Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Peczka Já vůbec nevím, jestli mám mít silonky nebo ne… Musím se poptat v salonu
@Luisiana píše:
@Peczka Já vůbec nevím, jestli mám mít silonky nebo ne… Musím se poptat v salonu
já rozhodně nebudu…vedro kolem sebe metr latky a jeste silonky to by me zabilo?.D
Zdravím, dnešní zkouška délky šatů a tak vůbec šatů ve spodním prádle dopadla na výbornou. Zítra si jedeme pro prsteny
Cena 6700Kč za oba. Ještě jsem je neviděla, ale doufám, že budou takové, jaké je chceme mít ![]()
A volala mi paní z matriky, co ta hudba…tak to musíme do pondělka fakt pořešit ![]()
@Peczka já mít punčochy budu paní mi je objednávala v salonu…já bych bez nich nešla teda at je vedro nebo ne…tak gratuluju k podprdě já budu muset taky někam to jít pořešit
@sjuzn1 A jaké máš šaty?
Holky co se dává do bot když jsou krapet větší ale menší mám malé? Nějkaé ty gelové polštářky?
@Luisiana krémové a ne čistě bílé já to nemám nafocené trošku vlečka a korzet dřív se dávala vata
do bot nevím nooo ![]()
Máme bílé zlato s rytinou zevnitř a zvenčí jen jedna rýha…ale ještě jsem je neviděla, takže jak dopadly nevím ![]()
Punčochy mít budu, mám bílé samodržky objednané z rájprádla, jinak prádlo mám ale tělové, protože bílou podprsenku na moje efka
jsem neobjevila.
Hudbu máme hotovou, zítra ji tam snad dovezeme, když ne zítra, tak v pondělí.
Mě půjdou vidět nohy někam skoro do půl lýtek tak si říkám že silonky asi ne. Buď tělové nebo žádné, já jsem spíš pro žádné…
Holky asi jsme si naběhla
posílala jsem elektronicky oznámení jako, teda že s bereme ale ne pozvání ke svatebnímu stolu a lidi to pochopili, že můžou přijít jak to tedy je…takže už asi nic neposílat..myslela jsem jen, aby se došli mrknout na obřad třeba
@sjuzn1 no, já měla oznámení ve dvou verzích. Jednu jen oznamovací a druhou, pro zvané, tam bylo připsáno, že jsou zváni na svatební hostinu.
@paeatara nooo mám jakoby oznámení a k tomu právě srdečně zváni ke svatebnímu stolu
tu jsem neposílala jen to oznámení
Prsteny přesně jaké jsme si představovali, zevnitř máme oba vryto „v nouzi mazlit“ a z vnější strany je jen jedna rýha asi ve 2/3, na střed jsme nechtěl. Paráda.
Dle předpovědi nám má ve stavební den možná i pršet
minimálně píší oblačno a přehánky, teplota 22 stupnů…asi zmrznem. Ale co, hlavně, když vše dobře proběhne.
Koláčů jsme nakonec napekli ze 4kg…to jen pro přibližnou představu, i když mě to nic neříká. Mám 15 klasických košíčků svatebních, jednu velkou dortovou krabici do práce, dvě menší do restaurace na stůl, pak nějaké rozdávačy včera pro ty, co pomáhali péct a stále mi toho dost zbývá…
ale tak snad se to sní.