Svatba - OP nebo rodný list?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
25.4.11 15:49

neboj, jak ti daji oddaci list budou tam jen tvoji rodiče, ja mam v rl taky uvedene prarodiče.
margita zas tak hrozna neni :nevim: neřeknu kdyby byla eržika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
25.4.11 16:02
burgundy píše:
neboj, jak ti daji oddaci list budou tam jen tvoji rodiče, ja mam v rl taky uvedene prarodiče.
margita zas tak hrozna neni :nevim: neřeknu kdyby byla eržika :-)

Eržika - no to je taky fakt,to by bylo horší ale při vyslovení jména Margita mi na tom nepřijde nic cikánského,za to bych se vůbec nestyděla :-)

• Citovat
  • Upravit
6792
25.4.11 16:21
burgundy píše:
margita zas tak hrozna neni :nevim: neřeknu kdyby byla eržika :-)
:-D :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.4.11 16:23

holky tak jeste jednou diky :lol: fakt jste mne docela uklidnily ale stejne si ho budu drzet a z ruky ho nedam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 16:23
janca.markova1984 píše:
holky tak jeste jednou diky :lol: fakt jste mne docela uklidnily ale stejne si ho budu drzet a z ruky ho nedam :lol:

vůbec to neřeš, jak jsem psala, v RL jsou jenom tvé rodiče, nééé prarodiče…
plašíš zbytečně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.4.11 16:29
Monny89 píše:
janca.markova1984 píše:
holky tak jeste jednou diky :lol: fakt jste mne docela uklidnily ale stejne si ho budu drzet a z ruky ho nedam :lol:
plašíš zbytečně :kytka:

ale ja si pamatuju ze sjem tam tohle jmeno videla jako babicky ty tam mas fakt jen rodice?tak to ja zavolam mati a zeptam se ji at mi ho najde a rekne abych fakt neplasila zbytecne ale fakt jsem ho tam videla… :nevim: no nic no diky :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 16:34
janca.markova1984 píše:
Monny89 píše:
janca.markova1984 píše:
plašíš zbytečně :kytka:
ale ja si pamatuju ze sjem tam tohle jmeno videla jako babicky ty tam mas fakt jen rodice?tak to ja zavolam mati a zeptam se ji at mi ho najde a rekne abych fakt neplasila zbytecne ale fakt jsem ho tam videla… :nevim: no nic no diky :pankac: :dance:

teď jsem se schválně ještě koukla a je tam - MATKA DÍTĚTE ( jméno, rozená, místo narození ) a OTEC DÍTĚTE (to samé) a ty jsi tam jako to dítě.. Chápeš?

Prostě jen ty a tvoje rodiče… Stejně jako tvoje dítě tam pak bude mít tebe a tvého partnera…
A v oddacím listě jsou taky jenom rodiče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
25.4.11 16:45

asi to každá matrika dělá jinak, ja mám v rl uvedené rodiče i prarodiče a k tomu ještě jejich povolání. RL mám z roku 1982 :nevim:
Přítel má v rl uvedene jenom rodiče, takže tak.
tak nebo tak,za stres ti to opravdu nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 16:48
burgundy píše:
asi to každá matrika dělá jinak, ja mám v rl uvedené rodiče i prarodiče a k tomu ještě jejich povolání. RL mám z roku 1982 :nevim:
Přítel má v rl uvedene jenom rodiče, takže tak.
tak nebo tak,za stres ti to opravdu nestojí

já mám RL z roku 1989 a už to tam nemám, mám tam jenom rodiče :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
25.4.11 16:57

no ja prave z roku 1984 a myslim ze to tam mam jinak bych nemela takovej stres :lol: no co nak to dopadne hlavne ze vim ze se mam pripravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.4.11 17:00

tak uvidíš no… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
25.4.11 19:18

Tak tedy,nedalo mi to a schválně jsem se šla mrknout do svého RL a mám tam jména a povolání svých rodičů a jména babiček a dědů z matčiny i otcovy strany …
Jsem prosinec 1985 ..

• Citovat
  • Upravit
36544
25.4.11 19:24
Baslerinda píše:
Tak tedy,nedalo mi to a schválně jsem se šla mrknout do svého RL a mám tam jména a povolání svých rodičů a jména babiček a dědů z matčiny i otcovy strany …
Jsem prosinec 1985 ..

cože i povolání 8-o 8-o tyyy jo.. tak to je hezký teda… :think:

já tam mám jen jména, data narození a místo narození… :nevim:

ale jsem 1989

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
25.4.11 19:29
Monny89 píše:
Baslerinda píše:
Jsem prosinec 1985 ..

ale jsem píše: Více

Jo,jména a povolání našich,jména dědů a babiček ( babiček i za svobodna) , RL jiných lidí jsem neviděla,tak si myslím, že ten můj je normální a koukám,jak to každý má odlišné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36544
25.4.11 19:39
Baslerinda píše:
Monny89 píše:
Baslerinda píše:
Jsem prosinec 1985 ..

ale jsem píše: Více
Jo,jména a povolání našich,jména dědů a babiček ( babiček i za svobodna) , RL jiných lidí jsem neviděla,tak si myslím, že ten můj je normální a koukám,jak to každý má odlišné :nevim:

to je hezký teda.. já ani manžel to nemáme.. :nevim: že by měnili nějaká „pravidla“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí