Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.9.18 11:25

@Manhattan No miluje řekl mi že jí miluje a že to s ní skončí. Je to vůbec možné to s ní skončit, když jí miluje a zná jí několik let? dokonce déle než mě? Změní chlapa dítě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.18 11:26

@Manhattan navíc on sám řekl, že to chce zkusit zachránit… Ale mám strach že se s ní stále schází a pokud třeba něco zjistím o pár měsíců déle jak se mám zachovat?

• Citovat
  • Upravit
3736
19.9.18 11:46

Tak to s ním ještě zkus, ale trvej na tom, aby s ní přerušil veškerý kontakt. Kdyby mu to nevydrželo, tak odejít můžeš vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
19.9.18 12:08

A on tě podvádí, milenku miluje a přitom si s tebou dělal plánovaně rodinu ???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.19 22:28

Nevěra v těhotenství

Ahoj,
Jdu si pro radu a chci se vypovídat. Jsem v sedmém měsíci a dneska jsem zjistila, že partner navázal další vztah. Není to asi moc daleko, párkrát se viděli, ale psal ji, že ji má rád a že se mu líbí… Nevím, co dál. Teď jsem to spolkla a neřekla nic, abych měla čas na rozmyšlenou. Neví o tom, ze to vím. Je k tomu i dost dalších ALE, která jsem samostatně prekousavala, ale ve spojení s tímhle už mi přijde, že to dal nepůjde. Je vybusny, nejde daleko pro ostré slovo, sem tam do mne zduchne :(
Aktuálně je jediné východisko azylovy dům.
Co byste mi poradili? Děkuji.
Prosím anonymně, zná mou přezdívku.

• Citovat
  • Upravit
25179
16.9.19 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj,
Jdu si pro radu a chci se vypovídat. Jsem v sedmém měsíci a dneska jsem zjistila, že partner navázal další vztah. Není to asi moc daleko, párkrát se viděli, ale psal ji, že ji má rád a že se mu líbí… Nevím, co dál. Teď jsem to spolkla a neřekla nic, abych měla čas na rozmyšlenou. Neví o tom, ze to vím. Je k tomu i dost dalších ALE, která jsem samostatně prekousavala, ale ve spojení s tímhle už mi přijde, že to dal nepůjde. Je vybusny, nejde daleko pro ostré slovo, sem tam do mne zduchne :(

tak on je agresivní, násilnický a ted už i záletný! Chceš s takovým člověkem žít a vychovávat dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 22:37
@Anonymní píše:
Ahoj,

To je hrozny :,( nedala bych. Sama jsem v patem a vcera jsem ho odeslala opravdu pryc, kdyz jsem naplno slysela, ze me nemiluje a neni si jistý, ze chce se mnou byt. Tak az si bude jisty, at zavola… Nastesti mam vyborne zazemi, takze je to „jen“ citovy pruser. Nevim, co rict, drz se :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
16.9.19 23:06

Sem tam trochu žďuchne do těhotné ženské…

No odpověděla sis sama - utíkej, ale rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.9.19 23:19

On te nejen zducha fyzicky, on te srazi i psychicky. Kazdopadne, nasla sis dobry material, ti reknu.Sla bych pryc i kdyz vidina azylaku je hrozna. Nemas jinou moznost? Rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 23:42

Teď jinou možnost bohužel nemám. Instinkty mi radi to samé, co píšete. Teď se ještě přesvědčit. Mám strach z budoucnosti. Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
10651
17.9.19 00:36
@Anonymní píše:
Teď jinou možnost bohužel nemám. Instinkty mi radi to samé, co píšete. Teď se ještě přesvědčit. Mám strach z budoucnosti. Zakladatelka

No moc na vyber asi nemas bud vychovavat dite s nasilnikem a nebo byt v azylu s moznou pomoci od okoli…nevim, ale obcas zduchnout do tehotne asi v poradku neni…i kdyby ho k tomu jakkoliv vyprovokovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.9.19 01:22
@Anonymní píše:

Ano, je jasné že se bojíš nejistoty a samoty, ale pokud zůstaneš tam kde jsi, tak je jistotou tvoje týrání a dost mizerný vliv na dítě. Začni si domlouvat azylák, pokud není nikdo z rodiny nebo příátel, koho bys mohla požádat o pomoc.

Když nebudeš vědět kudy kam, tak můžeš volat nebo psát třeba na Rosu, je to organizace na pomoc právě lidem v situaci, jako jsi ty.

Na SOS krizovou letefonní linku 602 246 102 mohou volat ženy s akutním problémem násilí v rodině. Linka je v provozu ve všední dny mezi 9 a 18 hodinou. Telefonní linka 241432466 je v provozu během pracovní doby Informačního centra. O radu se na nás můžete obrátit i prostřednictvím mailu na adrese: poradna@rosa-os.cz .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
17.9.19 04:23

A to nemáš našetřeno lautr nic? Opravdu musíš do azyláku, že nemáš třeba ani na kauci? 8o Když čekáš miminko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
17.9.19 04:34
@Anonymní píše:
Ahoj,

Musis odjet do azylaku, pokud to neudelas, neceka te nic dobre, priprav se na ponizovani, na nasili, po porodu se to jeste 10 krat zhorsi… a tve dite bude zit v prostredi, ktere mu znici detstvi a treba i zivot. JSi odpovedna za tve dite, kvuli nemu musis od toho cloveka odejit a zacit budovat svuj zivot.

Musis odjet do azylaku, porad se s odborniky a od otce se snaz pak vytriskat co nejvetsi alimenty, aby dite co nejmin stradalo financne.

Vzhledem na to, ze jsi si vybrala za partnera naprosteho kretena, vypadato to, ze ty sama mas se sebou problem, se sebeduverou, sebeuctou, mas treba nedoresena veci, treba to vychazi z tve rodiny…mela bys jit do psychoterapie a dokud nedozrejes, dokud si nevylecis dusi, nenadvazuj dalsi vztahy, protoze hrozi, ze si najdes opet totalne vadnej kus a tve dite bude muset zit s nejakym dalsim hovadem.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
17.9.19 04:45
@Anonymní píše:

Strach z budoucnosti mas opravneny, protoze pokud neodjedes, znici to tebe, i tve dite.
Musis odjet, zacatek bude tezky, ale pak, kdyz budes pracovat a postavis se na vlastni nohy, to uz bude jednodussi a treba budete mit s ditetem hezkej zivot. Ale pokud neodjedes, mas stoprocetnni jistotu, ze vas ceka jenom trapeni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky