Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7758
16.1.14 10:36

Holky vy to teda risknete a šaty si objednáte, já nad tím přemýšlela, ale bojim se, raději v salónu, vyzkoušet jich víc, třeba mi budou sedět úplně jiný, než si představuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
16.1.14 12:07

Právě, že kamarádka si takhle objednala šaty, byly na ples, ne na svatbu, na obrázku krásný, taková ty vepředu kratší, vzadu delší, bohatá sukně, více vrstev, přišel jí hadr s hadrem vzadu, nezačištěnej, vůbec žádný vrstvy, no hrozný, vracela je zpátky, byly z Ameriky, ani né z Číny, proto se bojim, ale některé píšou, že měly štěstí a šaty parádní a za ty peníze, za půjčovné počítám 10,ale nebude tam ten strach, až se bude rozbalovat krabice:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.1.14 12:09

@ivulinaM
no 6 mm jsou na mě široké, já chci max 3-4mm, ale jsou fakt krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
16.1.14 12:20

Tak to máš hezký, u náís ty hezčí, co se mi líbí cca 10:-/doufám, že je třeba zničim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
16.1.14 12:40

Jasný, my jsme to včera s přítelem propočítávali a asi se nedostaneme pod 80,teda jsou v tom i prstýnky apod. máme jen 30 lidí, ale prostě ať počítám jak počítám jsme pořád na těch 80:-/sál 6, hudba 5,fotograf 5, kytky 7, šaty 10, šaty partner cca 5, jídlo 20, pití min 5, prstýnky 10,líčení, vlasy atd 1500,matrika 1500, pozvánky a cidulky na stůl 1500,cukroví, dort cca 5,a blbosti okolo-výzdoba, bižuterie:-)to nemáme ubytování. protože jsou všichni zblízka nebo budou chrápat u nás..něco jsme nadsadila radši, třeba bude levnější, ale raději počítám víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.1.14 12:45

@petulagabi
tak to vás fakt vyjde draho, my máme kytky za 1500, hudbu jsme právě vyřešili, že si uděláme nějaký směsky a pustíme na věži, jinak by nás stála 6000, oblek jsme sehnali za 1700, jídlo ještě cenu nevíme a pití ještě uvidíme kolik na něj dáme, dort mi bude dělat kámoška jako svatební dar, jak ho chcete mít velký, mě přijde za 5 tisíc přehnaně draho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
16.1.14 12:55

V tom jsou i koláčky a roládky a ovocný košíčky apod, a je to nadsazený, myslim, že to na 3 zkrouhnem:-)kytky chci i na auta, na stůl, pro maminky, pro družičky, náramek pro svědkyni apod. hudbu chceme dj, nic svýho nemáme, oblek jsme ještě nesháněli, ale kámoš měl hezkej a dával 5,včetně kravaty, vesty…pití si myslim bude víc než 5 tisíc, každej propije určitě 200,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
16.1.14 12:57

Já taky budu ráda, když ušetřima, le napsali jsme si radši víc, abysme pak byli příjemně překvapeni, než naopak:-)a já mám malinkýho prcka, takže moc běhání po slevách nejde..spíš řešim po telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
16.1.14 13:00

@ivulinaM Prstýnky jsou nádherné :palec: I mně by se nějaké takové líbily :) Šaty jsou krásné oboje, mně osobně se líbí ty druhé asi o něco víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.1.14 13:04

@petulagabi
My na autech budeme mít jen takovou organzu, to mě vyšlo aso na 290 kč, takže taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.1.14 13:05

Holky a malá vsuvka. Dnes jsme se dozvěděli, že čekáme holčičku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.1.14 13:09

@Peczka
Děkuji, Hanička nebo Štěpánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
16.1.14 13:44

@Mazlucha gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.1.14 13:46

@ivulinaM
Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
16.1.14 13:51

Holky tak za šaty dám 3500,– max. Naštěstí je u nás půjčovna šatů a ta holčina, která ju vlastní si je pak nechá, takže mi je v Americe dá ušít přesně na míru - super cena :dance: :dance: :dance: Půjčovnu vlastní už pár let a šije pořád u stejného krejčího, tak snad to bude v cajku :think: Pár šatů od ní jsem zkoušela a dobrý, tak snad ty pro mě budou taky cajk :think:

My budem mít na svatbě cca 60 lidí a pod 100 se asi nedostanem :roll: 50 budem mít svojich (teda aspoň doufám) a 50 nám půjčí tchýně. Jenže s rodičákem jí to budem splácet tak 2 roky :zed: :zed: :zed: Tak teď přemýšlím, jestli od května nejít do práce - kámoška odchází na mateřskou (pracuje v bance, takže bych měla víkendy volné), ale Gabči by bylo teprve něco málo přes půl roku, tož mám dilema jak blázen :nevim: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný