Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
12.7.14 21:20

Peczka máte krásné fotečky, dle všeho to byla tradiční svatba se vším všudy :lol:…a kdo kápnul na vodu a vodečku? :lol: U nás to vyšlo, tak jak mělo. On manžel vodu pozná - jdou jí bublinky po sklenici, což alkohol neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
13.7.14 18:50

@Peczka Nejmíň dva lidi na těch fotkách znám :mrgreen: Moc pěkné jste to měli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.7.14 12:18

Ahoj holky jak je to s tím zasedacím pořádkem??nějak se nemůžu domluvit jde mi o čelo stůl bude do T protože je nás málo z mé strany takže podle mě mají být moji rodiče na straně ženicha a na straně nevěsty ženicha rodiče nevěsty naši se pořád dohadují, že chtějí sedět na mé straně tak nevim :-( pak svědci a dál jak si, kdo sedne jde jen o oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.7.14 12:20

@sjuzn1 Klidně to otoč, já budu mít naše u sebe a přítel zase rodiče u sebe. Vždyť je to jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
21.7.14 12:22

@sjuzn1 nevesta by mela sedet na pravo a vedle ni otec, mamka, svedek atd. A zenich vlevo a vedle nej mamka, tatka, svedek. My jsme to tak meli. Proc by meli tvoji rodice sedet vedle zenicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.7.14 12:25

@MonaSun Podle nějakého nepsaného svatebního čehosi to tak někdo má ale svatbu ať si každý udělá jakou chce a ne že to tak musí být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
21.7.14 12:30

@Luisiana prave kazdy to muze mit jak chce. Jen ze co jsem byla na svatbach tak rodice od nevesty sedeli vedle ni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.7.14 12:42

No někde jsem to viděla a vyčetla tak O. k. děkju moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
21.7.14 14:30

@Peczka noo někde jsem to četla, že by to tak mělo být nakonec nevim jako tobude protože se tam nevejde stůl do T nooo naši chtějí sedět na mé straně není s nima domluva tak to tak budem muset udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.7.14 14:35

Dle pravidla stolování je to opravdu přehozené a rodiče nevěsty sedí u ženicha a obráceně…jako důvod asi, aby se lépe poznali s rodinou ženicha? My to měli obráceně, moje mamka u mě, manželovy rodiče u něho…nikdo nic neříkal, sedli si tak sami, my neprotestovali. Nač na tom bazírovat. Udělejte si to tak, jak vy chcete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.7.14 14:44

Moderni svatba v praze?
Nebo moznost pronau prostor?
Poradte prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.7.14 14:58

@luciekal Jako s čím? dneska je tolik možností, jak si to vymyslíš, tak ti to udělají a poskytnou. Ovšem někdy se chybička vloudí, jako např. u nás na vesnici měla být svatba u sochy sv. Václava s výhledem na hrad Trosky…celkem pěkné místečko…tak to tam obec krásně vysekala, připravila a on tam do rána někdo vyvezl močůvku…jo být jiný se někdy nevyplácí. Nebo my se chtěli původně vzít na své dovolené na Pálavě v obci Pavlov, představa byla někde u sklípku či ve sklípku a matrikářce se to nezdálo dost důstojné. Ale v Praze jsou lidi modernější, tam půjde všechno. Otázka, kolik to bude stát, ale dneska jde vše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
21.7.14 15:01

@Miriska me prave v prazenic moc nenapada jen ta klasika tak jsem myslela ze treba hostinu mel nekdo nekde kldne bych si udelala vyzdobu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.7.14 15:12

@luciekal No z Prahy nejsem, ale určitě tam bude možností plno, jak si udělat svatbu podle svého přání ;) a jestli klasiku nechcete, tak ji nedělejte. Např. svatba po nás byla ve stylu 30.let? nebo kdy se nosili klobouky, pánové bekovky, vestička, dámy takové ty charlestonky šatičky a k tomu klobouk…fakt to měli krásně vyladěné ;) Byla to teda pouze svatba ve 4 lidech plus dvě malé holčičky, ale vyladění byli všichni, což u např. 50 hostů jde těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.7.14 15:15

Pro mě netradiční by byla ta svatba ve slípku, ale to nám nevyšli vstříc, tak jsme to pak vzdali. A co třeba taková svatba ve hvězdárně? :pankac: ale aby to mělo své kouzlo, musela by být hodně v noci s otevřenou střechou, hvězdy nad hlavami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný