Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak my to vidíme tak cerven-červenec. budeme mít cca 20 hostů. a to je zatim vse co máme
jo a vlastně fotografa. priteluv kolega a kamarad fotí takze to bude o hodne levnější
S uzavřenou skupinou dobrý nápad
![]()
my jsme se teda včera shodli na tom datumu 12.4.2014
![]()
přítel teď začne co 14 dní jezdit taxíkem jako přivýdělek-koupíme prasátko a penízky z toho půjdou přímo tam na svatbu.to bychom mohli našetřit tímto navíc tak 25tis. určitě ![]()
přemýšleli jsme kde to udělat, je tady sál, kde se svatby dělají, tak asi tam…určitě ne někde v restauraci a podobně, to vyjde dráž…
@zlaticko22 píše:
my jsme se teda včera shodli na tom datumu 12.4.2014![]()
tak to máme stejné datum ![]()
Dobry den, chtela jsme se zeptat jestly nevite o nejakem statku nebo chalupe na cely viken od 15-17 srpnu 2014 kde bude moznost aby prespalo 50 lidi s moznosti i stanovani na zahrade.tak kde nebude majtel chtit uplatnit svoji restauraci svoje jidlo svoji muziku a vyzdobu atd. dekuji za odpovedi?
@whiskas píše:
Dobry den, chtela jsme se zeptat jestly nevite o nejakem statku nebo chalupe na cely viken od 15-17 srpnu 2014 kde bude moznost aby prespalo 50 lidi s moznosti i stanovani na zahrade.tak kde nebude majtel chtit uplatnit svoji restauraci svoje jidlo svoji muziku a vyzdobu atd. dekuji za odpovedi?
Jojo, by se mi taky hodily takové tipy
Ale na červen ![]()
Šaty asi krémové nebo bílé se zelenou aplikací, určitě na ramínka (široké) nebo s krátkým rukávem, sukni splývavou, bez vlečky bez závoje, do vlasů jen čelenku nebo tak něco ![]()
Tak to já šaty ještě vůbec nemám rozmyšlené. Pořád dumám nad tím místem a teď i nad tím, zda to příští rok vůbec bude.. Nějak se zatím nedostavila MS :-/ Abychom nešetřili jiným směrem ![]()
https://www.emimino.cz/…svatba-2014/
založena skupina ![]()
@Dreezy tak místo svatby miminko? to je taky dobra investice ![]()
@Dreezy píše:
https://www.emimino.cz/…svatba-2014/
založena skupina
když kliknu na odkaz, tak to píše, že je uzavřená a musím požádat o vstup (to chápu) ale v seznamu se mi ji nedaří najít ![]()
prosím pošli mi pozvánku
@Dreezy tak jsem z toho blázen ta zadost mi tam nejde poslat. nemuze mi to najít skupinu ![]()
@Tee34
buď jsme blázni obě, nebo někde udělali soudruzi v NDR chybu ![]()