Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nad tou podprsenkou taky přemýšlím chtěla jsme do tesca tak nevim právě my chcem 10l vína pro 40lidí myslím, že to je málo
kolik budete mít lidu taky máme svoje pití
Šaty v Havru nakonec, ale budou je teprve objednávat a budu si je zkracovat. Jinak jsem s tím zatím nepohla ![]()
Kolik vina jsem tedy taky premyslela
myslela jsem ze 10c a 10b by mohlo stacit..tak me nedeste holky ![]()
@Peczka no jooo Morava
no uvidíme na podprsenky jsem se byla dívat v prádle tak jedna úplně obyč 700 a taky hnusná tělová 900 takže na tohle jim prdim…to je moooc jinak jsme dávali dohromady auta a akorát jsme se dohádali přípravy děs ![]()
@Peczka moooc hezké
jsem zvědavá, co mi tam vytvoří nemám moc háro :-/
@Peczka manzel vestu nemel a podle ani mit nemusi
,beztak budete mit teplo ![]()
@Peczka jaho vesta je hezka ale podle me kam ji potom vyuzije? kdyz je to oblek i s vestou tak to beru ale pokud uz mas oblek tak bych se na vestu vyprdla ![]()
@Peczka píše:
@lucka83 no právě máme oblek bez vesty. Se dohodnu s Oldou no, jestli ji vůbec chce. Ale jho mamka taky neříkala nic o vestě až ted mě to trklo no
ja bych vestu fakt neresila ![]()
Ja ji teda neresila vubec ![]()
@Peczka mýho bych do vesty nedostala a sako poletí si myslím taky hnedka bude teplo takže bych vůbec neřešila ![]()
@Peczka můžeme být rádi, že je dostanem do toho obleku a kravaty si ymslím ![]()
@Peczka píše:
Týý jo, ale jaky je Olda fešák v kvádru. To je iné než ho vidět v riflích nebo doma v trenclách
tj ![]()