Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Teeeri
My uz máme skoro vše, ale po termínu jsme šli asi první kupovat oblek
Šaty plánuji taky az v březnu..musim zhubnout jsem jak silnice ![]()
@Peczka
Mě dort bude dělat kamarádka (svědkyně),no a ty šaty jdu taky shánět dá se říct těsně před svatbou, protože já ty těhotenske shanet budu ![]()
@Peczka
Já ani plasit nemohla, kvůli tomu, že se budu vydávat na začátku 8.měsíce, tak není jisté, jak velký budu mít buben ![]()
Tak já du pro šatky koncem ledna, poporodní kila jsou naštěstí všechny dole:-)co máte zatim holky zařízeno? Já zamluvenej termín na matrice, domluvenou hudbu, domluvu s kastelánem, máme to nahradě, domluvený jídlo, a od kamarádky dort a koláčky a zákusky
@Peczka píše:
No ani nemluv. Já už v lednu 2013 hubla a měla jsem super postavu. Pak nějak v létě jsem přestala a ted zas jedla jak čuně, takže aspoň těch 8 kg musí dolů. Naštěstí mám spíše jen pneumatiku na břichu a to jde dobře dolů
@petulagabi ahooj a kde máte svatbu?
na hradě Střekov v Ústí nad Labem, no spíš zřícenina:-))
A holky na kolik Vás vyjdou prstýnky? My jsme zatim jen tak očumovali a ty co se nám líbili, tak za jeden 11tisíc, což teda dát fakt nechcem, byli jsme teda zatim jen v těch zlatnictvích ve velkých marketech, a tam to maj teda předražený..
No my jsme koukali na netu po prstynkach a koukala jsem ze se daji sehnat i levneji taky zalezi na to m z ceho je chcete my jsme se domlouvali ze nam budou stacit z chirurgicky oceli jsou levny a taky krasny a vypada to jako stribro nebo bile zlato
zasnubni jsem dostala od pritele z bileho zlata a myslela jsme si ze je stribrny musel me vyvezt z omylu ![]()
My chceme určitě zlato, přiteli se chir.ocel nelíbí, mně by to bylo jedno, já dostala zásnubní bilé zlato s briliantíkem a je pravda že to vypadá jak stříbro:-)ale je krásnej, to se mu musí nechat:-)
@Peczka No já koukám jako blázen
to je rychlovka. Já si říkám, že máme čas ![]()
to lze objednat takto hodně dopředu.
Kolik kg svatebních koláčků mám nechat udělat?
To je jedna z mnoha otázek…
![]()
@Teeeri
Tak my se rozhodli, že prstýnky objednáme z netu, chceme chir. ocel a ty co se mi líbí vyjdou oba na 210Kč plus poštovné. A koláčky si budu dělat asi sama, ale kolik to teda nevím