Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
neboj, jak ti daji oddaci list budou tam jen tvoji rodiče, ja mam v rl taky uvedene prarodiče.
margita zas tak hrozna neni
neřeknu kdyby byla eržika ![]()
burgundy píše:
neboj, jak ti daji oddaci list budou tam jen tvoji rodiče, ja mam v rl taky uvedene prarodiče.
margita zas tak hrozna nenineřeknu kdyby byla eržika
Eržika - no to je taky fakt,to by bylo horší ale při vyslovení jména Margita mi na tom nepřijde nic cikánského,za to bych se vůbec nestyděla ![]()
burgundy píše:
margita zas tak hrozna nenineřeknu kdyby byla eržika
holky tak jeste jednou diky
fakt jste mne docela uklidnily ale stejne si ho budu drzet a z ruky ho nedam ![]()
janca.markova1984 píše:
holky tak jeste jednou dikyfakt jste mne docela uklidnily ale stejne si ho budu drzet a z ruky ho nedam
vůbec to neřeš, jak jsem psala, v RL jsou jenom tvé rodiče, nééé prarodiče…
plašíš zbytečně ![]()
Monny89 píše:janca.markova1984 píše:vůbec to neřeš, jak jsem psala, v RL jsou jenom tvé rodiče, nééé prarodiče…
holky tak jeste jednou dikyfakt jste mne docela uklidnily ale stejne si ho budu drzet a z ruky ho nedam
plašíš zbytečně
ale ja si pamatuju ze sjem tam tohle jmeno videla jako babicky ty tam mas fakt jen rodice?tak to ja zavolam mati a zeptam se ji at mi ho najde a rekne abych fakt neplasila zbytecne ale fakt jsem ho tam videla…
no nic no diky
![]()
janca.markova1984 píše:Monny89 píše:ale ja si pamatuju ze sjem tam tohle jmeno videla jako babicky ty tam mas fakt jen rodice?tak to ja zavolam mati a zeptam se ji at mi ho najde a rekne abych fakt neplasila zbytecne ale fakt jsem ho tam videla…janca.markova1984 píše:vůbec to neřeš, jak jsem psala, v RL jsou jenom tvé rodiče, nééé prarodiče…
plašíš zbytečněno nic no diky
![]()
teď jsem se schválně ještě koukla a je tam - MATKA DÍTĚTE ( jméno, rozená, místo narození ) a OTEC DÍTĚTE (to samé) a ty jsi tam jako to dítě.. Chápeš?
Prostě jen ty a tvoje rodiče… Stejně jako tvoje dítě tam pak bude mít tebe a tvého partnera…
A v oddacím listě jsou taky jenom rodiče ![]()
asi to každá matrika dělá jinak, ja mám v rl uvedené rodiče i prarodiče a k tomu ještě jejich povolání. RL mám z roku 1982 ![]()
Přítel má v rl uvedene jenom rodiče, takže tak.
tak nebo tak,za stres ti to opravdu nestojí
burgundy píše:
asi to každá matrika dělá jinak, ja mám v rl uvedené rodiče i prarodiče a k tomu ještě jejich povolání. RL mám z roku 1982
Přítel má v rl uvedene jenom rodiče, takže tak.
tak nebo tak,za stres ti to opravdu nestojí
já mám RL z roku 1989 a už to tam nemám, mám tam jenom rodiče ![]()
no ja prave z roku 1984 a myslim ze to tam mam jinak bych nemela takovej stres
no co nak to dopadne hlavne ze vim ze se mam pripravit ![]()
Tak tedy,nedalo mi to a schválně jsem se šla mrknout do svého RL a mám tam jména a povolání svých rodičů a jména babiček a dědů z matčiny i otcovy strany …
Jsem prosinec 1985 ..
Baslerinda píše:
Tak tedy,nedalo mi to a schválně jsem se šla mrknout do svého RL a mám tam jména a povolání svých rodičů a jména babiček a dědů z matčiny i otcovy strany …
Jsem prosinec 1985 ..
cože i povolání
tyyy jo.. tak to je hezký teda… ![]()
já tam mám jen jména, data narození a místo narození… ![]()
ale jsem 1989
Monny89 píše:Baslerinda píše:
Jsem prosinec 1985 ..cože i povolání
![]()
tyyy jo.. tak to je hezký teda…
já tam mám jen jména, data narození a místo narození…
ale jsem píše: Více
Jo,jména a povolání našich,jména dědů a babiček ( babiček i za svobodna) , RL jiných lidí jsem neviděla,tak si myslím, že ten můj je normální a koukám,jak to každý má odlišné ![]()
Baslerinda píše:Monny89 píše:Jo,jména a povolání našich,jména dědů a babiček ( babiček i za svobodna) , RL jiných lidí jsem neviděla,tak si myslím, že ten můj je normální a koukám,jak to každý má odlišnéBaslerinda píše:
Jsem prosinec 1985 ..cože i povolání
![]()
tyyy jo.. tak to je hezký teda…
já tam mám jen jména, data narození a místo narození…
ale jsem píše: Více
to je hezký teda.. já ani manžel to nemáme..
že by měnili nějaká „pravidla“ ![]()