Nevěra v těhotenství

26
24.4.11 08:38

Nevěra

Ahoj holky,
jsem fakt bezradna a nevim co mam delat. Jsem ve 31 tydnu tehotenstvi, asi pred mesicem jsem zjistila, ze si manzel nasel milenku. Samozrjeme jsem hned udelala scenu, slibil, ze to s ni konci a ze chce zustat s nami. Po mesici jsem zjistila ze to byli jen plane reci, ze to s ni tahne dal, tak jsem mu sbalila kufry, ale on se porad nemel k odchodu a najednou v patek ze se k ni stehuje. Mne teda tvrdil, ze jede s kamarady pryc, ale ja mu opet neverila a tak jsem zajela za milenkou. Ta mi vse potvrdila i ze na vikend jedou k ni na chatu. Holky ja jsem uplne na dne, on mi rekl, ze mne ma strasne rad, ale ze uz mne nemiluje jako na zacatku. Je pravda ze jsme spolu 14 let asi 6 spolu bydlime. Dite mame vymodlene po 1 potratu a 3 letech snazeni. Ja si proste nedokazu predstavit ze ten malej tu nebude mit takovyho toho pravyho tatu co tu bude s nami a bude se o nej starat. Porad tajne doufam ze se vrati ale co kdyz ne? A hlavne i kdyz se vrati dokazu mu to nekdy odpustit a znovu mu verit? Cely vikend tu sedim a premyslim a jsem uplne na dne. Poradte co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
24.4.11 08:47

Nechala bych ho jít. Vím, že je to těžké, i když vlastní zkušenost nemám. Tak dlouho se snažíte o miminko a až se vám poštěstí, tak si prostě sbalý kufry a jde ? :twisted: Takový chlap by mi za to nestál. Možná zůstane s ní a ty si časem najdeš jiného LEPŠÍHO chlapa a nebo si to uvědomí a vrátí se. Pak už by bylo jen na tobě, jestli ho přijmeš zpět, když tě opustil v tu nejmíň vhodnou situaci :cert: . Držím ti pěsti a neboj, zvládneš to. V takové situaci je až hrůza maminek :roll: . Drž se :kytka:

Příspěvek upraven 24.04.11 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.4.11 08:48

ahoj, v tomhle je těžké radit.. chlapi jsou někteří nevypočitatelní, vůbec nevím co bych v tvém případě dělala, musí to být obzvlášť v těhu hrozně těžké…
kdyby mi slíbil že to ukončí, a přesto to neudělal, odešla bych od něj protože je mu zjevně přednější sex než rodina…a to poidle mě nejsou dobré hodnoty
Také samozřejmě nemůžu radit už jen proto že nevím co mezi vámi bylo, jestli jste spolu spali, nebo jestli ne.. ono zanedbávat svého muže po sexuální stránce se někdy nevyplácí…opravdu těžko radit..
Držím palce ať to pro tebe dopadne co nejlépe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.4.11 08:52

Je to teda pěknej vůl.Dobře,že si ho vykopla.chápu,že jsi na dně a trápíš se a kort když jsi těhu.Těžko radit,jednou třeba budeš ráda,že jsi ho vykopla,najdeš si jinýho chlapa.Taky mu to může dojít,že udělal blbost a vrátí se a může se změnit,taky takový pár znám :nevim: .Záleží na povaze,jak to kdo vezme :nevim: .Moje sestra podváděla svýho manžela fakt hodně,dozvěděl se to a byl ochoten na to zapomenout,ale u nich jsou ještě další věci.Chci tím říct,že někdo to zkousne a dokáže jet dál,a někdo to prostě nedokáže.Nevím do které skupiny patříš ty.Každej člověk je jinej.Já taky nevím,jak bych se zachovala.Podle mě hodně záleží taky na tom jestli je to úlet nebo je zamilovanej.Každopádně ti držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.4.11 08:52

Ahoj, ja to ctu a rikam si..paneboze, zase dalsi chudak holka co ma doma kretena, kterej si ji nevazi. ja te uplne chapu co prozivas a jelikoze jsme take odesla od otce me dcery,jsem s ni sama,tak uz jsem v otazkach reseni takovych situaci docela drsna, takze se omlouvam za to, co ti tu napisu,ale ja bych ho po tomhle asi poradne nakopala do prdele :pocitac: chlap, kterej ma doma TEHOTNOU zenskou, se kterou se snazi o dite, z toho jednou jste o mimi prisli, ty se snazis donosit zdrave dite a on si klido pido jde smocit ptaka nekam s nejakou pipinou??? :cert: takovej chlap by me uz nesmel pres prah. jedno uklouznuti ve vztahu, fajn, sice bych i tak neodpustila,ale ze ti lze, ze jede nekam jinam, podvadi te vicemene soustavne, na to bych nemela zaludek. moje dcera taky nema tatu, ma, ale vychovavam ji sama a bylo to jedine mozne reseni naseho problemu a troufam si rict, ze nijak zavratne netrpi. ono az pak se prcek narodi a tvuj milej se bude pakovat opet za cizi zenskou(kdo podvede jednou, podvede zas),a ty zustanes s deckem sama, pak bude rust, uvidi jak se kvuli tomu hadate, DIKY NECHCI.byt tebou, sbalim mu veci a nazdar,ale jak rikam, ja delam radikalni rozhodnuti, ponevadz jsem se prave v minulem vztahu dost zklamala,takze asi tak. je mi to uprimne lito, ze si chlap nevazi toho, ze cekate miminko po tom vsem co jste si prozili. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26
24.4.11 09:12

no bohuzel jak jsem pochopila tak je opravdu zamilovanej. Nejhorsi je ze si ji nasel tyden po tom, co jsme zjistili ze cekame miminko. Nevim jak to vsechno zvladnu, je to hrozne tezky. Byla jsem za ni a jak jsem pochopila tak on nam lze obema, ji tvrdi pravy opak toho co mne a mne toho co ji. Podle mne vubec nevi co chce, ale ja jsem za cely zivot nebyla nikdy sama a tohle je opravdu peklo. Jsem zvedava jestli budu schopna se z toho nejak dostat. Musim rict, ze tehotenstvi i kdyz jsem se na nej strasne tesila je zatim nejhorsim obdobim meho zivota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.4.11 09:20

Jetli lže tobě i jí, tak je to v něm a pravdu už ti nikdy říkat nebude. Buď ráda, že jde. Vím, bude to ze začátku asi hodně těžké, ale určitě se natrápíš daleko míň než s ním a nestojí to za to, abyste se potom hádali před miminkem nebo by odešel, až by byli prckovi 3 roky a všechno by vnímal. Je to hajzl s prominutím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.4.11 09:23

hlavni problem je ze porad resim proc to udelal. Nechapu chlapa, ktery ceka svoje vlastni dite a tohle dokaze udelat a hlavne on si vubec neuvedomuje, co dela mne i tomu malymu? Ja jsem jak chodici psycho a tam malej to citi a tak porad kope a kope. Jediny co z nej vylezlo, ze se mnou byt nechce, ale otec byt chce za kazdou cenu, ze to maly je pro nej dulezitejsi nez ja i ta druha. Ale fakt si nedovedu predstavit, ze se jako bude jezdit, s mojima citama k nemu, to za chvili skoncim v bohnicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.4.11 09:25
Ivca22 píše:
no bohuzel jak jsem pochopila tak je opravdu zamilovanej. Nejhorsi je ze si ji nasel tyden po tom, co jsme zjistili ze cekame miminko. Nevim jak to vsechno zvladnu, je to hrozne tezky. Byla jsem za ni a jak jsem pochopila tak on nam lze obema, ji tvrdi pravy opak toho co mne a mne toho co ji. Podle mne vubec nevi co chce, ale ja jsem za cely zivot nebyla nikdy sama a tohle je opravdu peklo. Jsem zvedava jestli budu schopna se z toho nejak dostat. Musim rict, ze tehotenstvi i kdyz jsem se na nej strasne tesila je zatim nejhorsim obdobim meho zivota

to si nesmis rikat, na miminko se tes, ono vyciti pokud se budes trapit.prave proto, ze tehu jsi a kvuli diteti bych se nechtela dat trapit, proto bych to ukoncila,tim spis jestli vis nebo ti tvrdi, ze je zamilovanje,to pak nema smysl. je to tezky, uznavam,ale ted je mi lip nez kdy jindy a to jsou nase vztahy s ex korektni, dokonce bych rekla ze jsou lepsi nez kdyz jsme byli spolu, navstevujeme se a kvuli dceri se k sobe chovame hezky.ja si osobne myslim, ze s takovym clovekem budes jen nestastna, ono je tezke slyset pravdu,ale pokud vam takhle lze obema, neni to dobry clovek. co kdyz to bude delat az se mimi narodi? ustojis to?kdyztak pisni SZ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36544
24.4.11 09:26

Na tyhle „chlapy“ mám svůj názor, který píšu pokaždé… Tohle pro mě není chlap!!!

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.4.11 09:32
Ivca22 píše:
hlavni problem je ze porad resim proc to udelal. Nechapu chlapa, ktery ceka svoje vlastni dite a tohle dokaze udelat a hlavne on si vubec neuvedomuje, co dela mne i tomu malymu? Ja jsem jak chodici psycho a tam malej to citi a tak porad kope a kope. Jediny co z nej vylezlo, ze se mnou byt nechce, ale otec byt chce za kazdou cenu, ze to maly je pro nej dulezitejsi nez ja i ta druha. Ale fakt si nedovedu predstavit, ze se jako bude jezdit, s mojima citama k nemu, to za chvili skoncim v bohnicich.

tak hlavne se musis uklidnit, vim o cem mluvim, stres v tehu neni dobry.ja jsme to taky ustala, taky jsme milovala,ale dokazala jsem odejit a dodnes nas jeji tata a my jeho navstevujeme.hold uz spolu budete v tomhle ohledu spojeny navzdycky, budete rodice a o tom to je. ted ho stale milujes a myslis si, ze zustanes sama,atd. ale vzdyt nikde neni psano, ze casem najdes nekoho, kdo prcka bude mit rad jako vlastniho, tebe si bude vazit a budete spokojena rodina? a tvuj ex at si polibi. jeste s eptas, jestli pokud by se jednou vratil, bys mu dokazala odpustit? za me…NIKDY :evil:

• Citovat
  • Upravit
26
24.4.11 09:34

no kdybych ho porad nemilovala, tak by to asi bylo jednodussi a hlavne kdybych necekala toho malyho. Predtim bych s nim vubec nediskutovala a sel by bez pardonu ale tohle je naprosto jina situace a opravdu jsme oba cely zivot zili pro tu rodinu, on takovy nikdy nebyl, byl to uzasny kluk a nevim co se s nim stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
24.4.11 09:34

Zakladatelko, vím, jak je to těžké, ale bud ráda, že šel pryč.........Neboj se, vše zvládneš, ikdyž si to ted nemyslíš.
Pokud ani mimčo ho neudrželo s tebou, pak vás opravdu nemá moc rád.........
Spíš bych začala pragmaticky řešit alimenty, styk apod.

• Citovat
  • Upravit
6895
24.4.11 09:39
Ivca22 píše:

Moc bych neřekla, že mu záleží na mimi, kdyby záleželo, tak se takto nechová. Podle mně jsou to jen plané řeči. Vždyť v jednom z nejdůležitějších období ho vystavuje takovému stresu přes tebe. Možná buď fakt ráda, že jsi to poznala dřív a určitě se najde nějaký opravdový tatínek, pro kterého budete na prvním místě.držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.4.11 09:42

jo kdyby clovek vedel co se tem chlapum honi hlavou. Hlavne ta jeho nova pani musi byt taky lehce hloupa, protoze od zacatku ji tvrdil, ze je svobodny a zije s maminkou pak ji vubec nerekl ze se mnou ceka dite atd. To se vsechno provalilo az casem, ale myslim ze ji namatlal med kolem pusy jako to ti chlapi umi a ona mu zase jako ta slepicka zobe z ruky. Takhle bych teda svuj novy vztah zacinat nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí