Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska7908
25.4.11 22:49
Kamča.dalmatinka píše:
ivčo já myslim že hodných chlapu po světě běhá pořád dost.Pár jich znám a myslím že etatka a monopolíček mezi ně též patří.Neztrácej naději,neházej všechny do jednoho pytle.Jsou chlapi co ti skoro dokážou zničit život a přesvědčit ženu že je jen hadr,ale stále jsou mezi náma i ty u kterých mužeš být celej život za princeznu.Držím ti palce a i těm ostatním

kez bys mela pravdu..je nas poslednich dobou nejak hodne…ale urco mas pravdu v tom, ze ne vsichni chlapi jsou svine, jen my je jeste proste nenasli.ale to prijde. Ivco, bude to dobre, ty mas to nejcennejsi a to je tve miminko :hug:

• Citovat
  • Upravit
25.4.11 22:52
beruska7908 píše:
Ivco, bude to dobre, ty mas to nejcennejsi a to je tve miminko :hug:

… veliká výhoda vás žen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.4.11 22:56

Ano dítě je ten největší dar a chlap ti nikdy nemuže dát to co dítě.
Já musim říci že sem měla na partnery štěstí.Většinou jsem byla já ta potvora a ted už sem 10 let štastně zamilovaná a doufám že on také :lol: a věřím že na světě ten pravej partner partnerka na každého čeká.Někdy je potřeba vybrat uplně jinej typ než před tím a hlavně nevzít toho prvního co je po ruce.Naučila sem se že i vysoké nároky jsou dobrej tah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.4.11 08:03

ja to chapu, ja take nikoho nesoudim, ale proste ted nechapu, proc mne nenecha byt. Ja jsem uplne na dne a vcera potom co odsud odjel mi zacal zase psat a ted rano opet a znova. To si neuvedomuje, ze potrebuju cas, abych se z toho vyhrabala, to se mi bude porad a porad dokola ozyvat abych v tom byla porad vic a vic. Tohle je opravdu silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
26.4.11 08:12
Ivca22 píše:
ja to chapu, ja take nikoho nesoudim, ale proste ted nechapu, proc mne nenecha byt. Ja jsem uplne na dne a vcera potom co odsud odjel mi zacal zase psat a ted rano opet a znova. To si neuvedomuje, ze potrebuju cas, abych se z toho vyhrabala, to se mi bude porad a porad dokola ozyvat abych v tom byla porad vic a vic. Tohle je opravdu silene.

no a co ti pise? ze je mu to lito nebo co? ja osobne bych takoveho chlapa ale zpatky nevzala, i kdyby stokrat prosil, ze me miluje, ze to byl jen ulet.
takovy clovek, ktery te opustil a lhal ti a podvadel v tu nejtezsi a zaroven nejnarocnejsi)i kdyz nejkrasnejsi) chvili tveho zivota a to v tehotenstvi,takovemu cloveku uz bych nemohla nikdy verit, proste by ve mne tu duveru ztratil. :pocitac:
rekni mu razne, ze uz se rozhodl, ze je konec, ze bude biologickym otcem ditete navzdy,ale ze uz ho do zivota nechces.rekni mu ,at ti nepise, at te jeste vic netrapi, ze se ted potrebujes sebrat a dat po tom vsem dohromady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
46867
26.4.11 16:11
Ivca22 píše:
u porodu byt chce, ted najednou zacal se mnou chodit na predporodni kurzy, ze proste musi vedet, ze ten malej je v poradku proste najednou ted desna starost, ted se mnou chce chodit na vsechna vysetreni atd. Fakt nevim co si mam myslet ani delat, nikdy bych neverila, ze budu prochazet takovym peklem hlavne ted v tomhle obdobi.

Asi jsem cerna kronika, ale aby te nechtel udelat blaznem a nakonec ti mimi vzit. Ale to uz by bylo asi moc, asi koukam moc na kriminalky.

Kazdopadne byt tebou se snazim si budoucnost predstavovat bez nej, nejen tim zpusobem, ze se budes trapita plakat ona ta bolest jednou preboli, a nakonec budes stastna , ze neni vedle tebe a miminka clovek, ktery lze a ublizuje tobe i diteti. Ja jsem zazila neco podobneho, akorat, ze jsem to pak jen prehlizela, zahybal mi neustale, dokonce jsem mela kvasinky ke konci tehu, protoze jaksi soulozil kde mohl. Kdyz byly male dva roky tak jsem pozadala o rozvod, z apul roku jsme se stehovaly.

Je tezky prijmout tu skutecnost, ze nekdo na koho jsi zvykla, mas ho rada a zil vedle tebe ctvrtku tveho zivota, tady uz nebude. Vyplakej se, ale mysli na toho clovicka co nosis pod srdickem, ve svem brisku a dej mu pocit, ze jsi tu pro nej, stastna, ze ho mas, milujes. Zvladnes to. Strasne moc ti preji strasne moc sily!! :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
26.4.11 16:15
Škurpice píše: …jako by se mi vrátilo to, co jsem si prožila…můj ex tak chtěl taky tak žít, vyhodila jsem ho, vrátil se s prosíkem, vzala jsem ho zpátky (kvůli dětem). 9 let jsme nějak „bojovali“, neustále mě ujišťoval, že to skončilo, ale pravda byla jiná…nakonec, když jsem objevila jejich korespondenci, jsem to sekla…bolí to ještě teď, i když jsem znovu vdaná, mám hodného chlapa, se kterým mám skoro dvouměsíční poklad. …s odstupem času si jen říkám, jak jsem byla blbá, že jsem ho brala zpět…
rozhodnout se je těžké, to si musíš zvážit ty sama pro a proti …přeju hodně síly a energie :hug:

Mozna, kdyby jsme nemusely jit temi "cestami trnitimi " :mrgreen: , tak bychom nikdy nepotkali ty nase chlapy uzasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
26.4.11 16:30
pravda pravdoucí :palec:
Weru píše:
Škurpice píše: …jako by se mi vrátilo to, co jsem si prožila…můj ex tak chtěl taky tak žít, vyhodila jsem ho, vrátil se s prosíkem, vzala jsem ho zpátky (kvůli dětem). 9 let jsme nějak „bojovali“, neustále mě ujišťoval, že to skončilo, ale pravda byla jiná…nakonec, když jsem objevila jejich korespondenci, jsem to sekla…bolí to ještě teď, i když jsem znovu vdaná, mám hodného chlapa, se kterým mám skoro dvouměsíční poklad. …s odstupem času si jen říkám, jak jsem byla blbá, že jsem ho brala zpět…
rozhodnout se je těžké, to si musíš zvážit ty sama pro a proti …přeju hodně síly a energie :hug:
Mozna, kdyby jsme nemusely jit temi "cestami trnitimi " :mrgreen: , tak bychom nikdy nepotkali ty nase chlapy uzasny :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 11:14

Ahoj Ivčo!
Pročítám si tady tvoji diskuzi.Sama v tomhle zkušenosti nemám a přiznám se že já bych mu trenky neprala jak psala jedna paní chlap nikdy nesmí mít jistotu na čem je jakmile má doma vše jisté začne mu narůstat hřebínek,ale to je jen můj názor.
Ale můj bratr je právě ten případ,který si nezaslouží slitování. Chodil s s jednou slečnou před 5 lety se jim narodil chlapeček,ale můj nevyspělí nezodpovědný bratr,který údajně miminko strašně chtěl zjistil že končí všechna sranda a užívání utekl od jisté slečny 2 měsíce po narození malýho,ale bohužel k jiné slečně kde se jim do roka narodila holčina stouhle slečnou to vydržel dva roky,protože to sním uměla,ale můj chytrý bratr neměl tolik volnosti a drsného tchána tak mu ten hřebínek trochu spadnul a hledal jak z toho ven a tak si vzpomněl na bejvalou slečnu která na něj právě naivně celou dobu čekala podotýkám že neplatil ani alimenty a začali sms a návštěvy stím jak malýho strašně miluje a jak všeho strašně lituje,protože hold tam musel po narození malý vyšlapovat a tomu nevyhovovalo strašně rád se baví a nejradši by pořád utrácel a užíval si.No tak ho druhá slečna vykopla a on se vrátil zpátky k naivní první slečně která na něj stále čekala. A zase znova neplatí alimenty na holčinu,ale je fakt že ta co sní má holčinu mu nabídla aby se jí vzdal že nemá náladu se sním dohadovat. A můj bratr nemiluje ani jednu ani děti pořád by se rád coural užíval si a teď v červnu čeká druhého kluka z tou první,která si naivně myslí že si ho tím udrží…Chcete ho někdo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
27.4.11 11:17
Matule0711 píše:
Ahoj Ivčo!
Pročítám si tady tvoji diskuzi.Sama v tomhle zkušenosti nemám a přiznám se že já bych mu trenky neprala jak psala jedna paní chlap nikdy nesmí mít jistotu na čem je jakmile má doma vše jisté začne mu narůstat hřebínek,ale to je jen můj názor.
Ale můj bratr je právě ten případ,který si nezaslouží slitování. Chodil s s jednou slečnou před 5 lety se jim narodil chlapeček,ale můj nevyspělí nezodpovědný bratr,který údajně miminko strašně chtěl zjistil že končí všechna sranda a užívání utekl od jisté slečny 2 měsíce po narození malýho,ale bohužel k jiné slečně kde se jim do roka narodila holčina stouhle slečnou to vydržel dva roky,protože to sním uměla,ale můj chytrý bratr neměl tolik volnosti a drsného tchána tak mu ten hřebínek trochu spadnul a hledal jak z toho ven a tak si vzpomněl na bejvalou slečnu která na něj právě naivně celou dobu čekala podotýkám že neplatil ani alimenty a začali sms a návštěvy stím jak malýho strašně miluje a jak všeho strašně lituje,protože hold tam musel po narození malý vyšlapovat a tomu nevyhovovalo strašně rád se baví a nejradši by pořád utrácel a užíval si.No tak ho druhá slečna vykopla a on se vrátil zpátky k naivní první slečně která na něj stále čekala. A zase znova neplatí alimenty na holčinu,ale je fakt že ta co sní má holčinu mu nabídla aby se jí vzdal že nemá náladu se sním dohadovat. A můj bratr nemiluje ani jednu ani děti pořád by se rád coural užíval si a teď v červnu čeká druhého kluka z tou první,která si naivně myslí že si ho tím udrží…Chcete ho někdo :potlesk:

8-o no to je .....nebudu sprostá ale já bhyc mu dala čočku teda!!!§Ta první slečna je asi opravdu naivní:(chudák že čeká dalšího:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 11:24
Matule0711 píše:
Ahoj Ivčo!
Ale můj bratr je právě ten případ,který si nezaslouží slitování. Chodil s s jednou slečnou před 5 lety se jim narodil chlapeček,ale můj nevyspělí nezodpovědný bratr,který údajně miminko strašně chtěl zjistil že končí všechna sranda a užívání utekl od jisté slečny 2 měsíce po narození malýho,ale bohužel k jiné slečně kde se jim do roka narodila holčina stouhle slečnou to vydržel dva roky,protože to sním uměla,ale můj chytrý bratr neměl tolik volnosti a drsného tchána tak mu ten hřebínek trochu spadnul a hledal jak z toho ven a tak si vzpomněl na bejvalou slečnu která na něj právě naivně celou dobu čekala podotýkám že neplatil ani alimenty a začali sms a návštěvy stím jak malýho strašně miluje a jak všeho strašně lituje,protože hold tam musel po narození malý vyšlapovat a tomu nevyhovovalo strašně rád se baví a nejradši by pořád utrácel a užíval si.No tak ho druhá slečna vykopla a on se vrátil zpátky k naivní první slečně která na něj stále čekala. A zase znova neplatí alimenty na holčinu,ale je fakt že ta co sní má holčinu mu nabídla aby se jí vzdal že nemá náladu se sním dohadovat. A můj bratr nemiluje ani jednu ani děti pořád by se rád coural užíval si a teď v červnu čeká druhého kluka z tou první,která si naivně myslí že si ho tím udrží…Chcete ho někdo :potlesk:

dekuji, NECHCI :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27.4.11 12:02

No teď už se vsázíme kdy zase uteče,ale teď právě nevíme kam jestli rozšíří 3 řadu maminek,protože ta druhá co sní má holčinu je šťastná s přítelem už dva roky malou strašně miluje a já sem ráda,že aspoň já sní můžu být v kontaktu a dát jí něco na co můj bratr není vychovanej zodpovědnost.Jen sem Ivču chtěla trochu rozesmát,protože tenhle chlap to je i pro mě síla,ale hold ženský mu to žerou a on je děsně vychytralej a umí si vybírat najivní a strašně hodný a zárověň hloupý ženský.Takže Ivčo opravdu se stím netrap a začni přemýšlet nad budoucností a nad malým,protože se z toho zblázníš nebo chceš na něj čekat,až přiběhne na to je život krátkej… :kytka: Až budeš jezdit s kočárkem rozhlídni se kolem určitě je někde chlap který si bude vážit toho co doma má :hug: Držím Ti moc palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.4.11 23:26

no upřímněm musím přiznat že tato akce mne víc než rozesmála. Tohle je opravdu hrozně vtipný. Myslím že tento pán ještě nepotkal mně měl by další slípku do sbírky. Začínám se pomalu dávat dohromady, pořád to sice bolí ale jak se říká všechno bolí a přebolí a tak doufám že i tato děsná zkušenost. A hlavně hlavu vzhůru bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
27.4.11 23:38
Ivca22 píše:
no upřímněm musím přiznat že tato akce mne víc než rozesmála. Tohle je opravdu hrozně vtipný. Myslím že tento pán ještě nepotkal mně měl by další slípku do sbírky. Začínám se pomalu dávat dohromady, pořád to sice bolí ale jak se říká všechno bolí a přebolí a tak doufám že i tato děsná zkušenost. A hlavně hlavu vzhůru bude líp

to je moje holka :palec: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
46867
28.4.11 13:53
Ivca22 píše:
no upřímněm musím přiznat že tato akce mne víc než rozesmála. Tohle je opravdu hrozně vtipný. Myslím že tento pán ještě nepotkal mně měl by další slípku do sbírky. Začínám se pomalu dávat dohromady, pořád to sice bolí ale jak se říká všechno bolí a přebolí a tak doufám že i tato děsná zkušenost. A hlavně hlavu vzhůru bude líp
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria