Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Peczka U nás, kdo ví kdy a kdo ví kde
Ale vyhlídnuté jsem měla buď statky Všetice nebo Blažejovice nebo pak v Průhonickém parku
Ale asi to dost zeskromníme a pak by to bylo hodně velké, tak ještě nevím, mě by to stačilo někde na skále
Ale představa, jak se tam drápe příbuzenstvo ![]()
@Peczka Jo, ono datum bylo, než jsem zjistila, že jsem v tom
Tak to prozatím padlo
Taky jsem počítala tak kolem 70 lidí, nu, uvidíme, jak se to jednou spáchá
Pořád bych chtěla ten megapiknik, pohodičku na louce.. A pak bude pršet a jsme v háji ![]()
Tak holky dnes jsme byli zaplatit zalohu na pruhonickej zamek..je tam hoodně svérázná paní..obřad bude na terase a kdyby náhodou pršelo tak v salonku…:-) akorát ty prachy za blbejch 20min mi přijdou hrozný ![]()
Máte nějaké typy na účes..mám vlasy na ramena,, zatím,, tak nemám ponětí co snima ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? My se budeme brát 4.4.2014. Zařízeno je vlastně obřad, oznámení je v PC stačí jen vytisknout a kytky už mám doma od října, budeme je mít z pěnových růží. Jinak koukáme po prstýnkách, nic zatím nemůžeme sehnat, na šaty se jdu koukat teď v lednu, hudba je v jednání a hospoda předzamluvená, tak doufám, že se něco nepo… Jo a namalovat se chci sama a účes asi bude dělat od mojí svědkyně známý nebo si něco udělám sama ![]()
Platime 9700 jen za obřad.. Účesy jsou krásné ale mám kratší vlasy než jsou NS těch fotografiích
@Peczka
Ono platit za účes a líčení takový nekřesťanský peníze se mi nechce
@Peczka
My máme z toho bereme se ty kytky od jedný paní. Fotografa máme a neměl by nás stát nic, mohl by nám to dát svatebním darem, bude to kolega z práce mého nastávajícího, který stejně na té svatbě bude a dělá krásný fotky
Ja mám fotografa taky jako Svarebni dar, ale jinak 10 je normální částka…odkud si…mám kontakt na výbornou levnou fotografku z prahy:-)
Ahoj holky muzu se taky pridat? vcera jsme si byli zamluvit termin 7.6. tak uz se moc tesime
@Peczka
Tak já v šatech mám jasno, naživo jdu příští středu, jinak my máme od pátku dojednanou hospodu a ubytování pro rodinu a máme domluvenou i kuchyň, takže nám zbývá dořešit sladké pečivo, objednat prstýnky, a doladit hudbu no a ty moje šaty
Ahoooj holky, které se letos vdáváte.
Co zařizujete po termínu a hodině svatby? Hostinu? ![]()