Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Luisiana Ano ke stolu se píše věta: budeme rádi, když usednete s námi ke svatební tabuli, nebo jste zváni ke svatebnímu stolu nebo tak neco…pokud to tam není, je to jen oznámení o datu a místě konání obřadu. Takže to fakt blbě pochopili.
My oznámení nemáme, ti co to vědět mají, to vědí. Pár lidem to oznámíme formou koláčků a oznámení budeme dělat snad zpětně, ale ženichovi se moc nechce, tak to možná ani nedopadne.
Hudbu už máme na místě, tak aspon to. Dort je stále ve hvězdách, je sice objednaný, ale paní není možné se dovolat, pořád to má vypnuté. Měli jsme volat dnes v 8h ráno a stejně je ndostupná. Email jsme posílali a stále nevíme, jestli ho četla. Fakt docela sranda ![]()
@Luisiana píše:
Blbě to pochopili, nejsou pozvaní na oběd ale jen na obřad.
přesně tak. Blbě to pochopili oni
@Luisiana Záhada s telefonem vyřešena, dort bude
Měli jsme špatné číslo ![]()
Trápí mě jiná věc, já i malá máme jakési nachlazení, jestli má to co já, tak ji bolí v krku, nutí ji to ke kašli a má ucpaný nos…paráda. No nevím, co malému dítěti na bolení v krku a ani já si toho mnoho vzít nemůžu
Mám septisan, ten vím, že těhotné můžou a můžu si vzít paralen, který ale doma není, že
Jenže co já, ale hlavně malá je z toho vyplesklá, nespí, věčně se v noci budí a řve
To bude svatba panečku.
Tak holky, objednala jsem první várku serepetiček z Netu. Krabičky, bublifuky, ubrousky dvoje druhy, mandličky a čokoládky. A taky tylovou roli. A foťáky.
Jakou budete mít zábavu? Vůbec netuším ale nechceme typické zábavy takže tombola, osáhávání se navzájem a zvedání bot určitě nebude… Nějaké nápady???
@Luisiana pozítří a zítra celý den jezdím, malá bude naštěstí doma s přítelem. Ale stejně, ona je přes den zatím v pohodě, ale v noci už druhý den nespí a věčně se budí. ![]()
@Miriska Aha, takže v úterý… tak to už máte fakt za pár. Se těším co nám pak povykládáš…snad bude malá v pohodě
Mám doma šaty a udělané nehty a vlasy a jsem totálně mrtvá, neb jsem od 5h vzhůru ![]()
@paeatara díky díky moc taky si myslím…no na odpoledmí raut jsme pozvali ještě pár lidí asi 3 páry navíc a to ujsme jen říkali ústně a oni to zapoměli takže taky bomba myslela jsem, že ústně to stačí jinak bych bývala a lepsoň na PC nebo ručně napsala ať dojdou v tu a tu dobu tam a tam na dort a prase ach jooo
jinak svatební meny svíčková…hahaha prosadila jsem si ji
podprsenku vůbwc nemůžu sehnat a koupim si kvalitnější, aby mi opravdu seděla po tom děcku ty prsa už nejsou ono a těžko mi sedí ![]()
@Peczka já jí slavila tak nějak taky dala jsem si 4 dvojky a hotovo už to není co bývalo holt a nic nesnesu ![]()
Tak nám už přišli prstýnky
a tolik se mi líbí že bych ho nejradši nosila už teď ![]()