Nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
24.4.11 11:48

:srdce: Ivuš: to ti věřím, ale nezoufej!! bude líp, chce to opravdu jen čas!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.4.11 11:52
Ivca22 píše:
no uprimne jestli tohle vydejcham a nejak rozchodim tak asi budu moc stastna. Porad si rikam hlavu vzhuru ale ono to opravdu nejde. Zacinam i pocitovat takvou tu prazdnotu ze je mi pak i uplne jedno co ten malej to asi jsem uz fakt psycho. Fakt se snazim ale tu vnitrni silu asi opravdu nemam a nebo ji budu muset nejdriv nekde najit

vychovavam dite taky sama, jsme „rozvracena rodina“,mala ma sice tatu jinde, je to tezky,ale nijak zavratne netrpi, naopak, jak byla svedkem nasich hadek, klepala se jak ratlik a pocuravala,takze ono pokazdy rict si jeeee, hlavne at ma dite tatu,at jsme rodina, ne pokazdy je to vyhra, mluvim z vlastni zkusenosti, podorbnosti vynecham.ted mame s ex jak jsme jiz psala vztahy korektni, fungujeme jako mama s tatou a holka je stastna, ze ja jsem stastna aze se netrapim.
druha vec, jak tu pises, ze uz ti zacina bejt jedno co malej atd. TAK NA TO BACHA! doporucuju navstevu psychologa a to co nejdrive, neni to zadna ostuda, jemu nic nerikej, jdi tam sama se svymi pocity, aspon se vypovidas nekomu, kdo je odbornik a nezaujatej,ale to uz se opakuju, psala jsme to tu nekolikrat. jinak Lakynce ver, ma pravdu, ZDRAVIM LAKYNKU :mavam: Ivco, zvladnes to, dite mit tatu bude,akorat nebudete zit spolu, jsou horsi veci, posilam aspon virtualni objeti a podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
3105
24.4.11 12:00
beruska7908 píše:
Ivca22 píše:
no uprimne jestli tohle vydejcham a nejak rozchodim tak asi budu moc stastna. Porad si rikam hlavu vzhuru ale ono to opravdu nejde. Zacinam i pocitovat takvou tu prazdnotu ze je mi pak i uplne jedno co ten malej to asi jsem uz fakt psycho. Fakt se snazim ale tu vnitrni silu asi opravdu nemam a nebo ji budu muset nejdriv nekde najit :palec:
vychovavam dite taky sama, jsme „rozvracena rodina“,mala ma sice tatu jinde, je to tezky,ale nijak zavratne netrpi, naopak, jak byla svedkem nasich hadek, klepala se jak ratlik a pocuravala,takze ono pokazdy rict si jeeee, hlavne at ma dite tatu,at jsme rodina, ne pokazdy je to vyhra, mluvim z vlastni zkusenosti, podorbnosti vynecham.ted mame s ex jak jsme jiz psala vztahy korektni, fungujeme jako mama s tatou a holka je stastna, ze ja jsem stastna aze se netrapim.
druha vec, jak tu pises, ze uz ti zacina bejt jedno co malej atd. TAK NA TO BACHA! doporucuju navstevu psychologa a to co nejdrive, neni to zadna ostuda, jemu nic nerikej, jdi tam sama se svymi pocity, aspon se vypovidas nekomu, kdo je odbornik a nezaujatej,ale to uz se opakuju, psala jsme to tu nekolikrat. jinak Lakynce ver, ma pravdu, ZDRAVIM LAKYNKU :mavam: Ivco, zvladnes to, dite mit tatu bude,akorat nebudete zit spolu, jsou horsi veci, posilam aspon virtualni objeti a podporu :hug:
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.4.11 12:17

to jsem fakt zila s tak strasne ruzovymi bryli na ocich, to ty chlapi jsou fakt takovy smejdi a je jich tolik, uplne je mi z toho zle, fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.4.11 12:20

To jo to mě je z toho taky zle jen si to představím.. a máš pravdu je toho všude spousta… gggrrrr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.11 12:24

Ivco, promin, radeji anonymne. Jsem matka samozivitelka a to se vsim vsudy, co k tomu patri. Na zacatku u me situace byla jina, otehotnela jsem neplanovane a pritel, s nimz jsem tenkrat chodila si 3/4 roku me nutil na potrat, nesla jsem, kvuli veku a zcasti take proto, že nesnasim, kdyz me nekdo tlaci ke zdi. No, i kdyby to nedelal, nesla bych. Mesice plynuly a ja prozivala peklo, jeho otec byl ve slovech a v cinech velmi nevybiravy (slusne receno), a tak jsem ukoncila kontakt. Abych to zkratila, pred porodem se v nem asi hnulo svedomi a najednou zacal mit zajem, ten mu ovsem vydrzel asi 2-3 mesice do doby, nez zjistil, ze rodicovska odpovednost znamena take financni odpovednost. Ted je prckovi 1,5 roku, doposud jsem od neho nevidela ani korunu (podotykam, ze to je clovek velmi slusne placeny), napred mi zase vyhrozoval (ze mi ho sebere apod.) a pak se postupem cas perstal snazit prcka videt. Omlouvam se za ten dlouhy uvod o mne, ale je to treba, abys pochopila situaci, kde se nalezam...... A TED K JADRU VECI, TVOJE SITUACE JE TEZKA A JA JI CHCI SROVNAT S TOU SVOJI, ABYS VEDELE, ZE NEMUZE BYT JESTE HUR A ZE MUZE BYT MNOHEM LEPE.....

Budu uvazovat situaci, kdy se k sobe nevratite.

1. Cekas zdrave dite, ja mam zdrave dite, to je na tom vsem to nejlepsi (zvlast, kdyz jsi si ho tak dlouho prala/i). Ja to sve tehotenstvi musela navic dlouho vydychat. Rozdychalo se nadherne..... :lol:

2. Mas k diteti otce, ktery o ne stoji (at uz to mezi vami dopadne jakkoli), dite bude mit otcovskou lasku, kterou muj syn (zatim) nema.

3. Otce sveho ditete milujes, ja ho milovala take. Laska se da „odnaucit“. Chce to cas, ale jde to. Pujde to i tobe. Clovek musi v tomto smeru vyvinout trochu snahy. Ja ho dlouho milovala i po tom, co mi udelal. Jenze pak uz nebylo zbyti..... To zvladnes, v ramci zachovani klidu a miru a pro klid Vaseho ditete. Casem se nejaky chlap, ktereho budes znovu milovat, urcite najde. Mne se ale osvedcilo, ze dokud se nezbavim lasky k jednomu (hlavne se nezavrit doma a nelitovat), je vztah s druhym jen pouhou naplasti a to nema dlouheho trvani. O chlapy takova nouze neni. Staci se divat okolo sebe a netlacit na pilu. :-D

4. Tvuj chlap o dite stale stoji = financni podpora. Tu ja nemam. Vse tahnu sama, zpocatku pomohli rodice a pak uz jsem musela sama. Do prace jsem se vratila asi 9 mesicu od porodu a v podstate od narozeni si privydelavala z domova. Neni to jednoduche, ale da se to a hlavne ti to pomuze nezabyvat se „blbostma“ a myslet jen a jen na to, jak si uzit cas, ktery pro neho mas se svym ditetem.

Nechci ti rikat, podivej, jaka ja jsem chudinka. To neni mym cilem. Chci ti tim vsim rict, ze jsou na tom lidi podobne, casto mnohem hur. Kdybych na zacatku vedela, co me vsechno ceka, zvolila bych to same a asi udelala hodne veci stejne nebo podobne (i par chyb by se naslo :-D). Proste chci rict, da se to zvladnout, i ty to zvladnes!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.11 12:24

Ahoj Ivčo!
Když jsem si přečetla diskuzi, připadala jsem si jako bych ji zakložila já na konci ledna… Také jsem byla ve 31tt a manžel mi oznámil, že už mě nemiluje a nechce se mnou zůstat. Ale na miminko se prý těší:-( Tvrdil mi, že ženská za tám není… No - den před porodem jsem zjistila, že za tím je jedna konkrétní kolegyně :cert: Porod mi vyvolávali kvůli vysokému tlaku - raději nepřemýšlím, co by se stalo, kdybych se to dozvěděla dřív… Naštěstí se malý narodil v pořádku a má se k světu. Teď mu budou 4 týdny a manžel chce stále odcházet. Ale jeho milovaná je čerstvě rozvedená s dvěma dětmi a nastěhovat k sobě si jej nechce:-( Manžel má našeho malého moc rád a také mi dává malinké naděje. Bydlíme pořád spolu a pro okolí jsme ideální rodina, která prožívá nejŠťastnější období… O miminko jsme se snažili více než 2 roky a jednou se to nepovedlo:-( Jsme objednaní do manželské poradny, ale manžel chce náš vztah nějak ukončit:-( Promiň, že ti nenabízím žádný pozitivní příklad ani ukončený příběh, ale třeba ti malinko pomůže, že nejsi sama ve stejné situaci. Hlavně mysli na miminko a netrap se kvůli chlapovi! Zdravé miminko je zázrak a jestli se nám to rozhodli ti naši chlapi zkomplikovat, tak jim to neulehčujme!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.11 12:31

co je to za chlapa kdyz sa snazite takovou dobu a opak sa tahne za jinyma zenskyma!!!!! :pocitac: :pocitac: sorry ale takovemu bych urcite neodpustila uz jen z toho duvodi ze cekate mico a to vymodlene a on ta tak zradi"!!!!!a jeho milenka co je zac kdyz ty za nu ides a ona ti jen tak rekne ze spolu idu na chatu???!!!!!to jako zadne vycitky svedomi???no je me ta lito ze si ostala sama s mimcem.. :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.11 12:32

Pokracovani anonymni… :-D

Blbe jsem klinula a ono s emi to odeslalo drive, nez jsem chtela a hlavne jsem chtela upravit ten zacatek, tak nic… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Casto od lidi slychavam, ze me obdivuji, jak to zvladam. Ja na to jen, ze neni co obdivovat, ze proste musim, ze jsem si to takto nepredstavovala, ale ze proste musim… Nejsem z tech, co behaji po socialkach a zebraji o podporu nebo soudech a nuti „otce“ platit (to zatim zvazuji, ale take zdrzuji v ramci klidvu sveho a sveho ditete).....

Takze zaverem sveho romanu...... Zvladnes to, protoze musis. :hug: Nebudu ti psat, zda ho vzit zpatky nebo ne. Ja bych ho mozna zpatky na pocatku vzala, ale vse by zaviselo na mnoha faktorech (ktere znas jen a jen ty). Pokud by ale nebyl sto se rozhodnout ani na dalsi pokud, ztratil by posledni sanci celkem rychle.

Hlavne se nezavirej doma a nelituj se, to ti jedine ublizi, budes v sobe akorat zivit smutek, vztek a nenavit (a to neprospeje nikomu z vas, zejmena ne tvemu decku)..... Kamaradky, rodice, cokoli, kamkoli, hlavne pryc..... :-D

At to dopadne jakkoli, preji ti hodne sil a hlavne zdrave a pohodove dite… :hug:

• Citovat
  • Upravit
26
24.4.11 12:33

no koukam ze v tehle situaci je nas opravdu vic nez hodne. Jak rikam ja mam asi hlavni problem ze je to od patku a jak ho porad hrozne miluju, tak je to jeste strasne kratka doba se s tim nejak srovnat. Ja chtela bojovat do posledniho konce za svoji rodinu ale nevim jestli ma cenu bojovat a jestli mam nejakou sanci to dat vsechno zpatky dohromady. Podle mne vsechny vztahy po nejake dobe - ta pocatecni zamilovanost ustoupi ale clovek by si mel toho druheho vazit pro nejake jine hodnoty a s tim je spojena i takova ta jina laska. Pak kdyz se clovek zblazni do nekoho jineho, stejne se za nejakou dobu dostane dostane opet do stejne situace, ale jak se rika bozi mlyny melou pomalu ale jiste, tak verim ze dotycne slecne se to vsechno vrati - ja bych nikdy nemohla odtahnout tatu od rodiny nikomu to mi proste prijde naprosto silene a kdyby holka mela alespon nejake svedomi, tak by z toho utekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.4.11 12:34
Ivca22 píše:
to jsem fakt zila s tak strasne ruzovymi bryli na ocich, to ty chlapi jsou fakt takovy smejdi a je jich tolik, uplne je mi z toho zle, fuj

vis, taky uz neverim, ze jsou nas svete slusni chlapi,ale opravdu jsou, jen se rozhledni kolik maminek je ti rozvedenych s detmi a znovu nasly stesti v podobe noveho tatinka,ktery si jich vazi, ma je rad a venuje se jim a nevyvadi hovadiny.ja si tyto pribehy naopak ctu vic nez ty negativni, protoze mi to dava chut a silu jit dal,ze jeste na svwete jsou muzsky, pro ktery je rodina na prvnim miste.
to jak tu devcata psala, ze dalsi chlap je jen naplast, s tim souhlasim. taky jsem se do druheho vztahu nevrhla po hlave, jsem uz skoro rok stale sama, tridim si myslenky, venuji se sama sobe, proste zatim usilovne chlapa neshanim a verim , ze cim vic bych se snazila, tim by to bylo horsi, tak to je. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.11 12:34

To pokracovani bylo od anonymni s romanem a srovnamim… :mavam:. Nejak se tu ty anonymni ted rozrojily :-D

• Citovat
  • Upravit
26
24.4.11 12:37

holky musim rict, ze jste vsechny fakt zlate, moc vam dekuji za pomoc a hlavne ze se tu clovek muze alespon vykecat. Jo a to mi taky slecna milenka oznamila, ze az jeji tatinek zjisti, ze muj manzel ceka doma rodinu a ze ona ho odtahla tak pry bude mit doma celkem peklo. Tak uz jsem i premyslela, v ramci toho, abych se alespon pobavila tak casem to tam nejak donest, aby meli doma alespon trochu veselo - zacinam byt zla fuj a takova jsem nikdy v zivote nebyla. Nejste nekdo z Rican, ze byste treba dotycnou rodinu znali, celkem by mne to pobavilo musim rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
24.4.11 12:40
Ivca22 píše:
no koukam ze v tehle situaci je nas opravdu vic nez hodne. Jak rikam ja mam asi hlavni problem ze je to od patku a jak ho porad hrozne miluju, tak je to jeste strasne kratka doba se s tim nejak srovnat. Ja chtela bojovat do posledniho konce za svoji rodinu ale nevim jestli ma cenu bojovat a jestli mam nejakou sanci to dat vsechno zpatky dohromady. Podle mne vsechny vztahy po nejake dobe - ta pocatecni zamilovanost ustoupi ale clovek by si mel toho druheho vazit pro nejake jine hodnoty a s tim je spojena i takova ta jina laska. Pak kdyz se clovek zblazni do nekoho jineho, stejne se za nejakou dobu dostane dostane opet do stejne situace, ale jak se rika bozi mlyny melou pomalu ale jiste, tak verim ze dotycne slecne se to vsechno vrati - ja bych nikdy nemohla odtahnout tatu od rodiny nikomu to mi proste prijde naprosto silene a kdyby holka mela alespon nejake svedomi, tak by z toho utekla.

vicemene uz sis odpovedela sama a podle me uz stejne vis, ze to nema cenu,ale porad se bojis jake to bude atd. uplne te chapu,ale pokud opravdu enchces bxt nestastna s miminkem v naruci, neber ho zpet a nesnaz se mu ukazat, ze u tebe ma dvere pokazde otevrene.nene, uz si vybral,tak ho nech jit a jeste bych mu poprala at je stastny a uz bych ho enchtela. ted to reknu asi drsne,ale dokazes si predstavit, ze smocil kocoura v jine zenske a pak se k tobe vrati, budete spolu v posteli budete se potom milovat????ja tedy ne, nevzala bych mu ho ani do ruky :poblion: predstava, ze ho mel CILENE v nejake jine zenske zatimco ja nosila ase dite, a ted po me chce sex nebo treba pusu, :poblion: promin,ale ja uz envim jak jinak ti napsat, ze ON SI TVOU LASKU NEZASLOUZI :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.11 12:40

No, ja na bych na takovouto pomstychtivost nemela zaludek, pripada bych si, ze padam na jeji uroven, zvlast po tom, co sama rekla......

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky