Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Peczka
No my počítali tak do 60.000, zatím jsme to vypočítali na 40.000, takže se do toho vlezem
@Peczka
To jo, ale každej prsten sedí jinak, zkoušela jsem jednu velikost a stejně mi byli jinak, zkusím ty šablony co mají přímo na těch stránkách, ze kterých to chceme objednat, no uvidíme, však ono to nějak dopadne
Holky my máme 30 lidí a počítáme včetně prstýnků těch 75 tisíc, víc teda nechcem, ani náhodou, to je strop
No my se chceme držet 50.000 a 10.000 mít jako rezervu, protože pak budou jiný výdaje, o víkendu jedeme pro kočárek, takže to je 10.000 a pak se koruny jen pokutálí
Kamarádka si nechala udělat prsten z chir. Ocele a za rok už se nedali ani nosit jak byly ošoupaný
@ivulk píše:
Kamarádka si nechala udělat prsten z chir. Ocele a za rok už se nedali ani nosit jak byly ošoupaný
..ono je asi chirurgicka ocel a chirurgicka ocel…chlap ma na ruce uz 5 let prsten z CHO a dela manualne a prsten je je jako novy…nebyl to zadny sunt za 150kc, ale normalne ze zlatnictvi..kupovala jsem ho v Praze… ![]()
@ivulk
Ten můj taky nosí prsteny x let a stále jsou jako nové
@Peczka
No nám se taky nedařilo, tak jsme si řekli, že se vemem no a jak jsme měli objednaný kytky, tak se nám to potvrdilo, ani jsme to nevěděli a ani jsme nedoufali, že se nakonec podaří přirozeně, ale už jsme to tak nechali.Ono je jedno jakej budu mít pupek, pak až bude dítě, to by jsme se nevzali už vůbec
Ahoj holky - můžu se přidat? Byla jsem požádána na Silvestra a datum máme 16.8.2014 ![]()
@ivulinaM
Rok 2013 byl na zásnuby na Štědrý den a Silvestra fakt plodný ![]()
@ivulinaM píše:
Ahoj holky - můžu se přidat? Byla jsem požádána na Silvestra a datum máme 16.8.2014
@Mazlucha no já už to ani nečekala
Jsme spolu 8,5 roku a máme 2 děti, a už od narození naší první přítel pořád o svatbě mluvil a skutek utek, takže jsem si nemyslela, že k tomu dojde. Před vánocema zas nahodil téma svatba, tak jsem mu řekla, že na to má ještě rok a půl a pak na nějaký šaškování před oltářem zvysoka kašlu - tak se asi lekl
![]()
@ivulk píše:
to řiká i partner a že to vypadá jak něco na azuby, nebo řezání nohy, prostě chirugická:-))ale on přehání, vzhledově by to nepoznal, možná se jen víc leskne..
@Mazlucha píše:
@Peczka
No nám se taky nedařilo, tak jsme si řekli, že se vemem no a jak jsme měli objednaný kytky, tak se nám to potvrdilo, ani jsme to nevěděli a ani jsme nedoufali, že se nakonec podaří přirozeně, ale už jsme to tak nechali.Ono je jedno jakej budu mít pupek, pak až bude dítě, to by jsme se nevzali už vůbec
proč ne? my máme dítě a berem se:-)