Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5354
26.6.13 11:57

@flachsi Ahoj :) Taky se mi ten pátek líbí, ale spíš to necháme na sobotu. Zařizovat je třeba asi jen místo. To teď koumám já, by člověk neřekl, jak je to rok předem už všechno obsazené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.13 12:14

Teda já si na chvíli schrupnu po probděné noci a už nestíhám číst:) před tím jsem tvrdila, že už mám představu, ale když to tak čtu, tak všichni to maj vymyšlené víc, jak já.. Zatím mám jen místo a kapelu, jsme všichni z Prahy i rodina, tak se mi moc líbí tenhle statek. http://www.blazejovice.cz/fotografie.html
Tak snad bude ještě někdy volno, když to tak vidím. Naštěstí termín je mi celkem jedno. Jinak my taky nechceme nic velkého, ale i tak počítáme tak sto tisíc, ale možná si pak od Vás nechám poradit, jak to jde levněji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.13 12:16

A kam se chystáte na svatební cestu? My na ní snad vyberem na svatbě od hostů, jinak nás čeká maximálně víkend na Šumavě:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.6.13 12:19

Já jem se vdávala loni, ale kdybych čekala do roku 2014 brala bych termín 14.2. na Valentýna, to se dobře pamatuje a je to velmi romantické:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.13 12:32

Ahoj par typu jak usetrit penizky pri chystani svatby.My jsme si udelali oznameni sami na pc, Meli jsme to formou videa- fotky, hudba, vlastni text.Nebo koupit nejaky krasny papir, napriklad rucni a vytiskout si to. Urcite usetrite a budete originalni.Jen si najit chvilku cas a sednout si k pc a trosku si hrat.Dale si myslim ze hodne se da usetrit na satech, kdyz si sednete k pc a projdete svatebni salony, kde delaji vyprodeje svatebnich satu a ty jsou o hodne levnejsi nez si je pujcit.Ja jsem nahodou objevila na netu svatebni salon v olomouci www.caxa.cz Maji tam krasne levne saty jak na prodej, nebo i na pujceni. A vubec naleznete na jejich strankach hodne inspirace na svatbu.Pak jsme usetrili na fotografovi, neb jsme meli dohodnuteho znameho ze nam to vyfoti ale nakonec nam to naposledni chvili odrekl tak nas fotili rodinni prislusnici. Staci kdyz mate kvalitni fotak. Fotky mame prekrasne i bez fotostudia. A na dale jsme usetrili na hudbe, neb jsme si vzali sebou domaci kino a pousteli si to sami z pc, kde jsme meli z domu nachystane pisnicky. Repraky jsme rozmistili dokola tanecniho prostoru a bylo to super. A jeste jsem usetrila na kadernici, neb jsem si nechala rozpustene vlasy, ktere jsem si natocila kulmou na lokny a dala na hlavu jen male bile kyticky, jako skripecky. Myslim ze pokud clovek tomu venuje cas a trosku si hraje tak si furu veci muze udelat sam a usetrene penizky zase muze dat na neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
110
26.6.13 12:39

Souhlasím, taky jsme se snažili ušetřit, oznámení vlastní, kdo je trochu kreativní bude ho to bavit, šaty jsem měla z výprodeje, vypadali luxusně a stáli jen 6 000,–kč, půjčení podobných stálo 10 000,–Kč. Nejdražší bylo cukroví a hostina, s hostinou asi nic moc člověk nenadělá, ale pokud je od vás někdo šikovný na dortíky a umí udělat dobré cukroví, ušetříte opravdu hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.6.13 17:36

@Dreezy tak jsem tu brzo, svatba je příští rok, termín nemám a plánovat začnu až v lednu… ;) nevím co si tu budeme psát do prosince :) nicméně jsem ráda, že ta diskuze je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
26.6.13 17:43

Holky já to taky plánuji na příští rok…chtěla bych 27.9.2014 je to datum našeho výročí, ale mám strach, že už bude zima..chtěla bych večerní párty udělat venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.6.13 18:12

Anonymní si tady dělá reklamu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.6.13 18:14

@ivulk tak jelikož byla extrémně dlouhá zima, tak doufám a předpokládám, že si to léto pěkně protáhne taky alespoň do listopadu :mrgreen: :hug: a vám ta svatba vyjde krásně :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
26.6.13 18:35

@Teeeri Tak daleko to je no :D Já teď řeším jen to místo a pak taky nebudu mít o čem půlroku psát :D ale třeba se aspoň někým aktivnějším inspiruju :) A místo už se nám krásně rýsuje :) Ale je fakt síla, asi 3 krásná vytipovaná místa už jsou dávno zarezervovaná a to je to až za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.6.13 18:40

@Dreezy no to je síla. Já vůbec nevím, kde udělat hostinu, bojím se taky, že nás někde okradou…ale to je asi všude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
26.6.13 18:43

@Teeeri Okradou jako že to bude zbytečbě drahé? Nebo až tak, že okradou.. To snad ne :-/ Leda si vzít s sebou trezor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.6.13 18:47

Teď váhám, jestli se přidat, protože s přítelem mluvíme o svatbě, že by jsme se mohli vzít příští rok, teda zatím tam navrhoval a ja jsem mu odpověděla, že to by mě musel nejdříve zeptat a… zatím nic, pořád čekám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
26.6.13 19:36

@Jessica3 :D :palec: @Dreezy jako,že si tam přičtou pár panáků a piv… :think: :nevim: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný