Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj ![]()
Zakládám diskuzi pro ty, které se příští rok hodlají vdávat. Abychom se mohly podělit o detaily a inspiraci
My se plánujeme vzít v červnu 2014, momentálně hooodně přemýšlím nad místem a vůbec celkovým průběhem.
Doufám, že se brzy někdo další přidá.
@Dreezy Já se hodlam vdát, ale ten můj se ještě nechce ženit ![]()
@Dreezy Já bych se taky vdávala, ale už jsem tak mám smolíka
Vám ale hodně moc moc lásky a štěstíčka. Jinak my se brali 8.8.2008 a bylo nádherný ![]()
Ahoj vsem nevestam.Sice je tomu rok co jsme si s manzelem rekli sve ano, ale vzpominame na to jako kdyby to bylo vcera. Svatbu jsme si planovali sami a vse zarizovali take sami.Tak od zacatku. Oznameni jsme si udelali sami na pc, jako prezentaci-fotky, hudba, vlastni text.Pro saty jsem si zajela do Olomouce, kde jsem je koupila ve vyprodeji v svatebnim salonu a meli tam i k nim boty.Vsem doporucuji je to tam levne a velky vyber.Je tam nejvetsi svatebni salon v republice. Nasla jsem ho nahodou na netu. A svatbu - obrad jsme meli na zamku, prekrasny zazitek.Pak nasledovalo foceni v zamku s pruvodcem, mohli jsme se vyfotit v jakekoli mistnosti. A pak jsme se sli fotit do zamecke zahrady, to uz bez pruvodce. Prekrasne fotky a video na ktere se ani po roce nemohu podivat aby mi neukapla slzicka dojetim. A po foceni pro nas prijel kocar s konikama a odvezl nas do nedaleke restaurace, kde jsme meli hostinu.Tam jsme si mohli dovest svoje vino a domaci zmrzlinu a jinak jidlo moc dobre a obsluha moc prijemna.Vse zalezi na domluve v te restauraci.Byl to nejkrasnejsi den v nasem zivote.Teda vlasne jeste jsme meli jeste jeden nejkrasnesi den a to kdyz se nam narodil nas broucek, ale to uz je jinej pribeh. Preji vsem aby svuj DEN prozili co nejkrasneji.
Ahojky, také bychom chtěli svatbu příští rok v červnu
![]()
Ale nějakou skromnější, nemáme prašule… ![]()
Ahoj, ja se budu urcite vdavat pristi rok v srpnu. mela jsem uz tenhle rok, ale budu tou dobou pravdepodobne spis rodit, tak jsme to presunuli. ted mam spis plnou hlavu kocarku atd, ale na podzim se na to vrhnu, i kdyz v hlave uz mam aspon jasnou predstavu:)
@mekkinka my sice prašule měli, ale nebylo nad to se vzít za ruce a jít si říct ano. Měli jsme pouze 2 svědky a na oslavu pár přátel a bylo to supééér
![]()
Právě také chceme pak jen pozvat kamarády na velkou,,svatební párty,, ![]()
@Dreezy ahoj ja budu mit taky svatbu. Tak se muzu pridat? Jeste nemam termin. Chci to vyridit v prosinci. To vystavi terminy:-) ![]()
Mi měli svatbu tento měsíc..skromnou..třicet lidí za vše ( od šatu, prstýnku, jidla, pitá..atd ) 18 tisíc…zkuste je přihlásit na beremese, najdete tam inspiraci, jak si třeba sami vyrobit nějaké blbustky ( pro někoho nezbytné )..
jinak svatbu jsme měli - přímo obřad ) na zahradě rodinného domu, kde se pak konala oslava..takže žádné obídky a tak, prostě hned garden párty, prasátko, pivečko, atd..
Příspěvek upraven 26.06.13 v 07:32
Jé, tak se rozrůstáme, super ![]()
Já prvně začínám řešit místo, kde. Naše datum bude asi poměrně oblíbené, tak raději co nejdříve
Nemáme zatím jasnou představu kde, rodinu máme na obě strany republiky a sami jsme z Prahy
Akorát bych ráda svatbu venkovní a nejlépe vše na jednom místě.
Teď jsem si předběžně počítala hosty.. No, z rodiny plus nejbližší přátelé, to by nás bylo tak do 30, plus ostatní, které bych chtěla mít na afterparty, to je dalších 20-40 lidí
Penízky zatím nejsou, ale máme rok na šetření či vymýšlení variant
Třeba by se mi líbilo něco ve stylu pikniku a grilování. Ale to zas nejde z vlastních zdrojů jen tak někde.
Ahoj, ráda bych se k vám přidala..taky plánujeme na příští rok svatbu. chtěli jsme už letos, ale v únoru se nám narodil syn a já jsem z něho úplně unešená a nechce se mi teď lítat kolem svatby, hlavně taky chybí peníze, jinak by to šlo hned líp, že? ![]()
počítala jsem tak 30 lidí..musíme začít ale šetřit penízky..vůbec nemám představu kolik tak taková svatba bude stát a jak to udělat co nejhezčí za málo peněz
![]()