Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My taky nemáme termín. Je čas
a svatbu budu zařizovat od ledna.
co vy,,,
Docela se to tu mate, kdo se bere 2014, kdo se vzal, kdo se bere letos…
![]()
@jarka2011 vyrobila sis svatební kytici?
to je super nápad ![]()
svatební oznámení jste si dělali sami? A jak jste to tiskly? nebo psali na čtvrtky?
@Dreezy jste spolu 5 let, my jsme spolu 6 let, příští rok 7
máme dceru, jsme zasnoubení už 2 roky, loni jsme to kvůli těhotenství zrušili. spíš teda já ![]()
My jsme ted oslavili 5 výročí co jsme spolu
zasnoubení jsme od září loňského roku, ale chtěla jsem počkat až bude malý trošinku větší…
pořád to odkládám i s termínem a vůbec se o to nezajímám že je času(hlavně ty peníze chybí) ale úplně mě to teď chytlo..datum se mi už líbí:) tak je to nějakých necelých 10 měsíců, kdybych postupně začala zařizovat, tak by to bylo fajn, ať pak není velká suma najednou:)
s čím jste začali jako první?
@Teeeri @Dreezy
Já bych také chtěla 14.6., páč 14 je mé oblíbené číslo
6.6. nechceme protože 6.6. 2012 se nám narodil syn ![]()
Já to také ještě neřeším, že je čas…
a taky musíme napřed našetřit! Já si furt říkám, že nejdražší budou šaty…
(doufám) ![]()
@zlaticko22
my taky od září ale 2011
@mekkinka je to opravdu krásné datum…to bude svateb ten den..vzala bych se klidně v květnu ![]()
Jako první?
Asi takto: za mě:
1. vyřídit termín
2. seznam hostů
3. zajistit hostinu a spaní
4. pak šaty, oblek, prstýnky, květina, kadeřnice
5. svatební výslužka - koláčky dort
6. zajistit hudbu a fotografa
7. taxi???
Zapomněla jsem na něco?
![]()
Tak si ještě říkám, že jsem tu moc brzo… Za půl roku to teprve budu připravovat… ![]()
@Teeeri Květen je krásný
Taky tak nějak původně byl v plánu. Ale nakonec to budeme mít do roka a do dne
A brzy tu nejsi
Prostě celý rok 2014. Já tedy ještě nějak neplánuju nic, jen to místo bych chtěla, abychom ten termín měli na jisto zamluvený.
Ahoj holky, mužu se přidat? My bychom chtěli svatbu v patek 13.6.2014 já nejdřív nechtěla, ale přítel říkal, že musí mít zajímavé datum a patek 13 si pry pamatovat bude. Jen nevím, kdy začít zařizovat? Zaregistrovala jsem se na beremese je tam spousta inspiraciB-)j