Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hr4sek22 u nás to vypadalo podobně, takže sem všem oznámila, že je to naše svatba a pozvem koho chceme my a né kdo si to přeje s tím, že jestli má někdo námitky tak se můžem vzít taky jen my a svědkové natajno. Především rodičovstvo okamžitě zmlklo ![]()
@Hr4sek22 automaticky sem vyřadla tu část rodiny, co jezděj právě jen na svatby a pohřby a jinak je člověk vůbec nevidí, ty mi za to nestojej. To raděj zaplatím zábavu kamarádům s kterýma se budu aspoň bavit ![]()
Ahoj holky taky plánujeme svatbu ale chtěla bych se na něco zeptat. Plánujeme tu svatbu uplně jednoduchou jen se svěkama myslíte, že by to šlo bez šatů? Normálně v civilu bez hudby atd jen prostě podepsat to a jít? Máte s tím některá zkušenosti? Děkuji mějte se hezky
![]()
@Agáta0 Sousedka se předloni vdala v černých společenských kalhotách a modré halence se třpytkama
takže si myslím, že by to ŠLO
![]()
@Hr4sek22 Až tak jo?:D To je super teda zkusím se tam zajít zeptat ale myslím taky, že by to mělo jít..
děkujii ![]()
@Agáta0 Já bych v tom neviděla problém. Pokud se nebudete brát v teplákách..
![]()
@Hr4sek22 Tak v teplákách nee
ale uplně jste mě potěšila tím i rozesmála
30.10 se jdu zeptat tak Vám dám určitě vědět
![]()
@Agáta0 Tak pak musíš dát vědět co ti řekli
Já taky chtěla jen skočit na úřad, říct si ano, nijak to nehrotit a užít si pak den podle svýho jen s manželem, ale asi by mě pak mrzelo, že tam nebyli nejbližší. Takže plánujem na srpen jen menší obřad (cca 12 lidí) a pak žranici v nějakým sklípku.. bych ráda. Uvidíme
![]()
@VercaV Ahoj.. a v jakým stylu bude svatba? Velká, malá, radnice, zámek..? a šaty? ![]()
@Hr4sek22 tak my chceme svatbu v kapličce, která je součáastí komplexu hoteloveho, a bude to taková menší svatba - 20 lidí - pouze oběd, po obědě dort a zakusky a pak konec.. ![]()
Tak to mám zpečetěné..zamluvený zámek na 22.8.
holky máte představu kolik tak stojí kytky pro nevěstu, maminky, svedkyni, do klopy a mirta možná něco na stůl…kolik si za to tak odhadem může květinářství říct??