Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Luisiana V klidu
já pořízeno měla a ve svatební den jsem na to uplně zapomněla, takže jsem byla bez ozdob a taky jsem to přežila ![]()
@Miriska Tvl to by mě kleplo, vyrábím si je sama a mám jich 65, právě dodělávám, strávila jsem na tom dost času a nechat je doma tak je po mě… ![]()
Holkyy tak už to mám taky za sebou..hrozně jsem se bála počasí, ale nakonec bylo 24 a celý den krásně..svatba byla včera a pařili jsme až do dneška 15h
bylo to prostě úžasné..jsem naprosto nevdávací typ, ale tohle byl opravdu jeden z nejhezčích dní mého života! ![]()
Holky tak jsem taky řekla Ano, až budou fotky tak dodám, spala jsem hodinu, masakr
Podle mě se všechno vyvedlo až na dort ale to jsem nějak zachránila. Výzdoba krásná, květiny nádherné, ženich krásný, večer pařba, tančení do dvou do rána. Vydržela jsem v šatech i botech - dneska nemůžu chodit ![]()
Ahoj je tu ještě někdo kdo má svatbu teď v sobotu?? já včera celej večer probrečela když jsem se koukla na počasí, máme venkovní oslavu a má být 14 stupňů a pršet… Celá svatba bude stát za prd ![]()
No on srpen už nebývá tak teplý, ale zase když neprší, tak bývá příjemně a ne žádné vedro. Neboj, třeba pršet nebude. U nás neprší skoro vůbec a všude okolo jo, rostou houby po celé republice, jenu nás o prašivku ani nezavadíš. Takže to s tím deštěm nebude třeba tak zlé. Jo teplo asi moc opravdu nebude.
Holky jak je to s oddacím listem? musíme ho vyzvedávat oba? nebo stačí, když pro něj dojedu sama?
@ivulk
My si ho vyzvedli osobně, při vyplňování dotazníku jsme to tam zaskrtavali a můžeš klidně sama
@ivulk asi jak kde - my u nás na matrice museli být oba - ale je pravda, že po manželovi chtěli ještě nějaké podpisy navíc ![]()
@Zástavanda Myslím, že vám počasí vyšlo ne?
Tak ještě nemám fotky od fotografa, jen pár ukázek tak je tady dávám. Povedlo se vše až na dort… ale to je vlastně drobnost že?
@Peczka Co svatební cesta? Romantika?
Holky jestli myslíte ty moje tak děkuji
Taky jsem se s tím drbala skoro měsíc. Měla jsem všechno v téhlé kombinaci. Až budu mít fotky od fotografa tak hodím. Oznámení jsem měla takovéto
@Luisiana @Peczka Ano počasí bylo perfektní ráno bylo zataženo ale to mi nevadilo protože obřad byl až ve 14:30
takže svatba vyšla perfektně bylo nádherně a ani v noci nebyla zima… Jen jedna kraťoučká přeháňka, ale to nám pršelo štěstí ![]()