Svatba 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
3.7.14 09:05

Ahoj, chtěla bych se zeptat… Jak je to se svatbou v jiný den, než má radnice vypsaný jako oddávací? Chtěla bych svatbu (jen my dva a svědci) na datum našeho 10. výročí, což vychází na pondělí (na konci listopadu).
Je to možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.7.14 09:25

@Chirra
To se musis zeptat na radnici, jestli tě oddaji v pondělí. Jinak si ten den zaplatis, pokud teda ti vyhoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.7.14 12:08

@Peczka a nealko…máme 2balíky vod po 1,5l,12l džusu, balík coly, balík spritu…pár radleru, basu birella…pak alkohol, ale to myslím by mělo stačit no a to víno bych řekla že stačí 50l litr na osobu bych počítala…myslím, že té vody je málo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
3.7.14 18:19

@Peczka ma byt o vikendu hic Cecilko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.7.14 00:01

:mavam: Zdravím po dlouhé době a hlavně…po svatbě :srdce:,která dopadla úžasně a jsme naprosto spokojení :potlesk: tyrkysovo-bílá se zdařila, dekorace, obřad, zábava, vše absolutně suprový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
6.7.14 07:10

@veryen :kytka: :kytka: :kytka: moc gratuluju :kytka: :kytka: Nádherný šatečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.7.14 08:51

@veryen Paráda, to jste vy v tom Harrachově, viď ;) Kadeřnice klapla i dortík krásnej. Přeji hodně štěstí a ať nám to s těmi našimi manželi dlouhá léta vydrží (myšleno navždy). :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
6.7.14 08:54

@Peczka se vdává dneska a pak ještě někdo? Já stále sháním fotografa, DJ a vůbec nevím co z dortem a zákuskama. Udělám sladký bar a tam to všechno dám. Na stoly dávat nebudu. Zábavu už připravuju - zábavu spíš v uvozovkách - chlap nechce ty tradiční tak budou netradiční :mrgreen:

@veryen Krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.7.14 09:07

@Luisiana No jo Peczka má dnes svůj velký den, tak at jim vše klapne, jak si přejí :hug: další nevím, není další až v srpnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
6.7.14 09:13

@Miriska Já teda 23. 8. Nebo neměla to už včera? Má to v neděli? Dneska je v Ostravě krásně! Budou to mít krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.7.14 09:17

@Luisiana no jo, dyt je neděle :lol: Včera to měli, tak až se mladá paní dostane k netu, tak nám určitě dá vědět, jaké to bylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.7.14 09:18

Holky, jak dlouho čekáte na fotky od profíka? Ta naše má dodání finálních fotografií až 5.8., což je cirka měsíc a půl od svatby…ale do příštího týdne by měla zveřejnit nějaké na netu. Se nemůžu dočkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
6.7.14 11:10

@Miriska Dyt já toho fotografa ještě ani nemám… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
6.7.14 11:30

@Miriska nam da asi 400 upravenych fotek na dvd do 14dni a pak si muzu vybrat jake chci a on je vyvola. Spolecne fotky necham vyvolat a dam rodine a zbytek co budu chtit necham vyvolat normalne v drogerce az bude akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.7.14 15:03

Děkuji vám, holky :-)
Mirisko…ano, v Harrachově, kadeřnice vážně klapla, za 45 minut jsem měla udělaný vlasy i s líčením, je strašně šikovná a rychlá, navíc moc příjemná :kytka: a vůbec není drahá…chtěla JEN 600Kč, já na ní koukala, jak blázen…za cestu, rychlou a kvalitní práci s vlasama, nalíčení… :palec:,vyrazila mi dech, protože jen na zkoušce u nás jsem platila 700Kč a to bez líčení a projetého benzínu.
Peczko, přeju nádherný obřad, krásný celý den a hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný