Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky vy to teda risknete a šaty si objednáte, já nad tím přemýšlela, ale bojim se, raději v salónu, vyzkoušet jich víc, třeba mi budou sedět úplně jiný, než si představuju
Právě, že kamarádka si takhle objednala šaty, byly na ples, ne na svatbu, na obrázku krásný, taková ty vepředu kratší, vzadu delší, bohatá sukně, více vrstev, přišel jí hadr s hadrem vzadu, nezačištěnej, vůbec žádný vrstvy, no hrozný, vracela je zpátky, byly z Ameriky, ani né z Číny, proto se bojim, ale některé píšou, že měly štěstí a šaty parádní a za ty peníze, za půjčovné počítám 10,ale nebude tam ten strach, až se bude rozbalovat krabice:-)
@ivulinaM
no 6 mm jsou na mě široké, já chci max 3-4mm, ale jsou fakt krásné
Tak to máš hezký, u náís ty hezčí, co se mi líbí cca 10:-/doufám, že je třeba zničim:-)
Jasný, my jsme to včera s přítelem propočítávali a asi se nedostaneme pod 80,teda jsou v tom i prstýnky apod. máme jen 30 lidí, ale prostě ať počítám jak počítám jsme pořád na těch 80:-/sál 6, hudba 5,fotograf 5, kytky 7, šaty 10, šaty partner cca 5, jídlo 20, pití min 5, prstýnky 10,líčení, vlasy atd 1500,matrika 1500, pozvánky a cidulky na stůl 1500,cukroví, dort cca 5,a blbosti okolo-výzdoba, bižuterie:-)to nemáme ubytování. protože jsou všichni zblízka nebo budou chrápat u nás..něco jsme nadsadila radši, třeba bude levnější, ale raději počítám víc
@petulagabi
tak to vás fakt vyjde draho, my máme kytky za 1500, hudbu jsme právě vyřešili, že si uděláme nějaký směsky a pustíme na věži, jinak by nás stála 6000, oblek jsme sehnali za 1700, jídlo ještě cenu nevíme a pití ještě uvidíme kolik na něj dáme, dort mi bude dělat kámoška jako svatební dar, jak ho chcete mít velký, mě přijde za 5 tisíc přehnaně draho
V tom jsou i koláčky a roládky a ovocný košíčky apod, a je to nadsazený, myslim, že to na 3 zkrouhnem:-)kytky chci i na auta, na stůl, pro maminky, pro družičky, náramek pro svědkyni apod. hudbu chceme dj, nic svýho nemáme, oblek jsme ještě nesháněli, ale kámoš měl hezkej a dával 5,včetně kravaty, vesty…pití si myslim bude víc než 5 tisíc, každej propije určitě 200,
Já taky budu ráda, když ušetřima, le napsali jsme si radši víc, abysme pak byli příjemně překvapeni, než naopak:-)a já mám malinkýho prcka, takže moc běhání po slevách nejde..spíš řešim po telefonu
@ivulinaM Prstýnky jsou nádherné
I mně by se nějaké takové líbily
Šaty jsou krásné oboje, mně osobně se líbí ty druhé asi o něco víc ![]()
@petulagabi
My na autech budeme mít jen takovou organzu, to mě vyšlo aso na 290 kč, takže taky super
Holky a malá vsuvka. Dnes jsme se dozvěděli, že čekáme holčičku
![]()
Holky tak za šaty dám 3500,– max. Naštěstí je u nás půjčovna šatů a ta holčina, která ju vlastní si je pak nechá, takže mi je v Americe dá ušít přesně na míru - super cena
Půjčovnu vlastní už pár let a šije pořád u stejného krejčího, tak snad to bude v cajku
Pár šatů od ní jsem zkoušela a dobrý, tak snad ty pro mě budou taky cajk ![]()
My budem mít na svatbě cca 60 lidí a pod 100 se asi nedostanem
50 budem mít svojich (teda aspoň doufám) a 50 nám půjčí tchýně. Jenže s rodičákem jí to budem splácet tak 2 roky
Tak teď přemýšlím, jestli od května nejít do práce - kámoška odchází na mateřskou (pracuje v bance, takže bych měla víkendy volné), ale Gabči by bylo teprve něco málo přes půl roku, tož mám dilema jak blázen
![]()