Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.13 16:37

Ahoj taky plánuju svatbu :) a protože můj přítel nechává všechno na mě (né že by mi to až tak vadilo) ráda se přidám a pokecám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
9.8.13 17:07

Ahoj holky, taky plánujeme v červnu 2014…do toho se snažíme o mimi, tak uvidíme, jak to ankonec dopadne, kdybych byl v tom, tak to asi posunem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
9.8.13 17:55
@Dreezy píše:
Jsi přijata ;)
Za zámek 5 tisíc je ještě pěkné, u nás Průhonický zámek je za desítku.. Ale je nádherný! :) Ale já to stejně nakonec vidím na tom statku :) Akorát už to asi v mém případě nebude 2014 :D Uvidíme..

jéé ahoj, taky máme naplnánovanej průhonickej zámek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.8.13 10:32

Ahoj holky, :mavam:
Taky pomaličku začínáme plánovat (spíš teda vymýšlet) nějakou tu svatbu, ale bude jen malinká, rodinný oběd a večer garden party. Důvod: finance :nevim:
Poradíte mi některá nějaké pěkné místečko? Chtěla bych svatbu venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
11.8.13 09:35

@ivulk No u nás vůbec nevím, jak to bude, páč původní termín padl kvůli mimi :D Takže ani nevím kdy a kde už zase taky ne :D Ale Průhonice zůstávají pořád jako jedna z variant :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
12.8.13 11:33
@Dreezy píše:
@ivulk No u nás vůbec nevím, jak to bude, páč původní termín padl kvůli mimi :D Takže ani nevím kdy a kde už zase taky ne :D Ale Průhonice zůstávají pořád jako jedna z variant :)

tak to budeš mít nabitej příští rok ;)
A chcete dělat večerní párty? a kde? ;) u nás to je docela oříšek, protože budem mít hodně lidí a pořád řešíme jak to udělat aby to bylo co nejlevnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
12.8.13 12:16

@ivulk Joo, s těmi penězi je to oříšek. Zatím jsem to tedy pustila z hlavy, ale hodně se mi líbila varianta statků, jenže tam dělají taky vše z vlastních zásob a o to je to dražší. U těch Průhonic jsem původně přemýšlela o penzionu Gurmania, s majitelem se moc pěkně jedná, nebo o Coloseu.
Ono asi nejlepší by bylo, kdyby měl člověk aspoň vlastní zahradu nebo chatu pronajmutou, tam bych to udělala podle sebe, byla by to taková levnější varianta, něco bychom nakoupili my, část by byla ve stylu pikniku, každý host by něco donesl :D
Jinak jsem teď o víkendu byla na svatbě a ten party stan 5×10m, možná to byl 12×6m, pojme s přehledem i 50 lidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
13.8.13 09:25

tak hlasim, ze jsme vcera uz ofiko zacali s pritelem planovat. Vypada to na cca 50 tis., ale treba nekde usetrime. Nas rozpocet je da se rict na nule, takze setrime :roll:
Mame cas do 2.5.2014.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
13.8.13 09:47
@ALeontýna píše:
tak hlasim, ze jsme vcera uz ofiko zacali s pritelem planovat. Vypada to na cca 50 tis., ale treba nekde usetrime. Nas rozpocet je da se rict na nule, takze setrime :roll:
Mame cas do 2.5.2014.

hm tak já to bohužel vidim minimálně na 100tis :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
13.8.13 09:55

@ivulk Ja doufam, ze u nas tech 50tis. bude strop :roll:
My resime obed jen ciste nejblizsi rodina + svedci a vecer garden party.
Takze uvidime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
13.8.13 10:05
@ALeontýna píše:
@ivulk Ja doufam, ze u nas tech 50tis. bude strop :roll:
My resime obed jen ciste nejblizsi rodina + svedci a vecer garden party.
Takze uvidime :think:

u nás to zatím vypada bez obeda jen za obrad a vecerni party pro zhruba 70lidi na 100tis :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
13.8.13 10:17

@ivulk No já chci řešit tu večerní párty stylem - gril. prasátko, nějaké to pivko, vínko a alko + nealko. Něco se napeče (sladké a slané) a nějaké ty brambůrky atd. se koupí.
Víc se s tím trápit nebudu. Obřad a oběd bude prostě oslava pro nás a rodinu a tu oslavu večer pojmeme už podobně, jako třeba narozeniny. Žádnej stres :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 10:29

Ahojda, téééda koukám, že to plánnujete ve velkým stylu :)já ze svých nároků dost slevila tím, že máme sviště (nějak se mi nechce být úplně za princeznu a mít obr svatbu - to bylo dřív)… Tak to máme vymyšlený tak, že bude svatba v kostele a doufám, že v odpoledních hodinách, pak focení no a pak rovnou do hospůdky kde se bude dávat kafe + svatební dort a pak se rovnou přejde na grilovačku - prasátko, klobásky a tak. K pití pivo, víno a nealko. Počítám, že tam bude tak 30 lidí. Svatba bude 19.4. ale termín ještě není jistý, prý je moc brzo… Přítel oblek má, kupoval si ho na mojí promoci tak sme rovnou vybírali aby se hodil i na svatbu, já si šaty objednala a už jsou doma (teď to chce ještě trochu shodit) no a výzdobu zkusíme co nejvíc vlastní tvorbu stejně tak pozvánky apod. Takže suma sumárum bych tipla, že nás to vyjde celkem levně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
13.8.13 10:34

@mrnousekjaninka Ahoj, to já taky myslela. Nejvíc jsem se bála oběda, ale jak tak koukám, ten vyjde tak cca na 4.000 - 4.500,–. Největší položka je ta oslava. Já byla asi na dvouch svatbách, ale přítel má starší bratrance i sestřenice a všem jim byl na svatbě, tím se ta oslava značně prodraží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 12:22

@ALeontýna já mám takovou hodně blbou výhodu - rodiny o svatbě informujem ale zvaný nejsou. Jen nejbližší tzn. rodiče a sourozenci s rodinama. Necítím povinnost zvát někoho, s kým se vidím max. jednou do roka, jediný co, tak mě pomluvěj že to nebylo podle jejich představ a ožerou se a udělají ostudu. Nene. Na oslavě pak budou jen naši přátelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný