já chtěla jet na svatbu na koloběžce a ze svatby na dvoukole s krásnými bílými cyklotretrami a bílými cyklospodáry, no tak to neklaplo, tak aspon ty tenisky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
19.9.14 18:04

Taky jsem vše plánovala sama..měli jsme to u mamky na zahradě pro 70 lidí bez hostiny..a se vším všudy komplet za 100tis.. a to podotýkám, že jsme nakupovali všechno v akcích celého půl roku dopředu :-) ale jsou věci na kterých neušetříš..a když tak je to vidět..jako třeba místo obřadu :-), něco nám pak zbylo tak jsme rozdávali namísto výslužek.. Můžu říc, že byly doby kdy jsem myslela že celou svatbu zrušim.. ještě k tomu mám rodiče rozvedené nemluví spolu atd takže z každé strany to byla masáž jak se patří..a představte si že se na té svatbě usmířili a teď se i zvou na akce :-D atd.. teď zpětně jsem hrozně ráda, že jsem si to udělala vše podle sebe.. byl to vážně záhul ale i když jsem svatbu moc nikdy nechtěla, zpětně to byl pro mě jeden z nejhezčích dní v životě.. a hned bych ho zopákla..všichni byli z atmosféry unešení..a myslím že to hodně udělala ta zahrada, nic okázalého a mohli se uvolnit..určitě doporučuji :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
19.9.14 18:39

@ivulk ano souhlasím!! halvně si to prostě užít. taky jsem sama nečekeal, že to tak dobře dopadne :) my tedy měli tež 70 lidí hositna a 120 večer a vyšlo to na 68 tis. se vším všudy, takže luxus a hlavně jsme se všichni dobře pobavili, nikdo se neseparoval a tak. a právě si myslím, že když to máš tak pohodové jako akci, tak ideál. někteří mají naplánovanou každou minutu, pak nervozní, že to tak není a já nevím co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
19.9.14 19:29

Tak holky, dneska došly nějaké fotky, pár ještě dodám. Kdyby tohle byla uzavřená dodala bych i další info ale radši ne takhle veřejně.

@RomanaBl Všechno zvládneš, já věděla prd a taky jsem to zmákla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.9.14 09:04

Teedy náhdehrý fotky..musela to být krásná svatba :-) já bohužel ještě fotky nemám :-( tak snad se brzo dočkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
20.9.14 10:04

@ivulk Díky, mě se moc líbila :mrgreen: Neboj, fotky dojdou, já čekala skoro měsíc… ale jsem ráda že jsem si počkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
25.9.14 19:18

Tak holky přidávám taky pár fotek…:-) zatím jsme jich dostali jen málo..tak snad budou brzo další :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
25.9.14 19:32

Moc krásné jste to měli, krásný účes a krásná kytka. Taky nádherný dort. Prostě všechno krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
1.10.14 18:20
@Peczka píše:
@ivulk krásné fotky slušelo vám to :) Úče jsi měla krásný o něčem podovném jsem taky uvažovala, ale neměla jsem tak dlouhé vlasy na to..na těch mojich by to vypadlo asi blbě

já je taky nemám :lol: vizářistka mi je na ten den prodloužila klipama :palec: :palec: a vůbec nebylo poznat, že nejsou moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
1.10.14 20:00

@Peczka @ivulk Holky vy jste dobré, já mám tolik vlasů že kadeřnice říkala že tak husté v životě neviděla. No měla problém to vůbec ukočírovat… já si účes nevybírala. On jde z takové husťárny udělat jen jeden :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
1.10.14 20:24

@Peczka To si člověk nevybere že? Mě říkala že do drdolů dává výztuhy aby to bylo objemnější no a ten můj nešel ani umotat jak to bylo mega velké 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
1.10.14 20:41

@Peczka Však ty taky, nakonec jsou ty kadeřnice kouzelnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
3.10.14 22:02

Tojo holky tak rychle to uteklo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.10.14 12:50

Ahoj holky, plánujeme tajnou svatbu - na poslední chvíli ještě k tomu. :D Teď řeším svatební oznámení. Chci svůj návrh, který mám zhruba v hlavě a v hrubém náčrtu i na papíře. Kde mi udělají oznámení podle toho, jak jej chci přesně já? Ideálně přes internet..? Máte zkušenost s nějakou konkrétní firmou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný