Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My jsme datum ještě nevybrali, ale ten 6.6.2014 se mi lííííbíí
![]()
My se bereme za měsíc a zařizovat jsme začali 14 dní zpět a světe div se, ono to jde ![]()
@dani24687 teda, to jste šikovní
a jak velkou svatbu chystáte?
@zlaticko22 máme 4měs. miminko a uznali jsme, že se bereme pro sebe a ne, aby se najedla rodina
nehledě na to, nebavilo by nás velký zařizování, takže 10 nejbližších a v srpnu party pro tak asi 50-70 lidí - prase, pivo… I tak nás jen svatba vyjde na šílený prachyy
![]()
@dani24687 to zní rozumně..taky bych to tak brala…a na kolik vás to vyjde ta svatba pro cca 10 lidí?,jestli se můžu zeptat, pro představu
@zlaticko22 naše představa byla 20.000,– a ted jsme předběžně na 36.000,–
bez té srpnové párty teda.
@dani24687 tak já jsem tak počítala s 50.000..ale ještě je tak sehnat nooo
nemáme ještě našetřeno nic, nějak se všechno rozkutálí pro malého ![]()
a pomáhají vám rodiče? my třeba bohužel od rodičů nemůžem očekávat nic, takže je to vyloženě jen na nás…
Tak jsem se teď dívala na ty datumy a líbí se mi 12.4.2014
to bude asi náš den D..jestli s tím pan ženich bude souhlasit
@zlaticko22 nebudou. Jde o to, ze pritele mamka by to nerezila, to by tam muselo byt tak 70 lidi, jinak by pindala, ale ja si to nenecham od nikoho zkazit. Na oslave jim pustime video.
Ahoj holky, můžu se taky přidat
? My se budeme brát 25.1.2014
.
Ahojky, my máme svatbu za chvíli. Celkové náklady za 20 hostů budou do 20 tisíc. Co jde, vyrobila jsem si doma sama - i svatební kytici.
Ještě teď toho nemám spoustu zařízeného a čekám, že to budu dělat na poslední chvíli. Třeba šaty - šije mi je kamarádka a budou hotové až v týdnu, kdy se vdávám. Kdyby něco náhodou neklaplo, vdávám se nahá. ![]()